Освиркаха химна ни в Скопие, Борисов осъди поругаването му

РСМ не разбира европейските ценности, коментира лидерът на ГЕРБ
Обновена: 26 сеп 2022 23:33 | 26 сеп 2022 23:03, Нели Христова
143
Освиркаха химна ни в Скопие, Борисов осъди поругаването му
Снимка: БГНЕС

Изключително грозно започна срещата Северна Македония - България от Лига на нациите.

Феновете на домакините освиркаха мощно химна на България, а преди това не спряха да обиждат всеки един от националите ни при неговото представяне, пишат от Gol.bg

Последваха грозни скандирания по адрес на българите, дошли от целия стадион "Тоше Проески".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично осъди поругаването на българския химн в началото на футболната среща между България и РС Македония

„Респект към момчетата от националния по футбол на България. Така се отстоява достойнството на нацията ни!”, написа той в социалната мрежа.

“Като българин и футболен фен осъждам категорично поругаването на българския химн в началото на мача”, подчерта Борисов.

Според него “с подобни действия съседите от РС Македония показват, че не разбират европейските ценности”

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поругаха и гръцката "Звезда на Виргина". Гърция да ги накаже.
82
9
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
В съединението на буквите, числата и музиката е кодът на Божествата - Боговете - Българите и там е и Свещения език. Ние - Българите - децата на Бог "ХОР" - ХОРАТА сме дарени от Бога и всичко е закодирано в нашия Божествен Български Език. Словото е дар на Боговете, по силно от огъня, Огъня топли човека - Чо (Енергия) Век (Вечна) - Чо+ Век - ЧОВЕК - Вечната Енергия. Ха дано запалим заедно с Макетата Огън и да се стоплим Заедно!
81
2
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Не си спомням кога ...но Голяма част от Белите Хора - Белазките - (на Гръцки - Пелазки) живеещи около реката Струма се преселват в земите на днешна Палестина... и там по - късно приемат исляма за да останат живи!
80
1
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
До 110 Единствените ГЪРЦИ са ДАНАЙЦИТЕ - Царят Данай идва на балканите през 13 век преди новата ера от днешна Етиопия и покорява градът на ВУЛГАРСКИЯ Цар АТИ, които е кръстен на неговата дъщеря - Дъщерята на Ати - АТИНА и Данайците започват да правят градове колонии на Балканите, да си присвояват традициите и Боговете на Белазките - Българите - Белите Хора. Въвеждат Гръзкия Език и понеже не могат да плямпат буквата "Б" от Белазки ни преименуват името на Пелазки!
79
2
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Заринати от национални митове и пропаганда, които предсваляват нациите, едва ли не като съществуващи още от Големия взрив, то не се осъзнават фактите, които се знаят: НАЦИИ СЪЩЕСТЪВУВАТ САМО ОТ 300-350 години, а на Балканите от има няма 200г .... А къде остана най СТАРИЯ НАРОД - БЪЛГАРИЯ? Значи от изкуствено съцдадена нация МАКЕДОНИЯ се отнема част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и се създава МАКЕДОНСКИ НАРОД ... Еее браво бе ! Та така е от *** ще правиме Юрдечка!
78
2
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Факт: Преди много векове имало един Цар Дор. Та той имал близнаци за наследници на короната- Магнет и Македон. Разделил държавата на двамата по равно, Магнет наследил западната част - Тесалия, а Македон источната част/сегашна южна Тракия/ и започнали да я именуват Македония по името на монарха. Това от изворите на историята за произхода на името Македония, сега кои се припознават като македонци и къде живеят е рано историята да посочи.
77
1
 
