Надал надви Фриц, отива на полуфинал

Испанецът оцеля в епична 5-сетова битка
Обновена: 6 юли 2022 22:16 | 6 юли 2022 22:12, Петя Славова
12
Надал надви Фриц, отива на полуфинал
Снимка: БГНЕС


Испанецът Рафаел Надал се класира за полуфиналите на Уимбълдън, след като победи американеца Тейлър Фриц с 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6(10-4) в изключително оспорван и интересен мач на Централния корт в Ол Ингланд Клъб. За място на финала в Лондон Надал ще спори с австралиеца Ник Кирьос, съобщи БГНЕС.

В полуфиналите Надал ще се изправи срещу Ник Кирьос, който победи чилиеца Кристиан Гарин с 6-4, 6-3, 7-6(5). В другия полуфинал един срещу друг ще се изправят Новак Джокович и Камерън Нори. Полуфиналите при мъжете ще се играят в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Давай Ноле. Пенсионирай го тоя.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвайте се на Надал и Джокович. Не им остана много време. Знаменитата тройка с Федерер написа златната страница на тениса. Затова трибуните винаги са пълни на техните мачове, а полуфинали на ГШ при жените се играят при 10% посещаемост. След тримата тенори на тениса не се виждат такива запомнящи се звезди. Такава отдаденост на спорта рядко се вижда. Аз съм фен на един от тримата, но отчитам, че и другите двама са много велики в тая игра. Изобщо определението "най-велик" е някаква дъвка.
8
6
 
8
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 година
Айде Надал тая година големия шлем
7
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джокович ще ти спука трът.ката, за да възтържествува справедливостта.!!!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мдаа, ДришкУ пак ще глед хубав тенис по ТВ-то. Да са живи и здрави Надал, Джокович и дядо Федя та да погледаме още малко хубав тенис че после и плява. А Минчо от Асково направо да се пенсионира че ще му окапе не само косата ами и онова в гащите.
5
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И деца няма !щото е ..биче !
4
12
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПРЕКАЛЕНО Е СТАР ЗА ДА НЕ СЕ ШПРИЦОВА С НЕЩО ХИМИЧЕСКО И ТОЙ ЗА ПОДСИЛВАНЕ , НО СЪЩО ТАКА ФИЗИКАТА МУ Е НА БИЧЕ ИЛИ НАКРАТКО ЗДРАВО ГО-ВЕ-ДО Е НАДАЛ :D
3
19
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
НАДАЛ Е ПСИХИЧНО БОЛЕН НА ТЕМА ТЕНИС И НАИСТИНА Е !ТОЙ ЖИВЕЕ ЗА ДА ИГРАЕ И ИГРАЕ ЗА ДА ЖИВЕЕ НЕЩО КАТО СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН МАЙКЪЛ ФЕЛПЦ КОЙТО ПРЕКАРВАЛ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ДЕНЯ СИ ВЪВ ВОДАТА МИСЛЕЛ СЕ РИБА. МОГА ДА ПРОКЪЛНА НАДАЛ И ДА СЕ СРИНЕ НО НИЩО НЕ МИ Е НАПРАВИЛ! ЗА СЕГА ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛЯ СЪС ФАЛШИВИЯ ПУТЕЕЕН, ЕРДОГАН , БОЙКО БОРИСОВ , ГАРГАМЕЛ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО РАДЕВ И БАШАР АСАД СЪЩО ВСИЧКИТЕ ЩЕ ИЗМРАТ И ТО ДОСТА СКОРО , ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ПРО КЛЕТВИТЕ МИ СА ОТ СЪРЦЕ И ДУША!
2
17
 
11
 
! Отговори
fact преди 1 година
малката друсалка отново е ракламно лице на дизайнерска спортна дрога.Ама как фаща и как не го фащат....победите му не са за хвалба.
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С бастуна на финал !Лекинко е в повече !