Реал докосва 1/2-финалите след нов рецитал на Бензема

"Кралете" се наложиха с 3:1 над Челси, французинът с нов хеттрик
2
Реал докосва 1/2-финалите след нов рецитал на Бензема
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е на крачка от класиране на 1/2-финалите в Шампионска лига, след като победи с 3:1 Челси на "Стамфорд Бридж".

В герой за "кралете" отново се превърна обичайният заподозрян Карим Бензема. Френската звезда наниза втори пореден хеттрик в елиминациите на турнира, след като на 1/8-финалите самостоятелно се разправи и с ПСЖ.

Шампионът на Европа също имаше своите шансове, но фрапантна грешка на Едуар Менди и невероятни намеси на Тибо Куртоа, наклониха везните в полза на "белите".

Така Реал е съвсем близо да си отмъсти на Челси за миналогодишното отпадане от 1/2-финалите на турнира. Реваншът на "Сантяго Бернабеу" ще се играе след седмица, а победителят от двойката чака Манчестър Сити или Атлетико Мадрид.

В другата среща от снощи Виляреал удари апатичния Байерн Мюнхен само с 1:0 в първи четвъртфинален двубой на Шампионската лига, игран на стадион "Керамика".

Европейският шампион за 2020 година изигра изключително слабо първо полувреме, в което не отправи нито един точен удар. Виляреал откри резултата още в осмата минута чрез Арно Данжума, а късметлийският гол на Франсес Коклен преди паузата правилно беше отменен заради засада.

До края на срещата 6-кратният първенец на Стария континент така и не успя да обърне развоя на нещата, правейки един от най-слабите си международни мачове напоследък.

Реваншът е на 12 април на стадион "Алианц Арена" в Мюнхен.

Подробности за снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
6
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Като беше Роналдо там, Бензема му асистираше. Трябваше Роналдо да напусне, за да може Бензема да се отпуши като един от най-добрите нападатели.