7
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Значи така: Само Руснаците, Сърбите и Македонсите казват на Александър Македонски, а останалите държави по света го знаят и пишат с името Александър Велики. Еххх Филипе, Филипе (бащатата на бебето Александър) от Филипополис - днешния Пловдив, ако се разсъбудиш от гроба ще сложиш Българска Корона на своя Велик Син Александър.
76
4
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Нации съществуват само 300-500 години, а на Балканите от има-няма 200. Нациите се създават от държавите - чужди или собствени и са техен изкуствен продукт. Западноевропейските нации се създават, чрез обединение на разнородни културно елементи, докато балканските, чрез нацепване на едно единно еднокултурно пространство.
75
2
 
11
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Оформи се македонска нация след Втората световна война, защото в България беше гнусно: диктатура, нисък стандарт, марионетка на СССР. Сърбите се възползваха и успяха. / Най-смешно ми става, когато някой нарече сърбите "братски народ" Трябва да четете повече исторически факти/.
74
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лидера на ГРОБ деликатно забрави как юни 2022 настояваше за вдигане на ветото срещу Северна Македония
73
1
 
11
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Македонската нация се създава след 1945г На територията на Югославия, която е в обтегнати отношения с България и контактите са ограничени, а доколкото ги има са под знака на враждебност. Това ясно определя и границата между българската и македонската нации точно по границата между България и Югославия, а днес Македония. Това са сухите факти. Другото е пропаганда, а който не осъзнава, че е пропаганда е просто недостатъчно образован - като всеки един който мисли че е македонец!
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пазете се от укромакедонизма, който питае влияние от задокеана.
71
2
 
8
 
! Отговори
Швейцария преди 1 година
Александър Македонски - Велики е грък роден е в Централна Гърция област която са наричали Македония
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СърбомЪкедонизма е бедствие... хората там са под тоталното внушение на руско-сръПската пропаганда, целяща винаги да имат лошо отношение към България.
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хубав коментар, но как да стане като исторически сме фили, а младите фоби. Дай път на младите ще ми кажеш, но не, както те са хора така и ние.
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите , трябва да разберем едно : Направиха се много фатални грешки през всичките 32 г. на прехода , но в днешната враждебна обастановка в целия свят и особено в Европа , зараждането на национализма сътресенията ни поставят в голяма опастност като народ ,и АКО продължаваме да сме разединени и да се селим на фили и фоби , това може да ни е последната грешка като нация и държава ! СЪБУДЕТЕ се Българи , ОПОМНЕТЕ се , защото никой няма да ни прости грешките !Трябва да се пазим взаимно Българи !
67
0
 
8
 
! Отговори
До 93 преди 1 година
Гробницата на баща му Филип Македонски във Вергина е тракийска в могила,а всички златни украшения,венци,доспехи,ковчежета са тракийска изработка,а не елинска.Елинската има друг смисъл,а тракийската символика и тълкуване.Не знам дали са се смятали за елини,въпреки че са обучавани от гърци и техни философи,говорилу са гръцки,но самите гърци са ги презирали,и след разпада на Македония са възстановили държавата.Няма вечни диктатори,нито днешните макета има връзка.Присевояват и гръцката и бълг.истори
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е браво изтрихте куп коментари за да не се обиди другаря Путин.Много,много " независими".Копейкин има ли нещо общо и неговите глупости слугински?
65
1
 
1
 
! Отговори
ЕПОХА ЕЛИНИЗЪМ преди 1 година
ѝлександър Македонски е твърдял че е ГРЪК и решава да създаде МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ като най-водещата роля в него трябвало да е на Персите които обаче продължавали партизантската си съпротива срещу него и умира на 33 години във Вавилон...............Наследниците му ДИАДОХИТЕ чак докато Рим ги завладял твърдяли че са ГЪРЦИ а покрай мултикултурализма на Александър се претопили в местното население и престанали да са ГЪРЦИ но упорито д0о край твърдяли че са ГЪРЦИ.....Доброволното ПРЕТОПЯВАНЕ е МАКЕДОНА
64
2
 
3
 
! Отговори
още малко преди 1 година
като ваемем еф 16ките и нападаме в специална операция за де сърпозация на макетата