Кога ще може да играем на истинско Уинбет приложение?

Кога ще може да играем на истинско Уинбет приложение?

Утвърденият на българския хазартен пазар букмейкър Уинбет разполага с мобилна версия, която може да се използва директно след зареждане на сайта на оператора през браузър на телефон. Това, което трябва да направите, е да отворите сайта на Winbet и да влезете в своя профил, за да може да използвате всички налични услуги. Мобилната версия на Уинбет предлага всичко, което ще откриете и в пълния десктоп уебсайт. Не е нужно дори да търсите Winbet app Download линк за сваляне, тъй като мобилната версия отменя нуждата от Уинбет приложение като ви предоставя възможност свободно да извършвате всички залози от вашия мобилен телефон. Имайте предвид обаче, че достъп до всички услуги на мобилната версия се осъществява единствено след регистрация. Ако вече сте се сдобили с такава в сайта, няма нужда да си създавате нов акаунт през мобилната версия.

Как да отворите Уинбет мобиле през Android?

За съжаление, все още няма Winbet app за Android, което директно да ви свързва със света на букмейкъра. Имаме информация обаче, че такава опция се разработва в момента и пускането й предстои.

Вие може да се забавлявате с игрите на Уинбет от всички устройства, които работят с операционна система Android, директно през браузъра на своето устройство.

В това число влизат телефони и таблети, а в последно време и някои телевизори. Престоят в мобилната версия на Уинбет е истинско удоволствие, тъй като детайлите по визията и функционалността са изпипани, а изображенията са добре центрирани и оразмерени.

Използването на мобилния сайт на букмейкъра през Андроид устройства е налично единствено през мобилния ви браузър. Нищо от пълната версия обаче няма да ви липсва.

Освен това, може да добавите бърза връзка към мобилния сайт на своето устройство, като за целта трябва да следвате стъпките за добавяне на пряк път на началния ви екран.

Отворете мобилната версия на Уинбет и изберете менюто с настройките на своя браузър, което обикновено се намира в горния десен ъгъл. От настройките изберете опцията „Добавяне към началния екран.“

След това изберете името на прекия път и бързата връзка ще бъде създадена. Чрез нея вие може да достъпите мобилната версия през браузъра, без да е нужно всеки път да изписвате името на сайта.

Как да залагате през Winbet mobile?

Извършването на залози през мобилната версия на Уинбет е лесно и удобно за потребителите. За целта трябва да отворите спортната секция на сайта и да последвате няколко стъпки.

Първо е необходимо да изберете събитието или събитията, на които искате да направите залог. Кликнете върху коефициента на съответния пазар, за да го добавите в електронния талон.

В долната част на екрана си ще видите фиша за залози, в който може да изберете вида залог и да впишете сума. Когато сте готови, изберете бутон “Постави залог“.

Системата ще изчисли и потенциалната печалба, която ще видите на талона си. Ако изберете да играете в казиното, залозите се правят по идентичен начин като при пълната версия на сайта.

С какви устройства може да играете?

Мобилният сайт на Winbet е достъпен за всички устройства, които работят с Android. Сред тях са телефони с марки Samsung, HTC, Lenovo, Sony, LG, Asus, Nokia и други.

Вие можете спокойно да играете и ако притежавате iPhone или iPad, които оперират с iOS. Интересно е също, че отскоро на пазара се предлагат и телевизори, които работят с Android.

През тях също бихте могли да залагате, въпреки че това няма да ви достави особено удоволствие, тъй като самия процес се извършва по-бавно и изисква търпение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Уинбет
Още от