България си отмъсти за освиркания химн, подчини Северна Македония

Мачът завърши 1:0
Обновена: 26 сеп 2022 23:53 | 26 сеп 2022 23:47, Нели Христова
162
България си отмъсти за освиркания химн, подчини Северна Македония
Снимка: БГНЕС

България тресна с 1:0 Северна Македония в Скопие и записа важна победа в Лига на нациите. Единственото попадение в мача заби Кирил Десподов в 50-ата минута, съобщават от Gol.bg. Грозните сцени започнаха с освиркането на химна на България, което показа, че за домакините мачът бе нещо повече от спорт.

Домакините останаха още през първото полувреме с човек по-малко след безумно влизане на Тодорски с бутоните в коляното на Марин Петков. В края на мача пък домакините се изнервиха и непрекъснато търсеха провокации, което провокира съдията да раздава "на килограм" жълри картони, включително и на наставниците на двата отбора.

С победата България събра 9 точки и финишира на второ място в група С, докато северномакедонците са трети със седем. Победител е Грузия, а на последното място остана Гибралтар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Кажете на Стоичков да се не показва по тия РЕКЛАМИ ЗА ГЛУПОСТИ много се излага
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбрахте ли сега, че тази пасмина не може и няма място в ЕС. Те са някакви силно ограничени хора с много ограничен мироглед.
96
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво ще анексираш? 2 милиона ,които вече ненавиждат България? Политиците постигнаха целата си.От коментарите на политиците ще разберете ,кой иска Македонци и Българи да се мразят.Бойко ,Слави,Каракачанов,Нинова от България и Македонското ВМРО.Народа е зле и от там идва всичко.Карадат Ви ,обират Ви и Вие им се вързвате.Същото е и в Македония.Политиците на България направиха Македония да ни е враг,а беше най-приятелската държава на България.
95
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много неща изписахте. Първо погледнете нашия отбор по футбол.Опълчение при условие,че бяхме с човек повече.Второ как очаквате да ни приемат футболни запалянковци.Не одобрявам,но това е практика на повечето мачове да провокира публиката.И най-смешно е че политиците се намесват в спорта и правят изводи за цяла нация.Във феновете на Левски например има фенове с нацистки убеждения.Това означава ли че всички Ние сме Нацисти?
94
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ще освиркват химна ни?! Само анексация ще ги възпита тези!
93
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпреки арогантното и неспортменско поведение на публиката на домакините, която не се посвени да освирква националния химн на своите гости, младите футболисти на България победиха в Скопие скъпо платените "звезди" на РСМ.Злобата винаги получававъзмездие !Но най-поучително в случая е, че то дойде от крака на македонски българин !
92
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредният уговорен мач в който участва БГ футболът... Първия път ни бият те, а после ние... И едните щастливи, и другите... Даже играха с 10 срещу нашите 11 банкоматчици!Псведо-държава с псевдо-политика, с псевдо силови структури, псевдо-съд и прокуратура, псевдо-футбол, псведо-икономика, псевдо-промишленост... Развиваща се треторазрядна държава от пръв поглед.
91
9
 
5
 
! Отговори
gogo преди 1 година
Ако праснем така и ннякой украинец, укроотбор, украинка - ще бъда истински щастлив
90
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макетата имат спешна нужда от "специална военна операция" !
89
4
 
36
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Изключително радостна победа, само ме е яд, че не ги бихме с повече тези смехурковци. И макетата, като и украинците - нагли и безскрупулни.
88
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои бяха тия ... македонците? Не ги забелязвам никъде на световната карта....на знаещите и можещите.....
87
0
 
18
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
До SDIНе не, нека заповяда президента им. Нека всеки който има възможност да го посрещне подобаващо, както макетата ни посрещнаха... Стига сме ги дондюркали тия... Да късаме договора на франсетата, вето до дупка, никакъв ток, ваксини, танкове и тн. Просто тотален игнор за тия...даже и да скъсаме дипломатически отношения с тях е по-добре...
86
1
 
24
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Смешници не само обиждат но и футбол не могат да играят , смешници...
85
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
До Добре Съгласен съм.Твоето определение е по-точно.
84
0
 
27
 
! Отговори
Добре преди 1 година
До Алекс Защо правиш асоциация със селяните, които са хора живеещи по селата? Диви "неандерталци" подхожда повече на мисленето и поведението им!
83
1
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Дивите селяни го отнесоха.Ще се научат на уважение.
82
0
 
49
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Браво, български момчета! Браво за това, че запазихте достойнството си и не паднахте на тяхното ниво!
81
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тресна, подчини...с един гол.От друга страна- на чужд терен.От трета - срещу човек по- малко.Но е приятно разбира се. А от изцепките на шепа скотове, не се озлобявайте срещу братята. Това е целта на сърбоманите провокации
80
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали ФИФА и УЕФА изповядваха RESPECT, след тази селска постъпка на Северномакедонците, трябва да бъдат наказани с поне 5 мача без публика .
79
3
 
7
 
! Отговори
До 124 преди 1 година
Ами отивай ! Вземай неандерталското си семейство и отивай да воюваш

Спонсорирани публикации