Фантастичен Левски победи ПАОК в София

Гол още на старта
21 юли 2022 22:05, Росен Стойчев
45
Фантастичен Левски победи ПАОК в София
Снимка: БНЕС/EPA

Левски се завърна с гръм и трясък в евротурнирите след тригодишно отсъствие, съобщи Gol.bg

 „Сините“ треснаха с 2:0 ПАОК на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов“ в първа среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Още по темата
Хората на Станимир Стоилов се възползваха по най-добрия начин от своето домакинство и мощната подкрепа на своите над 15 000 екзалтирани фенове. Изненадоха четвъртфиналиста от последното издание на третия по сила европейски клубен турнир.

В герои за Левски се превърнаха Уелтон и Билал Бари, които матираха гърците с голове още 40-ата секунда и 19-ата минута. Така гостите изпаднаха в нокдаун и до края на мача не успяха да вкарат поне почетен гол. От своя страна „сините“ пропиляха още няколко изгодни положения, които можеха да направят преднината им още по-солидна. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: футболЛевскиПАОК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще видите как подуене ак ще губи с 0:2 на полувремето в грцеа ... чекайте,сал гледайте Джурасик парк.Много си поверваха след 2 мача,иде дербито на средняците с Арда,декември е мираж,групите също !
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Реално обективно, ама научи за Гьорче, нали? ***
35
2
 
4
 
! Отговори
do 37 realno obektiv преди 1 година
а реално обективно паок защо нямат 2 случайни гола и си тръгнаха с пасив? футбол брато това е. цскар съм, но трябва да гледаме реално, а за България обединение. Само така можем да се защитим от всичко, няма кой друг.
34
6
 
1
 
! Отговори
Край преди 1 година
Бях от ЦСКА. Радвам се за Левски, НО лицата Уелтон и Билал Бари не ме вълнуват въобще. Нито ги знам от къде са нито искам да ги знам, нито искам да ги срещам в тъмното. Предполагам, че чувствата ни са взаимни. Кой и по каква схема за кинти ги е довел тук също не знам и не ме интересува. Дразни ме това че са заели мястото на някой Иван, Петър или Христо. Предпочитам да падаме с тях отколкото да бием с Билал.
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Магията на Мъри. Любовта на феновете. Красотата на футбола. Чар. Емоция. От дете съм фен на Левски. Атмосферата беше уникална. 2:0 е нищо. Както Ники Михайлов каза- на реванша ще е 2 пъти по-трудно.
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Припознавачи, искам ви тихички! Съсредоточете се върху титаничния сблъсък с македонците, който ви предстои.
31
6
 
10
 
! Отговори
реалист преди 1 година
А пък Литекс пак ни посрамва
30
3
 
30
 
! Отговори
Цскар преди 1 година
браво на Левски! Така се играе с идея, колектив, борбено и заслужено победиха. успех и на реванша. дано и там ги думнат да им омекнат представите за света.
29
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отборът на държавата! Без наеми и ток ,недекларирани чували с пари от Пеевски,Таки ,Бойко,БФС
28
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А розовото недоразумение се мъчи на някаква ливада срещу анонимници от Македония.
27
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реванша е 5-6 на 0 гърци ГЪРЦИ да се преееее6ат от българи е като Русия да е е първа световна сила - демек изключвайте плейстейщъна и си лягайте
26
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е рано да се радват подуене - спартак (уупс, подигравахте се на червеното тире май)! Таа ... защо събират пари от феновете си (по примера на червеното тире),като са големия гранд ? Колко години мвр и държавата ги крепеше ? Ах, колко са невинни,Чорни,Батков и Баждеков.Червеното Лупи е синьо с 3 глави ... ЗАКРИВАЙ !!
25
19
 
8
 
! Отговори
Хахо преди 1 година
Направо получих организъм от статията. Останах с впечатление,че даже са спечелили турнира-то не бяха гръмотевици, то не бяха светкавици. Както се казва пилците се броят на есен. Отдавна умре футболот у БГ
24
3
 
7
 
! Отговори
Металика преди 1 година
Честно да ви кажа, може би няма да ми повярвате, от 2 седмици казвах, че мача е 2:0 за нас. Аз бях ултрас на Левски, никога не съм членувал в организации, просто бях болен фен. Но ...какво всичко на този свят, има начало и край. Моя край беше (с футбола като цяло), когато мама почина ;((((. Мача там е 0:0 (така го казвахм 2:0 на герена, 0:0 там).Нека да видиме. Иначе аз вече не гледам футбол, моите 2 огромни отбори са ЛЕВСКИ (СОФИЯ) и БРАЗИЛИЯ. Скоро има световно, няма да го гледам :(((
23
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Семерджиев играл ли е или е бил зает да убива момичета?
22
5
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Неграмотни джурналисти.Кратко и ясно.
21
27
 
8
 
! Отговори
Алекси Лалас преди 1 година
Лецки ще изяде огромен бой в Салоники..Поне 5 или 6 на нуля за Славния ПАОК на великия стадеион ТУМБА , който е имал финал в Европейски Турнири ооооще в 1973 година на 16 Май , когато Великия МИЛАН ЗГАЗИ силния ЛИЙДС Юн
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашите поиздъхнаха от 75-тата минута натам. Не е ОК. ПАОК не са някакъв физически колус отбор. Трябва да се вземат мерки. Най-добре да вземат някой Холандец/Германец за кондиционен треньор. Иначе Левски играха страхотно и бяха по-добрия отбор на терена. Видя се че като игра четвъртфиналиста от миналата годниа в лигана на конференциите е под нивото на нашия отбор. Левски си заслужи победата.
19
1
 
16
 
! Отговори
Мъри доведе чужденци преди 1 година
Много слаби футболисти има ЦСКА в момента. Тоя новия сърбин е три пъти по слаб футболист от аржентинеца Варела. Гарсес е най-слабото Бразилско крило играло някога в България, не е преодолявал никога футболист 1 на 1. Джеферсон само пита какво да прави с топката, като я вземе. ТРЯБВАТ МИНИМУМ 4-*** НОВИ ОФАНЗИВНИ ФУТБОЛИСТИ на ЦСКА. Никой от настоящите атакуващи играчи не внася острота! НЕ ТЪРСЯТ ТОПКАТА НА СКОРОСТ!НИКОЙ НЕ СПРИНТИРА, БАВНИ СА, ТРОМАВИ СА, не са технични!
18
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам всички български отбори да се класират поне в групите на съответния турнир, в който се борят, пожелавам им успех. Защото искам да гледам българският футбол и България в Европа, където й е мястото!

Спонсорирани публикации