Боен хъс за победа събира звезди от цял свят на SENSHI 13

Атанас Божилов излиза на 10 септември в титаничен сблъсък срещу французин
7 сеп 2022 10:14, Петя Славова
3

Последни дни от подготовката на един от най-талантливите кикбоксьори Атанас Божилов с неговия треньор Николай Атанасов, който ще се изправи на ринга на новото издание на международната галавечер SENSHI на 10 септември.

От 19.00 часа на плажа пред ресторант "Море" в курортния комплекс "Св. Св. Константин и Елена" бойни звезди от цял свят ще се изправят на разгорещената арена на SENSHI в 13 титанични сблъсъци за радост на почитателите на бойните спортове.

Изящни техники, боен дух и хъс за победа до самия край ще покажат и двама от най-добрите и перспективни български бойци в новото зрелищно плажно издание на международната бойна галавечер SENSHI – Атанас Божилов и Едуард Алексанян.

"Подготовката минава по план, прегледали сме силните и слабите страни на противника - французина Хамза Риден. Той има 2-3 много добри комбинации, надявам се да ги блокирам и да не може да ги покаже", каза Атанас Божилов.

Той е световен шампион на WAKO PRO в стил К-1 и бивш капитан на националния отбор по кикбокс. Божилов има 28 победи и само 2 загуби в професионалната си кариера, предава Bulgaria ON AIR.

В рамките на изминалото издание на бойната галавечер извоюва категорично своята 10-а победа на арената на SENSHI.

"Излизам за победа, за поредния пояс на SENSHI и да си остане в България", даде заявка Божилов.

Новото зрелищно плажно издание на международната галавечер на SENSHI 13 ще се проведе на 10 септември на плажа пред ресторант "Море" в курортния комплекс "Св. Св. Константин и Елена", където бойни звезди от цял свят ще се изправят на бойната арена в титанични сблъсъци.

Билети за грандиозното бойно шоу са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg. SENSHI 13 се организира със съдействието на професионалната лига на Световния киокушин съюз.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз бих заложил на украинеца, ако има такъв.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
колко трябва да си изтрещял да гледаш това нещо ?!

Спонсорирани публикации