Боби Михайлов се размечта: Еврофинал у нас до 2 години

"Предстоящите мачове на националния отбор са важни за самочувствието"
20 сеп 2022 14:49, Красимир Ангелов
42
Боби Михайлов се размечта: Еврофинал у нас до 2 години
Снимка: Lap.bg

Президентът на БФС Борислав Михайлов откри нов футболен терен в Елин Пелин.

"Надявам се от някои от тези терени да излезе новото силно поколение на България. Това зависи от самите дечица най-вече. Ние продължаваме да помагаме, в рамките на няколко месеца ще открием още игрища, на някои места са цели терени. Що се отнася до по-големите стадиони - няма футболен съюз в света, който да е направил стадион, това е работа на държавата, но се надявам скоро да имаме хубав голям стадион. В Пловдив два са на път върви добре работата с двата стадиона на Ботев и Локомотив, във Варна също на Черно море стадиона.

Да се надяваме, че до една-две години да има стадион, с който можем да участваме и да мога да докарам тук финал за Суперкупа или Лига на Конференциите. Липсва голяма инфраструктура към момента, да. Стадион "Пловдив" ми е голяма болка. Там също може да се направи добре реконструкция и инвестицията да не е толкова голяма", каза Михайлов.

"Предстоящите мачове на националния отбор са важни за самочувствието на отбора. Пробваме всичко, привличаме и чужденци и в съдийството, и треньорството. Не е сериозно да трябва някой играч да го мотивират, когато идва в националния отбор. Решението за имената на повиканите винаги си е било само на старши треньора. Опитваме се хем да се класираме, хем да подмладяваме. Двете не може да станат. Надявам се с тези четири мача селекционера да види с какво разполага", посочи Михайлов.

"Нямаше как да играем контрола с Аржентина. Защото трябваше да играем три мача за пет дни, а това е забранено. Хубаво е, че ни потърсиха за подобен двубой. Догодина има 100 години футбол в България и ще има големи празненства. Ще поканим всички европейски федерации, всички шефове във футбола. Трябва да намерим дата на ФИФА за мач с Германия по случая", посочи шефът на БФС.

Какво още каза Борислав Михайлов четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
абе преди 1 година
тоя на снимката кой е ?!
25
0
 
7
 
! Отговори
Този кефи преди 1 година
Наздраве , Бобче! България - световен шампион! Даже интерпланетарен - на финара бием Марс с 13 на 0 ! Пиенето пак свърши -донесете, бе, че ще имаме Изпълком докъм 4 - 4 и петнайсе! Не е лесна тази работа с футбола, ей! Ама нали е за Майка България се раздаваме!
24
0
 
7
 
! Отговори
Куку преди 1 година
Другия пияница Батето,бог да го прости,обещаваше зимна олимпиада на Витоша.Царете на олимпиадите,финалите,световните.........
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Перука, ти вземаш подкупи, не ги даваш, като шейховете. Затова не си мечтай за първенства в България... пък за спортнабаза да не говирим.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
по скоро ще участва в евровизия..
21
0
 
7
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
Koмnлeксар виждаш всеки ден в огледалото бе nлъx кaналeн
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз искам най-вече да докара финала на Лигата на КонФЕДЕрациите! ДНЕС.бг, пропусналите сте най-интересното.
19
0
 
13
 
! Отговори
a преди 1 година
Тоя не е изтрезнял за една минута. Говори, колкото да не заспи.
18
0
 
12
 
! Отговори
.. преди 1 година
на стадион Българска Армия или на стадионите на Локо Сф и Славия или на стадион Пловдив или на стадион Лазур който май ще е застроен с блокове скоро или на новия стадион във Варна от 5 години стоящ на арматура или на кабрио арена с 3 сектора за бутане или в Бистрица
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боби, това преди Евро 2020, на което ще сме съвместни домакини с Румъния ли? Офф,чакай бе, то минало, вече сме 2022-ра...
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България имаше един стадион в Бургас на Нефтохимик и го развали...Другото е смях.
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пак се е напил и тук ни уведомяват
14
4
 
13
 
! Отговори
До до 9 преди 1 година
А ти веднага доказа думите му!
13
1
 
17
 
! Отговори
Чоко преди 1 година
Само ще ми е интересно ако Бойко се върне на власт, какво ще прави тази шушумига или ще си подаде отново оставката.
12
0
 
17
 
! Отговори
Някой преди 1 година
И този видя как лъжат политиците, и се "размечта"! Махнаха го от този Бардак, които се бяха обявили за държава в държавата и решиха че са недосегаеми, а после ,Михайлов даже се обяви за политически репресиран! Колко десетилетия, и колко треньора трябва да изхабят да се разбере, че всъщност злото за бългатския футбол се корени точно във футболната централа!
11
7
 
8
 
! Отговори
Комплексираните преди 1 година
Панелистанци умират от яд, че Албания и Македония дори са пред тях, а от 1 септември в Македония минималната заплата е 430 евро!!!!!!! Комплексари къде сте
10
10
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Така ли комплексарче, в грешка си не мисли, че хората са като теб!! Знаем, че само злобата крепи такива нещастници какъвто си ти панелен плъх
9
0
 
11
 
! Отговори
може преди 1 година
ако ви няма шайката там
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тия селски стадиони ще мечтае още дълго време.
7
7
 
12
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
България най-изостаналата държава на континента!!! Да ама не заради Михайлов и тиквата А заради това че е населена с такива като теб!!!