Трима българи триумфираха на плажното издание на SENSHI

Какви са техните първи коментари?
10 юли 2022 16:43, Нели Христова
4

Трима българи ликуваха в плажното издание на SENSHI, което се проведе в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Атанас Божилов, Едуард Алексанян и Александър Петров показаха отлична подготовка на ринга.

"Супер доволен съм, стана супер добър мач. Изненадам съм от две неща, но излязох победител от срещата", заяви след победата си Атанас Божилов.

"Подготовката ми върви все по-силно и по-силно, така че ще гледам оттук насетне да нямам загуби. С всяка изминала гала става все по-вълнуващо, атмосферата е на макс", каза след триумфа си Едуард Алексанян пред Bulgaria ON AIR.

"Самият опонент беше изключително нестандартен, много добро движение с кракта имаше, бързо скъсяваше дистанцията. В пръвия рунд успях да го респектирам със сила", не крие задоволството си от играта и победата Александър Петров.

В главния двубой за вечерта Драгомир Петров отстъпи в много близък мач на бразилската суперзвезда Бруно Газани, който е сред топ имената в GLORY.

"Екипът ми е доволен от мен, аз не съм доволен, показах може би 40-50%. Аз съм максималист, стремя се към световния връх, това ще е дена обеца за мен", сподели плановете си Петров.

Новата професионална бойна галавечер SENSHI представи 13 сблъсъка между бойци от 20 държави и доказа за пореден път, че е най-зрелищното шоу наситено с много екшън, нокаути, чудесна техника и равностойни непредвидими мачове до последната секунда.

Специални гости, съдии и официални лица в церемониите по награждаването бяха легендите Сам Греко, Николас Петас, Петер Артс, Семи Шилт, Ернесто Хуст и Алберт Краус.

След последната битка специална награда за Боен дух взе Драгомир Петров, Стефан Латеску беше отличен за "Нокаут на вечерта", а Андрей Кедвеш за "Най-добра техника".

С впечатляващи фойерверки на плажа завърши 12-ата бойна гала вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Драго Петров е смешниккк неслучайно загуби от бразилеца Газани , а в края на миналата година и от румънеца. Треньорите му са едни боклуциии Николай Нешев и Павел Аладжов сводници от Сливен. Смърттт за такива паразитиии!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Криви ли им са канчетата?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ви имам триумфите! Дан Колов поне е бил интелигентен.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кажете че бойния спорт се тренира просто за здраве а не за улицата,щот там един проектил 9*19 и излизаш от аварийния изход,ако ще междугалактическо Кунг фу да си тренирал!!