Меси и Кристиано Роналдо дишат прахта на Влахович

Новата звезда на Юве влезе в елитна компания в Шампионска лига
23 фев 2022 18:22, Веселин Коларов
5
Меси и Кристиано Роналдо дишат прахта на Влахович
Снимка: БГНЕС

Очакванията към Душан Влахович за дебюта му в Шампионска лига бяха огромни и той ги оправда с гол в 32-ата секунда, с който Ювентус направи 1:1 при гостуването си на Виляреал в първа 1/8-финална среща.

Това е и най-бързото дебютно попадение за титулярен футболист в турнира. Сърбинът се превърна и в първия бианконеро, който е точен в първия си мач в модерния формат на надпреварата.

Но с гола си снощи, 22-годишният Влахович се нареди в много елитна компания в Шампионска лига, в която присъстват един куп легенди. Там са и големите звезди на футбола Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Аржентинският гени и португалската звезда обаче "дишат прахта" на Влахович. На Меси му бяха нужни 5 мача, за да открие головата си сметка в ШЛ, а на Роналдо... 27, пише едно най-авторитетните медии на Стария континент Sky Sport Italia.  

Но още пред кои големи имена се нареди Влахович по отношение на брой мачове и дебютен гол в Шампионска лига и до кои застана? Вижте в галерията на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Себастиан Алер е най-великият футболист - успя само в рамките на три минути да отбележи и в двете врати.
2
0
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 години
няма нищо чудно...това момче освен че е надарено е и с 15 години по-младо от Роналдо...така че ситуацията е съвсем нормална...
1
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Има много по-велики футболисти като примерно Каранга - успял да се разпише и в двете врати за по-малко от 10 минути, Мартин Петров и Емил Гъргоров със същото постижение в рамките на едно полувреме съответно в мачове Волфсбург - Херта и Черноморец - ЦСКА.