Нужна ли ми е Palmsbet регистрация?

Обновена: 16 май 2022 09:38 | 11 май 2022 08:58, Александър Попов
Нужна ли ми е Palmsbet регистрация?

Palms bet е букмейкър, който впечтлява с богата гама от възможности за спортни залози, казино игри и други предложения. Важна част от всичко това са и различните промоции, които операторът предоставя на своите потребители и които постоянно се актуализират. Всичко това обаче е налично в пълна степен само след Palmsbet регистрация и този процес е задължителен, ако искате да депозирате средства и да играете в сайта. В следващите редове ще ви опишем как се създава нов профил в Палмс бет и останалите ключови моменти, които всеки нов клиент трябва да знае.

Как да създадете акаунт в Palms bet?

Създаването на нов акаунт в Палмс бет не е никак трудна задача. Букмейкърът изисква попълването на няколко полета, като е важно да въведете вярна информация.

За да стартирате процеса по създаване на профил в Палмс бет, трябва да влезете в сайта на оператора и да селектирате бутон Регистрация, който  разположен в горния десен ъгъл на страницата.

Впоследствие следвате няколко стъпки, които включват въвеждане на вашите данни, каквито сайтът изисква и след като сте попълнили всички полета и сте избрали нужната информация, съветваме ви да проверите дали всичко е наред и да завършите регистрацията.

Това става с избор на бутон Регистрация, който се намира най-долу в страницата за създаване на сметка. Ако сте пропуснали нещо или има неправилно въведена информация, системата ще ви покаже грешката и ще трябва да я коригирате.

Потвърждаването на акаунт в Палмс бет става със съобщение на електронната ви поща, така че няма нужда да търсите и да кликвате върху специален линк, както се случва при други оператори.     

Активацията на вашия профил ще ви позволи да влизате в сметката си, да добавяте средства и да залагате, но няма да може да теглите от нея преди да се верифицирате.

Как се извършва верификация на профила в Palms Bet?

Още при попълване на личните данни в процеса по регистрация, както и на данните на избрания документ, компанията ясно ви предупреждава да бъдете внимателни и да попълвате истинска информация.

Това е нужно, защото ще трябва да сканирате същия документ, за да верифицирате сметката си. Вие няма как да теглите от нея, без да изпълните този процес.

Верификацията става, като използвате платформата на Palms Bet за предоставяне на копие от личен документ  на букмейкъра, за да потвърдите самоличността си.

Важно е копията да бъдат четливи, защото служителите на бранда ще сравнят информацията от тях с тази, която сте въвели по време на регистрация.
Ако всичко е наред и сте изпълнили изискванията за верификация на профила, оттук нататък ще разполагате с пълноценна Palm Bet сметка, с която ще може да залагате, да депозирате и да теглите средства.

Съветваме ви да изберете онлайн букмейкъра Палмс бет за вашето хазартно приключение и ако го направите, няма да съжалявате. Брандът е водещ не само в България, но и в много други страни в Европа и света, като силното му международно присъствие се дължи на разнообразните опции за залози и игри, които предоставя на своите клиенти.

Сравнявайки предложенията на този бранд с тези на други онлайн оператори, Palms bet разполага с доста по-добри функции, коефициенти и маркети. Освен това вие ще получавате и отлични ежедневни бонуси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Palms Bet
Още от