Бетуей стъпва на българския пазар с иновативни функции и солидни бонуси

23 мар 2022 12:40, Александър Попов
Бетуей стъпва на българския пазар с иновативни функции и солидни бонуси

Един от най-авторитетните брандове в индустрията на онлайн залозите в световен мащаб отскоро присъства и на българските потребители могат да се убедят лично в това. Конкуренцията в тази ниша става все по-сериозна, а Бетуей предлага иновативни функции и по-солидни бонуси.

Ще започнем първо с видовете залози, които може да използвате в тази платформа. Те биват единични и множествени. Маркирате едно събитие, може и повече, но трябва да се отбележи специално, за да направите отделен залог. При множествен залог трябва да имате повече от едно събития, а при Система – при минимум две събития, когато маркирате Система, ще видите всички възможности за системи за комбиниране – Двойни, Тройни, Янки, Lucky-15 и други в зависимост от броя на селекциите във фиша ви.

Споделянето на залог също е много интересна опция

Това е една от забележителните възможности, които предоставя Бетуей. Когато сте готови с фиша си, най-отдолу има бутон Сподели. Когато натиснете бутона, имате няколко опции, за да споделите вашия залог.

Когато навлезем в дебрите на сайта, няма как да не забележим тяхната възможност за Betway boost, която се отнася до размера на коефициентите при онлайн спортен залог. Тя ви предлага подбран списък с потвърдени спортни събития, заедно с техните коефициенти с добър шанс за печалба. Тук целта е да се доверите на избора на букмейкъра, а в замяна да се възползвате от високите коефициенти, който той е готов да ви даде.

Букмейкърът предлага функцията Кеш аут. Тя е активна само в реално време, т.е. докато вашият залог е На Живо. Интересното е, че не за всички пазари функцията cash out е налична. Събитията, за които затварянето на залог е валидна опция, са обозначени в платформата за онлайн залози. Във всеки момент, в който виждате бутона Кеш aут, можете да изберете да вземете печалбите си или да намалите загубите си преди края на събитието.

Създай залог според своите предпочитания

Функцията Бет билдър или познатата ви Създай залог също е налична опция в букмейкъра. Когато отворите листа с конкретно първенство или събитие, Bet Builder е обозначен със знака #, а в сайта ще срещнете опцията и като #betyourway. Чрез Бет Билдъра може да комбинирате различни пазари от едно и също събитие – например Краен изход+Брой голове+Първи гол+Хендикап и други. Може да комбинирате до 10 селекции в един Бет Билдър. Ако определена селекция в рамките на Bet Builder фиш бъде отменена или анулирана, целият Bet Builder фиш ще бъде отменен/анулиран. Например, ако избраният Първи голмайстор не участва в мача, целият залог ще бъде отменен, независимо от изхода на останалите селекции.

Други букмейкъри обичайно залагат на отделна категория На Живо, докато в Бетуей не е така. Когато се намирате в Секция Спорт, основната част от екрана ви, както вече споменах, се заема от Betway Топ Оферти (Увеличените коефиценти). Трябва да изберете конкретен спорт, за да ви излязат събитията Live към този момент. Може да изберете даден спорт На Живо и от лентата с навигация. На нея всеки спорт, който има събитие Live към момента, е видим.

Препоръчваме на почитателите на бранда да следят по-сериозно наличните оферти и бонуси, да се забавляват отговорно и разумно, както и да се възползват от много опции за залози, които ви предоставя betway.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Бетуей
Още от