Гриша Ганчев на разпит по сигнал за черно тото

Неговият син също даде показания
18
Гриша Ганчев на разпит по сигнал за черно тото
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев и синът му Данаил са били разпитани днес по обяд в Главна дирекция "Национална полиция" по сигнал за черно тото. Двамата са били придружени от адвоката на "червените" Станислав Трендафилов, но отказаха коментар при излизането си от сградата.

Гриша Ганчев, който беше видимо в добро настроение, поздрави журналистите и обяви: "Вие как сте, аз съм много добре", след което влезе в сградата.

Един час по-късно бизнесменът си тръгна мигновено без да обели и дума, а същото стори и адвокат Трендафилов, като двамата потеглиха с два различни автомобила.

Според Sportal.bg сигналът касае четири поредни мача на ЦСКА-София от Първа лига през октомври и ноември 2019-та година, които "армейците" печелят, без да допуснат гол. Въпросните мачове са между 14-ия и 17-ия кръг на първенството и в тях ЦСКА побеждава последователно Етър с 4:0, Черно море с 2:0, Славия с 1:0 и Ботев Враца с 1:0.

За момента не е ясно какви точно са съмненията за нередности, свързани с тези срещи, както и от къде или кого е подаден сигналът.

Всичко за ЦСКА-София четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: ЦСКАГриша Ганчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Микренския Титан преди 1 година
Абе какво тото!? Вие къщичка за пиленца правили ли сте. Аз съм шеф та ФК "Лупи" ака Кърпачев ака Литекс ака Тирето.
13
1
 
2
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 1 година
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
12
0
 
12
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 година
Глупости никога не е имало черно тото, то е червено!
11
0
 
11
 
! Отговори
Йух Пслескан преди 1 година
Черно тото в България? Абсурд!
10
2
 
5
 
! Отговори
Ч по ч преди 1 година
Сушата,кишата и Гришата ще са виновни.В БГ-то всеки може да съди всеки,защотоДържавата печели от делатаНикой не казва обаче дали исковете са допустимиГледат само иска да отговаря на предписаното в закона,но никога не го разглеждат по допустимостТака стотици хиляди хора стват"жертви"на Държавата в лицето на Съдебната система,като държавна институция,въпреки,че по Конституция всички са равноправни субекти в правото.До ден днешен не съм, чулнякой да е осъдил съд поради разгледана недопустима жалба
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цеката е по доносите, нищо чудно той да е пуснал сигнал. Ако има доказателства ок - съд и присъда, ако не - Ганчев да ги осъди за каквото реши. Не съм гледал тия мачове, резултатите конкретно не будят съмнение. Не вярвам шкембето Венци или *** точно с ЦСКА да правят тото.
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най послушния айдук на БСПто.С чужди пари помен прави.
7
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 1 година
стройния собственик на литекс,бъдете сигурни,че ще бъде невинен,като при далаверите с ДДС,затова ПП,трябва да състави правителство,и тогава,ще се види невинноста му.
6
0
 
7
 
! Отговори
Следствения преди 1 година
Тия нашите винаги разпитват и накрая едно голямо НИЩО! Я вижте как работят колегите им в САЩ и Канада, да видите за какви разпити става въпрос, от най-малкия детайл разкриват цели схеми... тука искам да предоставят от МВР най-после някакво видео да видим нашите как разпитват и какви чалъми използват за разпита, как се анализират от психолози отговорите и поведенията на разпитваните, как се използват доказателствата и каква е кредибилността на отговорите..
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде му е къщичката за птички? А-а-а, на Нора Ананиева момчето да не пипате, ей!
4
2
 
8
 
! Отговори
д преди 1 година
А КОГА Перуката и Коце Маца?! Или чакаме на Уефа да направят нещо?
3
2
 
7
 
! Отговори
Един преди 1 година
А за снимките с Дан Тан на Перукан и общия бизнес на Борат със същия няма разпити
2
1
 
9
 
! Отговори
Дубай преди 1 година
Айде към Дубай... да си цъкат табла с черепа ... :-)
1
0
 
12
 
! Отговори
ники преди 1 година
Не бе, те тия никога не са я чували тая думичка - тото. Камо ли черно. Гришата му поникнаха крила отзад и отскоро има ореол на главата.