Щастливо начало на летния лагер на KWU в Камчия

Каратеки от 8-годишни до 65-годишни се включиха в първото занимание за седмицата
6 юли 2022 09:20, Елка Василева
3
Щастливо начало на летния лагер на KWU в Камчия
Снимка: Boec.bg

Точно в 07:00 ч. под слънчевите лъчи над СОК „Камчия“ се даде начало на първото занимание от ежегодния международен летен лагер на Световния киокушин съюз (KWU). Каратеки от 8-годишни до 65-годишни се включиха в първото занимание за седмицата и се трудиха здраво под открито небе.

Лагерът бе открит с приветствие от първия българин златен медалист от Европейско първенство по киокушин Шихан Асен Асенов. Той призова за спазване на основните принципи на бойните изкуства по време на лагера: дисциплина, уважение и йерархия. Думите му бяха подкрепени и от члена на Управителния съвет на KWU и девети дан в карате киокушин Шихан Анджей Древняк. Той допълни, че всички трябва единствено да „тренират, спят и ядат“, за да извлекат максималното от лагера.

Инструкторите на лагера на KWU са истинско съсловие от майстори в бойните изкуства – чешката киокушин легенда Ян Сокуп, Сенсей Захари Дамянов, Шихан Анджей Древняк, Шихан Иво Каменов, и други.
Сенсей Захари Дамянов демонстрира техника пред състезателите

В лагера като участници още от първата тренировка се включиха и звездите на професионалната международна верига SENSHI – Сергей Браун, Николай Йоргов и Кристиян Дойчев. Тренировките продължават днес от 16:00 часа и ще се провеждат на двуразов принцип до края на седмицата.

Boec.BG ще отразява всичко най-интересно от най-голямото събитие в света на карате киокушин!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
До вятър работа преди 1 година
И какво ни интересува това нас обикновените хора. Кой щели да млатят по слабоумната глава в някакъв си муайтай :-)))
2
1
 
0
 
! Отговори
Вятър работа преди 1 година
И още нещо ---истинския бой е еъв муаитаи -- там обаче много бързо остаряваш като състезател ,рисково е НО за да ти свикне главата на удари и за да усетиш какво ти става след тежък нокдаун и др такива трябва и да те удрят, накрая ставаш доста труден за нокаути , отделно във ринга няма на къде да бягаш боя е сигурен ,а на титамито единия като нападне другия при зор бяга , при уличния бой винаги за нула време дистанцията се скъсява и завършва или със прав нокаут или на земята ,а при
1
1
 
2
 
! Отговори
Вятър работа преди 1 година
Толкова са добри и така ги учат на този ,,боен,, спорт, че най--обикновени борци префасонирани на ММ-Ейци -- ги нокаутират за нула време --иначе са разтегнати като добри балетисти ,учат техники за оценяване,,кати,,който са красиви и ефектни ,но без никакво разбиране и практическо приложение ,а правилата са такива ,че се дава превес на красиви и почти неприложими със голяма смплитуда удари със крак ! Много малко се набляга на избягване на удари със тяло ударите със ръка и лакът във глава са за