Кои са Betway - новият лицензиран букмейкър в България?

Обновена: 10 май 2023 18:56 | 16 мар 2022 10:20, Александър Попов
Кои са Betway - новият лицензиран букмейкър в България?

Когато се появи нов дълго чакан букмейкър у нас, е естествено да си зададем въпроса, кой е той и какво ни носи. След като вече е факт лицензът позволяващ на чуждестранната компания Betway да работи на българска земя, интересът към него се засили. Един от начините да научите повече за него и как да направите BetWay регистрация Efirbet, е да последвате този линк и да се запознаете с подготвената специално за целта актуална информация. Така ще сте една стъпка по-близо до тях. Кой стои зад новия бетинг сайт, какви спонсорства реализира и какво можем да очакваме от него през тази година, предстои да разгледаме в следващите редове.

Betway са известна компания за онлайн спортни залози и казино игри, които са собственост на Super Group. Тяхното поле на дейност е изключително широко, което можем да предположим и от факта, че са глобална компания за онлайн оферти в хазартната сфера. Те стартират своята дейност през 2006 г. и от тогава са стъпили в много европейски държави като Великобритания, Малта, Италия, Дания, Испания, Полша, но в същото време и в Мексико, Южна Африка, Индия.

Когато става дума за спонсорства, Betway може да отличи като една истински щедра и перспективна компания. Те са определени като едни от водещите спонсори на тимове от Острова, а и в Белгия. Спортовете, на които залагат също са значителна бройка. Футболът е стандартен избор за букмейкърите, но в тяхното портфолио ще забележим и конни надбягвания, крикет, тенис, хокей и баскетбол. Относно конните надбягвания, компанията се нарежда на челните места в световен мащаб за изминалата година, което е наистина сериозна инвестиция.
Когато става дума за футбол, който няма как да бъде пренебрегнато, че името на Betway седи редом с това на Уест Хем Юнайтед, които те подкрепят вече повече от 6 години. Личи си, че букмейкърът държи на силното си присъствие на Острова и няма как да не го разберем. Там са се зародили и се развиват някои от най-любимите ни спортове.

На следващо място, следва да отбележим, че те подкрепят не кой да е, а една от най-популярните и значими асоциации - NBA. Можем да отчетем и присъствието им в близост до NHL, което показва, че не се примиряват с по-малко от най-доброто в света на спорта. По всичко си личи, че компанията държи изключително много на партньорствата, които създава, като те са забележителни и заради своята бройка и заради качеството им. За такъв тип фирми, спонсорствата могат да са ключа за успеха и става ясно, че Betway са го видели и използват този коз по най-добрия възможен начин, за което можем само да им свалим шапка.

Какви са техните планове в този аспект в България, е въпрос, по който вече се спекулира, но официални данни не са налице. Като гледаме цялостната им политика, можем да създадем някои предположения, но едно е сигурно – няма да останат по-назад от вече познатите ни букмейкъри.

Определено можем да заключим, че новият бетинг сайт в България Betway е с история и традиции и дори да му сложим етикет - висока топка. Очакванията към за него са засилени още преди появата му и всички любители на този тип забавления очакват с нетърпение офертите му. След получаването на заветния лиценз, букмейкърът е готов за действие, а част от ролята на играчите, е на първо място да посетят сайта му и после да се запознаят с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase