На кои онлайн букмейкъри да се доверим?

На кои онлайн букмейкъри да се доверим?

Когато става въпрос за избор на правилния букмейкър, всички играчи трябва първо да проверят дали въпросният оператор е в списъка с лицензирани букмейкъри. За целта не е нужно брандът да е собственост на българска компания, а просто да има нужния лиценз за извършване на хазартна дейност у нас. Много играчи считат, че операторите, които оперират легално на територията на България, са за предпочитане пред тези, които нямат издаден лиценз. Ако изберете тези онлайн букмейкъри вие може да сте сигурни, че ще имате достъп до сайтовете им, без да се налагате да ползвате алтеранативни линкове за вход, а отделно степента за сигурност и защита за всички български потребители ще е по-голяма.

Как да изберете най-добрия букмейкър?

Всеки играч сам може да прецени в кой сайт да залага, като решението за това е комплексно и е индивидуално за всеки потребител. За ваше улеснение ви представяме водещите букмейкъри в България, които са достъпни за играчите от нашата страна. Заедно с това ви предлагаме и няколко важни критерии, които ще ми помогнат при избора на сайтове за спортни залагания:

Betway – предлага добри ставки за спорт, има кеш аут и други полезни функции, както и примамливи начални бонуси.
Bet365 – реномиран букмейкър, със сигурна платформа за игра и разнообразни оферти.
Betano – разнообразна спортна секция, много полезни бетинг функции и разнообразни коефициенти.
Palms Bet – богато портфолио от бонуси, включително безплатни залози и free spins, добър сайт с интуитивен дизайн и множество спортни пазари.
Bwin – валиден лиценз, завишени коефициенти за футбол и отличен съпорт.
Winbet – Cash out опция, отлични начални бонуси и интересни казино предложения.
Sesame - лицензиран букмейкър, приятна концепция в сайта и лесна за навигация платформа.
Efbet – реномиран букмейкър с отлични коефициенти и сигурна платформа за игра.
8888 – валиден лиценз, атрактивни промо оферти и разработена мобилна апликация.
Alpha win – интересен дизайн на сайта, много добри бонуси и много опции за плащане.

Какви са коефициентите на букмейкърите?

От огромно значение за всички играчи е нивото на коефициентите. Важно е да знаете, че в някои сайтове те са значително по-атрактивни за футбол, докато за тенис, волейбол и баскетбол, например, са по-ниски.

Вие може да проверите всеки от операторите, като посетите сайтовете им и разгледате предложенията за съответния спорт. Така сами ще прецените дали стойностите, които са налични, ви устройват или не.

В случай, че предпочетете букмейкъри с високи коефициенти, вие увеличавате стойността на евентуалните си печалби. Всеки играч знае каква е разликата, когато играе в сайт с малки коефициенти и когато играе същите срещи, но в друга платформа – на много по-апетитни стойности.
Това се отнася в особено голям степен за залозите тип права колонка, при които крайният множител може да стане наистина съблазнителен.

Добри ли са спортните секции на операторите?

Колкото и да са високи коефициентите обаче, те няма да ви свършат работа, ако спортната секция в дадения сайт не е добра. Тук визираме най-вече разнообразието от предлагани дисциплини, сред които са и еСпортове, както и наличието на интересни пазари.

Всички сайтове у нас предлагат основните опции за прогноза, а някои брандове включват и специални бетинг опции, които са полезни за играта ви. Вашата задача е да отсеете кои предлагат и по-нестандартни пазари, възможности за комбинирани предположения и специални залози за играч.
В никакъв случай не подценявайте този въпрос, защото пазарите, на които разгръщате потенциала си, са също толкова важни, колкото и прилежащите към тях коефициенти.

Ако, например, успеете да се специализирате в по-нестандартни предположения, често ще може да се радвате и на доста по-изгодни стойности. Проверете дали са налични азиатски хендикап, брой голове, картони, полувремена, първо полувреме-краен резултат, точен резултат и т.н.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации