Георги Йомов от ЦСКА: Нямам нищо общо със стрелбата в София

От клуба излязоха с официална позиция
Обновена: 17 май 2022 06:51 | 17 май 2022 06:45, Анисия Иванова
17
Георги Йомов от ЦСКА: Нямам нищо общо със стрелбата в София
Снимка: БГНЕС

Бой, последван от стрелба стана снощи около 22:30 ч. на "Южната дъга" на "Околовръстното шосе" в София. Двама души са ранени в краката. Мъж на 36 години е в тежко състояние с кръвозагуба. По-леко пострадал е мъж на 26 г. Двамата са настанени във ВМА.

Всичко се е случило на бензиностанция, близо до заведение за бързо хранене. На място са изпратени полицаи и криминалисти. По информация на източници на Bulgaria ON AIR на мястото е била приятелката на звездата на ЦСКА Георги Йомов, певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа.

Всички замесени в скандала са отведени за разпит в 7 РПУ. На мястото бяха изпратени криминалисти. След стрелбата "червените" публикуваха официална позиция на сайта си"

Още по темата

Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на Околовръстното шосе в София, бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното: "Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си".

"Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление", пишат още от клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: стрелбафутболистЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Нямаш нищо общо, ама имаш.
11
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 година
чисто ромски номера на йомов.
10
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Жалки смешковциии , импотентниии пухльовции са Литекс , тоя *** е бил там и баща му е стрелял по родата , и после феновете чакат оня ден мъжка игра , няма как от тези , какво пак ще лъжат , ще преписват на някой друг , това не е да си смените името , тук извършвате престъпление , позор и некви човекопотеци ви възхваляват , срам
9
2
 
3
 
! Отговори
Доказано преди 1 година
Защо феновете на ЦСКА са недоволни? Всеки футболист си има приятелка чалгаджийка, и къде са се запознали- сигурно в някоя библиотека ли ? Милите ми фенове, защо се хабите, то вече е историческа даденост- футболист се прославя в нощен бар, не на терена!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз не беше брат ми беше
7
4
 
3
 
! Отговори
За пръв път... преди 1 година
...чувам, че футболисти и чалгаджийки имат нещо общо по между си. Вярно, че певиците са нощни птици, но футбалерчетата са на режим, редовен живот, без пиене, цигари и дрога. Тъй че, в инфото да няма грешка, а?
6
5
 
11
 
! Отговори
Да ЦСКАр съм преди 1 година
Но не може да е Йомов стрелеца - той никога не уцелва и е мърда лакома и егоцентрична . Абсурд е да даде колата на брат си , защото никога не подава. Да си понесе последствията като мъж , т.е. вън от отбора а в затвора защото не заслужава да носи червената фланелка . Всички *** вън от ЦСКА , марш в Ловеч
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже и само да е дал колата на брат си, както твърди, то пак има нещо общо. Но според мен лъже татуирания некадърник. Иначе защо полицията е разпитвала и метресата му, чалгаджийката? Тя случайно ли е била там посред нощ? Вероятно са се разбрали с брат си, брат му да поеме вината и да каже че е карал, понеже този е "звИзда"
4
8
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Нищо чудно. Куките са по-лоши от престъпниците в повечето случаи. Всъщност са си чисти престъпници в униформи, зад които стои държавата. А пък тия от Седмо, поне преди години, бяха от най-гадните ушаци в София.
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е провокация на Лецки, за да станат служебно на 2 място.
2
6
 
7
 
! Отговори
Гадовете от 7-мо преди 1 година
Виновните - невинни . Невинните- виновни . Това са българските полицаи . Аз съм потърпевш от тях . При " - 20 " градуса на планината Витоша намерих под леда мобилен телефон . Занесох им го в 7 -мо , защото те отговарят за цялата планина Витоша . След 4 часов престой в полицейското 7-мо ми казаха , съм го откраднал и съм бил клошар . Затова ме насилиха да бъркам по полицейските им кошчета отпред пред самия вход след ритници в краката от разгневен полицай . За щастие не ме наби , но бях в лиги и
1
6
 
27
 
! Отговори
селянин преди 1 година
Няма по селя дурски спорт от футбола. Феневете му успяват да съберат всякакви отпадъци като разни нацистчета, дикърчета, чалгари и т.н. Все едно си си на село

Спонсорирани публикации