Левски уредил второ попълнение?

Сините се подсилват с хърватски защитник
28 май 2022 10:14, Александър Попов
2
Левски уредил второ попълнение?
Снимка: Lap.bg

След като подписа с Ивелин Попов, Левски уреди второ лятно попълнение, пише Gol.bg. Tе договориха и хърватския защитник Анте Блажевич. 26-годишният десен бек е част от 5-ия в първенството на Босна и Херцеговина – Железничар.

За тима от Сараево Блажевич е участвал в 22 шампионатни двубоя през вече изминалия сезон, в които е получил 9 жълти картона. Договорът му с клуба е до 1 юни, като в него има опция за удължаване за 1 година при желание от двете страни. Хърватинът обаче е предпочел да стане свободен агент. Той ще подпише с Левски през следващата седмица и ще бъде на линия за старта на подготовката. Сините започват тренировки за следващата кампания на 4 юни. На „Герена“ правят всичко възможно освен Попето и Блажевич, да представят до дни и други попълнения пред феновете.

Още за новото попълнение четете Блажевич четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЛевскиАнте Блажевич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
измет преди 1 година
До Анонимен червен .Само турчин с главни букви мрази ЛЕВСКИ.
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛЕВСКИ Е РАЗВЪДНИК ЗА ПИЯНИЦИ, ХУЛИГАНИ, МУТРИ И НАРКОДИЛЪРИ! ЛЕВСКИ СТРУВА НА ДЪРЖАВАТА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ВСЯКА ГОДИНА САМО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА. В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН ЛЕВСКИ НАНАСЯ ТРАЙНИ ВРЕДИ ВЪРХУ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.

Спонсорирани публикации