Бойната карта на SENSHI 13 отблизо – зрелищен боен спектакъл, много адреналин и непредвидими двубои

Международната бойна галавечер ще се проведе на 10 септември на плажа в Св. Св. Константин и Елена
Обновена: 8 сеп 2022 16:34 | 8 сеп 2022 16:13, Анисия Иванова
0
Бойната карта на SENSHI 13 отблизо – зрелищен боен спектакъл, много адреналин и непредвидими двубои
Снимка: Bulgaria ON AIR

Титанични сблъсъци,много адреналин и боен дух ще зарадват почитателите на бойните спортове на 10 септември, когато ще се проведе новото 13-о издание намеждународната бойна галавечерSENSHI. Начален час на зрелищното бойно шоу ще бъде даден в 19 часа, а арената на гладиаторските битки отново ще бъде издигната на самия плаж в курортния комплекс Св. Св. Константин и Елена. Нестандартната и екзотична обстановка гарантират още по-незабравимо преживяване за всички, които изберат да се насладят на ожесточените двубои от първи ред. Билети за SENSHI 13 са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg.

Новото издание на SENSHI ще представи 13 титанични сблъсъци по правилата наKWU Full Contact и KWU SENSHI. Бойни звезди от 16 държави, сред които Япония, Италия, Естония, Испания, Узбекистан, Мароко и др., ще премерят сили в оспорвани и непредвидими до самия край двубои. Гладиаторски битки, истинско зрелище и атрактивно бойно шоу гарантира новото плажно издание на международната бойнагалавечерSENSHI.

Бойната карта на събитието е повече от ударна, а в сблъсъците на титаните ще се включат и двама от най-утвърдените български бойци – Атанас Божилов и Едуард Алексанян. Драгомир Петров няма да може да се изправи на ринга на SENSHI заради травма. В главната битка за вечерта дебютантът от Германия Ненад Косичи естонският боец ЮкуУриендалще премерят сили в ожесточена титанична битка в категория +95кг по правилника KWU Full Contact.

Ето кои са и титаничните сблъсъци, коитоSENSHI 13 ще представи на 10 септември:

Двубой #1
Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact
Ренато Пренга, Италия vs. Джо Миахара, Япония
Откриващият двубой на SENSHI 13 ще предложи един интригуващ и непредвидим сблъсък. Дебюта си на галата ще направи Ренато Пренга от Италия. Той е на 18 години и е шампион на Италия по муай тай.
Джо Миахара е от Япония. Той е на 27 години и ще се качи на ринга на SENSHI за втори път в търсене на своята първа победа. Той есребърен медалист от Световно първенство на KWU от 2019г.,шампион на киокушин турнира „AllJapan“ от 2018 г.и e шампион наWFKO турнира „The Yamburg Cup – Yamal 2016“.

Двубой #2
Кат. 70 кг, правилник: KWU Full Contact
АйсамЧадид, Испания vs. Иван Накари, Италия
АйсамЧадиде на 27 години от Испания. Той е шампион на страната си и е европейски първенец на ISKA, а освен това е печелил турнира „GloryofHero“. Това ще е дебютът му на SENSHI.
На 10 септември Иван Накарище се качи на ринга на SENSHI за пръв път. Той е на 28 години от Италия. Накари е световен и интернационален шампион на WPKF-PRO и първенец на Италия на WFMC.

Двубой #3
Кат. 75 кг, правилник: KWU Full Contact
АмзаРидене, Франция vs. Атанас Божилов, България
АмзаРидене е на 36 години от Франция. На 10 септември той ще направи своя дебют в SENSHI с битка срещу един от най-титулуваните български бойци.Той е световен шампион по муай тай на WFC, световен шампион в стил К-1 и трикратен победител в турнира „K-1 Japanshidokan“.
Атанас Божилов е един от най-уважаваните и талантливи кикбоксьори на България. Той е на 36 години и е състезател на бургаския клуб „FightFactory“.Божилов има 28 победи и само 2 загуби в професионалната си кариера. Той е световен шампион на KGP и WAKO PRO и има десет победи на ринга на SENSHI.

Двубой #4
Кат. 75 кг, правилник: KWU Full Contact
Лиси Корнелиу, Молдова vs. ЖигаПечник, Словения
Лиси Корнелиу ще направи своя дебют на ринга на SENSHI на 10 септември. Той е на 25 години от Молдова. Корнелиу е носител на Европейската купа по кикбокс от 2022 г.
27-годишниятЖигаПечник от Словения ще търси втори успех на арената на SENSHI. Той е европейски шампион нa WAKO PRO през 2018 г. и 2021г. Печник е и бронзов медалист от световното първенството на WAKO през 2021г.

Двубой #5
Кат. 70 кг, правилник: KWUSENSHI
Оскар Сигерт,Полша vs. АлесиоМалатеста, Италия
На 10 септември своя дебют на ринга на SENSHI ще направи27-годишният Оскар Сигертот Полша.Той е бронзов медалист по муай тай от Световните игри и бронзов медалист от Световното първенство на IFMA от тази година. Носител е на сребърен медал от европейския шампионат на IFMA от 2018г.
Негов опонент е 20-годишният АлесиоМалатеста от Италия. Той е шампион на MAX MuayThai и интерконтинентален шампион на MTGP, както и световен и европейски шампион на IMTKA.

