Станимир Стоилов с оценка: Отпадането не е срамно

"Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни"
12 авг 2022 10:17, Красимир Ангелов
63
Станимир Стоилов с оценка: Отпадането не е срамно
Снимка: Lap.bg

Левски не заслужаваше да загуби, но футболът е игра на грешки и "сините" ги допуснаха, заяви треньорът Станимир Стоилов след поражението с дузпи срещу Хамрун Спартанс. Той добави, че приказните 8-9 месеца са приключили и е време работата да започне отново.

"Имахме всичко в нашите ръце - положения, ситуации и изравнителен гол след края на редовното време. Допуснахме две елементарни грешки и според мен затова се обърна мачът. Хамрун е сериозен отбор, но не заслужавахме да загубим. Когато допуснеш грешки обаче, в атака и в защита, това се случва. Дузпите са лотария, но според мен трябваше да спечелим", каза Стоилов за Диема спорт.

Още по темата
"Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни. Пропуснахме още в първата минута 100-процентов гол и допуснахме две грешки, които отбор като Левски не може да си позволи.

Този отбор има много да учи, гради и добавя към класа. Клубът записа приказни 8-9 месеца и бе време те да свършат, за да започнем отново да работим. Отборът е крехък", заяви специалистът.

"Дали отпадането е срамно? Чак срамно - не. Но би трябвало след като имаш преднина от първия мач, да продължиш. Само с работа може да върнем клуба. Късметът беше срещу нас. Клубът трябва да си извади нужните изводи", добави Стоилов.

Още реакции след снощното отпадане на Левски от Европа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Хартум преди 1 година
До ЛевскарКак си бе Магелан? Обора на геограските открития.
57
1
 
0
 
! Отговори
Левскар преди 1 година
13.05.1998 На финала за Купата на България Левски разгромява ЦСКА с 5:0 навръх техният 50 годишен юбилей,като ги поздравява с по един гол за всяко десетилетие.Една петичка за подарък.
56
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Поп преди 1 година
Станимир Стоилов с оценка: Отпадането не е срамно ...... Ама разбира се че не е срамно . Вие какви по-срамни работи сте правили ...
55
2
 
3
 
! Отговори
Левски Спартанс преди 1 година
пускам на джуджета от Малта, Лихтенщайн, Казахстан, очаквам от Гибралтар и Сан Марино.
54
6
 
1
 
! Отговори
Левскар преди 1 година
Последният международен успех на Левски е сезон 2005/2006 четвъртфинал за Купата на Уефа срещу Шалке.Сезон 2006/2007 участие в групите на Шампионска лига.Това са международни успехи излизането от групите и участие в групите на Шампионска лига.Да попитам кога е последният международен успех на ЦСКА? Преди колко години е бил? Кой го помни и на кой му пука за това?Нищо нямате от толкова много години.
53
4
 
2
 
! Отговори
Левскар преди 1 година
Левски никога не са имали международни успехи?Абе ей хора добре ли сте недейте да пишете глупости.
52
0
 
9
 
! Отговори
Сгъни е дипломат преди 1 година
Какво друго да каже след поредния гаф на семейство пПерукови ! Докато не се разкарат от БГ футбол, забравете за успехи !
51
1
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 1 година
Ф.К Левски никога не са имали международни успехи. Винаги са се проваляли с никому незнайни тимове.Традицията има страшна сила. Тя се превръща по някакъв начин в енергия от която не може да избягаш. Не вярвам че ще имат когато и да било успех на европейската сцена.За вътрешно потребление. Селско отборче.
50
6
 
0
 
! Отговори
Левскар преди 1 година
Левски е разпилявал Цска със 7:2 и 7:1 Това не е ли срам и позор?Да те размажат така със седем парчета?Ясно е че сега е ниско нивото на отбора но си гледайте вашият стига с тази злоба.
49
0
 
5
 
! Отговори
Владо преди 1 година
Тези безумни вратарски грешки, май не са грешки ...
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На к..а..у..н..я требе да му се припомни ,че в родния му край некои негови съграждани на подобни излияния им викат г..ь..о..н..с..у..р..а..т какво означава не знаем ,ама той сигурно знае ,защото според българските журналисти е всезнаещ по всички въпроси , а Божинката дори го предложи за президент , прозренията му за снощния мач доказват ,че е точно за този пост - нищо не може да смути душевния му мир ,"такъйзи чувекь требе на родината"
47
1
 
5
 
! Отговори
не става преди 1 година
Айде сега всички фенчета на сейнт патрик и лефски да си вземат сапунче и кърпи и да ходят къъъдееее ?
46
1
 
5
 
! Отговори
vlady преди 1 година
До ACDCМъри подходи прекалено защитно и предпазливо, но без безумните грешки на Татин Ники Левски щеше да се класира с нулево равенство след победата в първия мач.
45
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Татин Ники допусна две груби грешки, недопустими за професионален вратар с опит - изпусна топката при първия гол и остави вратата празна при втория.
44
1
 
10
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 година
Разбира се че отпадането не е срамно...срамното е че отпадаш от безименен малтийски отбор...
43
1
 
7
 
! Отговори
Резидент-разединител преди 1 година
Не, срамно е да толерираш 40 годишното приятелство, заради което държиш на вратата сина на този заради който сме на това ниво във футбола и на клубно и на национално ниво включително и любимият ти Лефски. Срамно е и вашите фенове да подкрепят сегашното ръководство на БФС, защото си затваря очите за финансовите Ви проблеми и заради това затваряне на очи сте на това дередже. За Бобката трябва постоянен тормоз и бойкот и освиркване където и да се появи както и дружките му. Отворете си очите.
42
0
 
15
 
! Отговори
ДЖУРНАЛИСТ преди 1 година
Този НЕВЕРОЯТЕН, този ФАНТАСТИЧЕН Ники Михайлов
41
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е срам,позор,несправедливост и подигравка към всички играчи и фенове тоя некадърен тююфлек Михайлов да е страж на Левски!
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първия гол за Хамрун беше пълен смех, смех, смех. Перуци се чуди какво да прави топката, да се протегне ли, що ли. Накрая и се ядоса.
39
0
 
12
 
! Отговори
ACDC преди 1 година
Мъри говори за грешките, които са допуснали футболистите, а не вижда грешките, които допусна той като треньор. С този мач Мъри слезе от трона на голям треньор. Много лошо е, ако наистина не вижда грешките си или не иска да си ги признае.

Спонсорирани публикации