ЦСКА с нова издънка, врътна 0:0 с Ботев Пловдив

Шефовете на "армейците" с декларация за днешните събития
19 май 2022 20:09, Красимир Ангелов
17
ЦСКА с нова издънка, врътна 0:0 с Ботев Пловдив
Снимка: Lap.bg

ЦСКА не успя да победи Ботев Пловдив на "Армията" и двата отбора си врътнаха 0:0. "Армейците" са твърдо на второто място, докато пловдивчани си гарантираха минимум четвъртата позиция.

По този начин Ботев ще играе плейоф за място в Лига на конференциитe срещу седмия в класирането, който ще бъде или Берое, или ЦСКА 1948.  Решаващите мачове в първата четворка на втората осмица са утре вечер.

Същевременно ръководството на ЦСКА излезе с декларация по повод напрежението, което се случи днес преди мача с Ботев.

Още по темата
По-рано през деня агитката на "армейците" замери с банани и бутилки футболистите на Алън Пардю и скандира обидни думи по адрес на клубния собственик Гриша Ганчев.

Ето какво написаха от ЦСКА:

"Клубът ни разбира разочарованието и недоволството на всички, които обичат отбора, но за съжаление не можаха да бъдат зарадвани с добра игра и трофей на финала. Осъзнаваме, че с неубедителното си представяне в този мач, както и през пролетния полусезон, тимът е големият длъжник на публиката. Приемаме конструктивната и градивна критика към играчи, треньори и ръководство.

Всички наши фенове имат пълното право да търсят развитие и да изискват промяна, да критикуват конструктивно и да предлагат решения. Но начин, който съсипва имиджа на клуба и може да доведе до тежки последици в международен план, вярваме, не е правилният. Това не е пътят да докажем, че сме европейски клуб, към чието израстване се стремим и ще предприемем спешни мерки да постигнем.

Категорично не приемаме да се стига до крайности и ексцесии, да се заплашват и атакуват футболистите на расова основа, да се чупи и поврежда имущество на стадиона, да се саботира провеждането на двубоя с Ботев и всякакви други прояви в разрез с нормалното поведение.

Гневът, яростта и омразата със сигурност няма да доведат до положителни неща за нашия клуб, особено когато емоциите, а не разума надделяват. ЦСКА винаги е бил лицето на клубния ни футбол пред Европа и света. Нека не разрушаваме тези градени с десетилетия имидж и харизма на величие."

Всичко за драмите на стадион "Българска армия" четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Гриша закривай цирка и връщай гостуванията в Ловеч! Той Домусчиев можеше да ги направи това което сега е Лудогорец много преди тебе,ама се усети човека.
14
0
 
0
 
! Отговори
хан Крум преди 1 година
Слабата пролет на ЦСКА се дължи на "превъзходната" подготовка в Турция от "големия цесекар" Стойчо Младенов. Обяснимо ли е същите играчи, които есента играеха добре, изведнъж станаха неподходящи. Просто Ст. Младенов искаше да получава и комисионни. Лошото е че Гришата се подлъга по "компетентните" съветници и го назначи, въпреки че вече му е чл попарата в Литекс.
13
0
 
0
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
До Анонимен 11 Първо не е ясно кой Йомов е играл вчера,това навярно е някакъв клонинг.Вечерта той заяви че не бил там,адвокатката му обаче твърди че двамата братя били бити и си извадили медицински.Как хем ще те няма хем ще те бият.А и мацето уж го нямало,пък било там абе голям цирк.
12
0
 
1
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Литекс продадоха ли и този мач,или това е заговор на БФС,ФИФА,ФАФА,ФУФА УЕФА,ЦРУ и МОСАД с цел да провалят великия ЦСКА.
11
0
 
1
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
Вечния претендент за .... второто място
10
2
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
Прав си, не са Сокол Марково. Металик Сопот са.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йомов е невинен.Той от три метра вратата не улучва,камо ли човек в бедрото.Абсурд.Пълен сакател е.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спрете да ни занимавате със свинщини!
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГГ е тотаджия номер 1! Не веднъж, пушейки пура е признавал пред близки, че му дреме на ...за ЦСКА! Другия татиджия е Наско свалените ***!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква издънка,....Ботев да не е Сокол Марково.Чудесно реми са изкарали...
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карай бре. Довечера ша врътнат по един кичек.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, ЦСКА победи.
3
2
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Нали ви казах одеве. На Ботев им трябваше 1 точка за плейофите за Европа :)))))))))))))
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотно заглавие, те добре, че не паднаха! Издънка да врътнеш хикс с Ботев Пловдив, явно в редакцията ви има доста болни хора!
1
2
 
4
 
! Отговори
Микре преди 1 година
ВЪН БЕЛИТЕ ОТ ЦЕСЕКА!

Спонсорирани публикации