Какви предимства ни дава Combi+ бонусът на bwin

Обновена: 23 мар 2022 10:48 | 22 мар 2022 08:30, Александър Попов
Какви предимства ни дава Combi+ бонусът на bwin

След години чакане любителите на спортни залози в България най-после имат възможност да се докоснат до едно от големите брандове сред букмейкърите в световен мащаб – Bwin. Международният хазартен оператор вече има лиценз да оперира на територията на нашата страна и всеки може да се регистрира в сайта на компанията. Още с регистрацията вие ще получите Bwin bonus , с който да си дадете мечтаното начало в сферата на залагането. Освен атрактивните начални бонуси, Bwin предлага още куп оферти на своите потребители, от които може да се възползвате ежедневно. Един от най-привлекателните бонуси на Bwin се нарича Combi+, а в следващите редове ще ви запознаем с неговите предимства.

Едва ли има съмнение в това, че футболът е най-гледаният спорт, а като такъв е и най-предпочитан за залози от играчите. Ако сте любител на спортните залози, но искате да избягате от традиционните залози на краен изход, то Bwin ви е приготвил специална оферта, с която едновременно ще разнообразите своята игра и ще имате шанс да направите огромни печалби. Чрез бонусът Combi+ букмейкърът ви дава възможност да правите залози с подобрени коефициенти. С други думи: Bwin ви предлага по-високи ставки на определени спортни събития, които са значително завишени от стандартните коефициенти.

В какво точно се състои офертата Combi+ на Bwin? При нея вие поставяте мулти залог, при който комбинирате различни мачове, предложени от Bwin, които са със завишени коефициенти и съответно крайната ви печалба е много по-сериозна. Така със залог от само 5 лева на десет събития вие можете да достигнете до печалби, стигащи до четири или дори петцифрени суми. За всеки един ден букмейкърът е набелязал определени мачове, на които поставя по-високи коефициенти от стандартните и дава възможност на играчите да избират какъв мулти залог да направят. Така с няколко мача вие можете да достигнете огромни печалби.

Основните предимства на бонуса Combi+ са високите коефициенти, възможността за високи печалби и разнообразието в залозите. Тази оферта е изключително ценена от опитните играчи, тъй като чрез нея могат да се направят много сериозни удари. Само с три мача вие можете да съберете много висок коефициент, който при залог от 5 лева да ви донесе трицифрена печалба. Combi+ бонусът може да бъде намерен в секцията „Промоции“ на сайта на Bwin, където са позиционирани всички оферти на букмейкъра. В подраздела „Спорт“ се намира Combi+ офертата, която е представена с мотото „по-добри коефициенти за вашите комбинации“. И това е така: вие ще намерите десетки, дори стотици комбинации от залози с атрактивни коефициенти. Тук ще намерите мачове от Шампионска лига, Лига Европа, Висшата лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслигата, Лига 1 и още много други топ първенства. Можете да правите комбинирани залози дори на мачове от българската Първа лига.

Още с влизането си на българския пазар Bwin веднага спечели феновете на спортните залози. Брандът, който допреди време бе познат на родната публика от екипите на испанския футболен колос „Реал“ Мадрид, сега вече е на един клик разстояние и за потребителите в България. Със своите атрактивни предложения и професионално отношение Bwin се превърна в утвърдения бранд, който е добре разпознаваем днес в цял свят. Една от причините за голямата популярност на Bwin са именно подобни бонуси като Combi+, които отличават букмейкъра от останалите компании на пазара. Тази оферта е нестандартна, различна, разчупена. Тя дава възможност на играчите да проверят уменията си да познават няколко мача, като ги комбинират в общ залог. На всичко отгоре – Bwin ви дава и значително по-високи коефициенти, с които имате възможността да направите много по-големи печалби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Bwin
Още от