Двубой #6
Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact
Мурад Ахмедов, Узбекистан vs. Владислав Тюрменко, Украйна
Мурад Ахмедове на 20 години от Узбекистан. Той e световен шампион по муай тай на IFMA през 2019г. и световен шампион по муай тай на WMF през 2020г. Шест пътиставанационален шампион на страната си.Това ще е дебютът му на SENSHI.
Владислав Тюрменкое на 23 години от Украйна. Той епобедител от Световната купа по кикбокс WAKO и от международния турнир WizardOpenRing 2018/2019. Тюрменкое и шампион на Украйна по кикбокс K1 WAKO.

Двубой #7
Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact
Майкъл Астур, Естония vs. Никола Тодорович, Сърбия
Майкъл Астурена 26 години от Естония.Той е бронзов медалист от Световното първенство на WAKO от 2019-тав стил K-1, сребърен медалист от Европейското първенство на WAKOв стил K-1 от 2018-та и шампион на турнира „Megdan“ от 2020 г.
Негов опонент е 24-годишният Никола Тодорович, който е един от най-известните и качествени сръбски бойци. На 10 септември той ще излезе на ринга на SENSHI за пети път. Тодорович е световен WAKO PROшампион от 2021г. в стил K-1, бронзов медалист от световното първенство на WAKO от 2021г. и шампион на професионалните сръбски бойни вечери „Megdan”.

Двубой #8
Кат. 95 кг, правилник: KWU Full Contact
Якуб Стибън, Германия vs. Стефан Латеску, Румъния
Якуб Стибъне на 30 години от Германия. Той е европейски шампион в стил K-1,   шампион на Северен Тайланд по муай тайпрез 2015г.,K-1шампион на страната си и муай тай. Това ще е дебютът му на SENSHI.
Стефан Латеску е на 21 години от Румъния. На 10 септември ще се качи на ринга на SENSHI за втори път. Латеску е сред най-обещаващите таланти на Румъния. Той е световен шампион на ISKA, а зад гърба си има редица срещи в най-елитните румънски и европейски вериги.

Двубой #9
Кат. 95 кг, правилник: KWU Full Contact
Антъни Лeрой, Франция vs. Лукас Ахтерберг, Германия
На 10 септември Антъни Лeройще направи своя дебют на SENSHI. Той е на 34 години от Франция. Тойима сребърен медал от Европейското първенство на WKN и едвукратенсребърен медалистот национални първенства в стил К-1.
Лукас Ахтерберге на 26 години от Германия и също ще се изправи на ринга на SENSHI за пръв път. Той е шампион на веригите Fair FC през 2020г. и шампион на „Big Game“ през 2018г. Печелил е турнира „Gladiators 8-Mеn“.

Двубой #10
Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact
Абдул Су, Сенегал vs. Никола Филипович, Сърбия
Абдул Суе на 30 години.На 10 септември той ще се качи на ринга на SENSHI за пръв път под знамето на Сенегал. Абдул Су има шест победи в професионални двубои, пет от които с нокаути.
26-годишният Никола Филипович от Сърбия ще търси втора победа на ринга на SENSHI. Елитният сръбски боец е европейски шампион на WAKO през 2018г. и е носител на две световни титли на WAKO през 2019г. и 2021г.

Двубой #11
Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact
МехдиАйт Ел Хадж, Мароко vs. Флорин Ламбаджиу, Румъния
На 10 септември своя дебют на SENSHI ще направи МехдиАйт Ел Хадж от Мароко. Той е на 23 години и е европейски шампион на ISKA в стил К-1.
Флорин Ламбаджиу е на 26 години и е познат на феновете на бойните спортове като „Рамбо“. Той е един от най-добрите боксьори на румънската кикбокс сцена. Той е носител на шампионска титла от националния шампионат по самбо на Румъния през 2018г. „Рамбо“ е известен с опустошаващия си ляв удар. На 10 септември той ще търси своята 4-та победа на арената на SENSHI.

Двубой #12
Кат. 85 кг, правилник: KWU Full Contact
Даниел Крост, Франция vs. Едуард Алексанян, България
Даниел Крост е на 37 години от Франция и има сериозен опит зад гърба си. Той е неколкократен шампион по кикбокс на страната си и е печелил турнира „Emperor Chok Dee“ в стил К-1. На 10 септември той щеизлезе на ринга на SENSHI за пръв път.
Едуард Алексанян е на 26години от България ище търси своята седма победа на ринга на SENSHI. Неговото сценично име е „Мистър Шоу“. През миналата година той постигна най-значимия си успех, грабвайки Европейския пояс за професионалисти на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е двукратен национален кикбокс шампион и шампион по кикбокс от турнира Savages.

Двубой #13
Кат. +95 кг, правилник: KWU Full Contact
Ненад Косич, Германия vs. ЮкуУриендал, Естония
В заключителната битка на SENSHI 13за пръв път на ринга на международната бойна галавечер ще се качи Ненад Косич. Той е на 29 години от Германия. Той е балкански шампион по кикбокс и финалист в турнира „FFC Futures“ в Хърватия.
Негов опонент е ЮкуУриендалот Естония. Той е на 33 години и феновете вече го познават от ринга на SENSHI. На 10 септември той ще търси своята втора поредна победа на арената на международната бойна галавечер.Той е световен шампион по муай тай на IFMA от 2014г.

Специални гости, рефери и коментаторина титаничните сблъсъци на SENSHI 13 ще бъдат и К-1 легендите - трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст.
SENSHI 13 ще представи титаничните сблъсъци на 10 септември от 19:00 часа – може да го гледате както от първи ред от плажа на Св. Св. Константин и Елена, така и на живо по Bulgaria ON AIR, Max Sport 2, онлайн по американската телевизия FITE, както и на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и KyokushinKarate News.Билети за грандиозното бойно шоу са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

13-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и Rolls-RoyceMotorCars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал KyokushinКarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации