Реал загуби, Мбапе официално подписа с ПСЖ

Задава се страшен скандал
10
Реал загуби, Мбапе официално подписа с ПСЖ
Снимка: БГНЕС

23-годишният френския национал Килиан Мбапе е подписал нов договор с Пари Сен Жермен до 2025 година. Новината обяви лично футболистът. Предишният контракт на нападателя с ПСЖ беше до 30 юни 2022 година.

"Това е моят дом, моят град, както винаги съм казвал. Ще продължа да играя в Пари Сен Жермен, за да печелим още титли заедно", каза Мбапе.

Очакваше се той да напусне френския шампион и да облече екипа на Реал (Мадрид). Вчера 23-годишният футболист е провел финален разговор с президента на испанския гранд Флорентино Перес и го е информирал, че няма да премине на "Сантяго Бернабеу".

Мбапе има 168 гола за Пари Сен Жермен след трансфера си от Монако за 180 милиона евро преди пет години.

Удължаването на договора на френския футболен клуб Пари Сен Жермен с нападателя Килиан Мбапе подкопава икономическата устойчивост на европейския футбол и също така застрашава глобалната спортна цялост. Това се посочва в официалното изявление на ръководството на първенството на Испания, което на страницата си в Туитър публикува журналистът на телевизионния канал "Скай Спорт Италия" Фабрицио Романо.

На 16 май "Гадзета дело Спорт" съобщи, че Мбапе ще премине в испанския Реал Мадрид от ПСЖ със свободен трансфер, като заплатата на играча ще бъде 40 милиона евро годишно с бонус от 40 милиона евро при подписване на договора. На 20 май "Евроспорт" обяви, че ръководството на ПСЖ е предложило на футболиста до 300 милиона евро като бонус и заплата от 100 милиона евро годишно за удължаване на споразумението

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: реалмбапе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Money talk !!Докато *** балъци ,ще има и тарикати !!
5
1
 
6
 
! Отговори
По добре преди 1 година
стана така. Родриго и Винисиус са не по-слаби.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са 60 милиона повече на сезон +240 повече при подписването. Щеше да подпише и с Лейтън Ориент, ако му ги бях дали те. Сигурен съм, че всеки би постъпил така колкото и да го плюят и реват.
3
0
 
8
 
! Отговори
танер преди 1 година
тоя да си пази краката че иначе лошо
2
2
 
13
 
! Отговори
Българ преди 1 година
Всичко е пари в тоя заблуден свят...
1
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе я се чуда как така Реал биха Челси,ПСЖ,Манч.Сити и на финала може би и Ливърпул,а то виж каква е била работата.Отидоха всичките пари заделени за Мбапе за нова Шамп.Купа.Дузпа за Реал-най-сигурният залог.

Спонсорирани публикации