Станимир Стоилов с оценка: Отпадането не е срамно

"Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни"
12 авг 2022 10:17, Красимир Ангелов
63
Станимир Стоилов с оценка: Отпадането не е срамно
Снимка: Lap.bg

Левски не заслужаваше да загуби, но футболът е игра на грешки и "сините" ги допуснаха, заяви треньорът Станимир Стоилов след поражението с дузпи срещу Хамрун Спартанс. Той добави, че приказните 8-9 месеца са приключили и е време работата да започне отново.

"Имахме всичко в нашите ръце - положения, ситуации и изравнителен гол след края на редовното време. Допуснахме две елементарни грешки и според мен затова се обърна мачът. Хамрун е сериозен отбор, но не заслужавахме да загубим. Когато допуснеш грешки обаче, в атака и в защита, това се случва. Дузпите са лотария, но според мен трябваше да спечелим", каза Стоилов за Диема спорт.

Още по темата
"Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни. Пропуснахме още в първата минута 100-процентов гол и допуснахме две грешки, които отбор като Левски не може да си позволи.

Този отбор има много да учи, гради и добавя към класа. Клубът записа приказни 8-9 месеца и бе време те да свършат, за да започнем отново да работим. Отборът е крехък", заяви специалистът.

"Дали отпадането е срамно? Чак срамно - не. Но би трябвало след като имаш преднина от първия мач, да продължиш. Само с работа може да върнем клуба. Късметът беше срещу нас. Клубът трябва да си извади нужните изводи", добави Стоилов.

Още реакции след снощното отпадане на Левски от Европа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
27
 
! Отговори
Мъди Стоилов преди 1 година
Ако махна Малката Перука, Голямата ще махне мен!
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом не е срамно да паднеш от третия в малтийското първенство значи *** съвсем се е объркал.
16
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първият гол между краката във вратарското поле.., повечето вратари ще се хвърлят като мечка върху топката. Вторият гол гони противниковият играч и оставя вратата си неохраняема при положение, че до него има защитник който също гони топката. Пълен левак, а и капитан на всичкото отгоре. Това си е срам.
15
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срам е да държите на вратарското място това нещо наречено "вратар"
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз като гледах първите 15 минути си казах 100 процента като с Антверп. До редовното време Левски води с 2:1 и в продълженията им вкараха два гола за 3 минути..
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да от паднеш от махленски отбор с 1800 души капацитет на стади онази, не било срам.
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-голямата грешка на ръководството на Левски беше, че раздаде премии след елиминирането на ПАОК. Трябваше да е при влизане в групите. Не може, 4-5 минути преди края да си изравнил резултата и да подходиш така левашки. И то не е за първи път това. Това вече си е специалитет на отбора от много години. Най-фрапиращото беше през 1989 година срещу Антверпен. Просто е несериозно, както и да го погледнеш. Оправдания няма.
11
2
 
22
 
! Отговори
фергюсън преди 1 година
По важно е на Николета да не вкарват.
10
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коефициенти преди мача 1.13 за Лефски, 13.0 за Хармун. И ако това не е срамно....
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това недоразумение на вратата е толкова вратар колко аз съм космонавт.
8
1
 
33
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Докато Перукан реди състава на Левски и Националния отбор ще е така... Ники не става за вратар и това си е, ама си е титуляр и така ще е докато татИ е шеф.. Съжалявам за Мъри, щото човека 9мес. се опитва да ги направи играчи тия,а накрая татиното пуска два левашки гола.Л.Пенев преобрази нациналния,ама не даваше Перуккан и мениджъри да му редят състава и набързо го сготвиха.Докато Преслав пияндето е на власт класиране не чакайте.Ама е нагъл и не пуска кокала- баце2.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа, бате, като го гледам може да оцени само баничка със сирене.
6
1
 
25
 
! Отговори
Кауня преди 1 година
каза,че Хамрун били изключително сериозен отбор...Е,немам думи.Щом Лесни играят с такива сериозни отбори и насред София отпадат,тенк ю пипъл,тенк ю Мъди,тенк ю Ники!Те и Вадуц явно,АЕК Ларнака също са били.Ако бяха дошли Кьолн,сигурно щяха да са извънземни.Ама така е,от човек носещ само анцуг,какво да излезе от устата му.
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е разбира се, че не е! За Левски да отпаднеш от анонимници си е традиция! То и Хасково не е София! А 40-годишното приятелство какво го правим, като снощи точно то ви съсипа? Ама ако не играе синчока, няма да има затваряне на очите за лиценза!
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе не дойде ли време да разкарате това посмешище на вратата,малък перукан?
3
0
 
5
 
! Отговори
без коментар преди 1 година
.
2
2
 
20
 
! Отговори
Евроидиоти преди 1 година
За вас не е. Даже си е супер нормално за вас.
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали Левски са професинален отбор?Само те в света отлагат мачове,за да са "подготвени" за Европа.И пак не са...Всеки иска да играе повече мачове,за да има спортна кондиция,но Мъри играе свой "правилен" футбол.

Спонсорирани публикации