Драми на "Българска армия": Фенове хвърлят банани и бутилки по играчите на ЦСКА

Играчите влязоха на стадиона с полиция и през входа на гостуващата агитка
Обновена: 19 май 2022 17:43 | 19 май 2022 17:15, Красимир Ангелов
40

Снимка: Lap.bg

Напрежението в ЦСКА след загубения финал за Купата срещу Левски продължава да расте.

Минути преди мача срещу Ботев Пловдив на "Българска армия", разгневена група фенове атакува футболистите на "червените" с банани и бутилки от минерална вода при пристигането им на стадиона.

Автобусът не мина по обичайния си маршрут - по алеята пред централната трибуна. Играчите бяха стоварени откъм сектор "Б".

Още по темата
Част от тях успяха да се шмугнат въпреки канонадата, останалите бяха спрени от полицията, за да не пострадат, съобщава БГНЕС.

Наложи се униформените да оформят кордон, но и той не спря запалянковците, които продължиха да мятат всевъзможни предмети. Накрая бе решено футболистите да влязат през входа за гостуващата агитка и оттам прибрани в съблекалнята.

Феновете продължиха да скандират „Вън от ЦСКА!“ по адрес на играчите. Обиди отнесе и собственикът Гриша Ганчев.

Както е известно, по-рано днес на терена на „Българска армия“ бе извършен вандалски акт, след като бе повредена една от вратите на стадиона.

Заради случилото се петима от чужденците в ЦСКА са отказали да вземат участие в шампионатния двубой срещу Ботев Пловдив, който трябва да започне в 18,00 часа.

Йоан Баи, Амос Юга, Маурисио Гарсес и Брадли Мазику, чийто договор с клуба изтича, въобще не са в групата за двубоя. Вратарят Густаво Бусато също не е пожелал да се появи на терена, но той все пак е записан сред резервите, които са само пет.

Прави впечатление, че Георги Йомов е титуляр само три дни, след като той и семейството му бе замесено в престрелка на бензиностанция.

Всичко за драмите в ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: ЦСКАфеновеefbet Лига
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
7
 
! Отговори
Запалянко преди 1 година
Аз съм от Левски ,но не мисля ,че играчите на ЦСКА заслужават това отношение. През целия сезон играха много силно с шанс за титлата. Последните няколко мача им бяха слаби, но се случиха в неподходящ за тях период.
24
3
 
5
 
! Отговори
Лоич преди 1 година
ВЪН БЕЛИТЕ ОТ ЦЕСЕКА!
23
0
 
6
 
! Отговори
... преди 1 година
"Фенове хвърлят банани" - истинските фенове не чупят и не хвърлят банани. Това са *** комплексари.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това имам чувството че са на Цеката провокации. Защо преди 20 години нямаше такива расистки простотии. Същото беше и със Стоилов пролетта. Като не ви харесва подкрепяйте числото.
21
7
 
3
 
! Отговори
до 15 преди 1 година
Цесекарите били путинисти. Нищо подобно, другата крайност е. Заповядай с блузка Z или руско знаменце на Армията и ще ти излекуват всички путинистки пристрастия.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срамен сезон е за ЦСКА 0-5 с Лудугорец, 1-5 с Рома и 0-1 с говедата.
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЦСКА - Ботев и Славия - Лецки трябваше да се играят и двата от 18 ч. а така Славия ще пуснат на Лецки за 2 място.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста се събра на Дучето загуби сестра си и щерка от ковида. Били са на море и са се заразили. А сега и купата за капак..
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ганчев си мутра той не разбира от футбол,него го интересува да привлича свободни агенти и да ги продава после,за него това е бизнес.Такива неща като развитие,градене на отбор не са за него,не носят пари в краткосрочен план не е за него!Затова ретро мутри не трябва да има във футбола!
16
0
 
10
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
След толкова много години стигнахме до дерби и се изложихме като последните кифладжии - нямаше ни един удар към вратата на говедата. Биха ни заслужено и играчите ги замерват напълно заслужено!
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Недоумявам. И аз съм фен на ЦСКА, но Левски е най-силният *** у нас от 2 месеца насам. Не съм виждал някой да мачка така Лудогорец и то в 2 мача. Не съм очаквал победа. Единственото, което правехме, беше да рушим играта на Левски и 0:1 беше най-малкото, с което можеше да загубим. Дори 0:6 беше реалистично. И защо да се правят драми, затова, че не играхме добре в един мач?! Голямата работа станала. Всеки отбор има и силни, и слаби моменти. Не подкрепям каквито и да било простотии.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не стават за нищо Гриша трябва да ги уволни.
13
7
 
12
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 година
Винаги съм се чудил, защо ли цесекарите са и путинисти и ***?
12
2
 
4
 
! Отговори
Лепилара преди 1 година
До АТАКИСТ Ти си толкова далече от футбол и фенството. И са чорбари заради друго , както и Вие семкари ама питай някой батко от агитката да ти каже.
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С такива фенове футбола е обречен.Нима не виждат че нормални хора вече не ходят на мач.
10
1
 
5
 
! Отговори
ямболен преди 1 година
Един колега, с прякор "цесекато" го срещам днес и питам: Цесека ти от кои си? Нито от едните, нито от другите! - Аз съм цесека1945! - Как? - Роден съм 1945 г!!!
9
4
 
5
 
! Отговори
7 е добро число преди 1 година
пълна чорбароидна излагазия хахахахахах ей не се спряхте сапунии
8
3
 
29
 
! Отговори
Ботев Пловдив преди 1 година
За такива има дума - глорихънтъри. Подкрепят отбора само когато има купи, иначе само изискват, а 1 лев не са дали. Все едно някой им е длъжен да им издържа отбора, пък че и им е длъжен шампион да го прави.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отборите имат и нормални фенове.Когато отборите се обърнат към нормалните хора всичко ще се оправи.Наркомани,пияници и вандалите трябва да бъдат в затворите,а не по стадионите.В Турция,Германия и Англия отдавна изхвърлиха вандалите и хулиганите от стадионите.Можем и тук.
6
4
 
14
 
! Отговори
Лизгарев преди 1 година
Праблеми със литекс ментето? А дали тавариш стоичко ше припознае 1948?

Спонсорирани публикации