Освиркаха химна ни в Скопие, Борисов осъди поругаването му

РСМ не разбира европейските ценности, коментира лидерът на ГЕРБ
Обновена: 26 сеп 2022 23:33 | 26 сеп 2022 23:03, Нели Христова
143
Освиркаха химна ни в Скопие, Борисов осъди поругаването му
Снимка: БГНЕС

Изключително грозно започна срещата Северна Македония - България от Лига на нациите.

Феновете на домакините освиркаха мощно химна на България, а преди това не спряха да обиждат всеки един от националите ни при неговото представяне, пишат от Gol.bg

Последваха грозни скандирания по адрес на българите, дошли от целия стадион "Тоше Проески".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично осъди поругаването на българския химн в началото на футболната среща между България и РС Македония

„Респект към момчетата от националния по футбол на България. Така се отстоява достойнството на нацията ни!”, написа той в социалната мрежа.

“Като българин и футболен фен осъждам категорично поругаването на българския химн в началото на мача”, подчерта Борисов.

Според него “с подобни действия съседите от РС Македония показват, че не разбират европейските ценности”

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
3
 
! Отговори
макеета преди 1 година
кво свиркате бе скоро това ще е и вашия химнаахахахахахаха
62
1
 
3
 
! Отговори
До 82 маке преди 1 година
Е най после някой правилно да изпише Блгариа,а не непонятното Бугариа.Макар и без " ъ" и " я' които караджицата ви отне от кирилицата за да се сближите със сърбите.Ако коментара е честен от интелигентен човек,благодаря!Всичко се разбира,защото е стария народностен говор който е оставил следи така или иначе от баби и дядовци и защото основата е идентична.
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой ще осъди Борисов?
60
0
 
1
 
! Отговори
Ми вие сте преди 1 година
кат укри и руси. СОПОЛАНЦИ.
59
3
 
19
 
! Отговори
Маке преди 1 година
Честитки до Блгариа за победата. Македонците согореа во желбата да победат во соседското дерби. Пресуди играчот повеке за Блгариа и мотивациата на младите фудбалери. Неприатно ми е и жал ми е за односот на публиката кон химната и фудбалерите. Очигледно омразата мегу двете страни налагана последните години од политичарите е прекалено голема. Се надевам дека во иднина односите ке се подобрат.
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тва не е даже и македония ...тва е СЕВЕРНА македония с малка буква ,, не знам дали са прекръстили Александър СЕВЕРНО македонски
57
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Борисов осъди поругаването на българския химн, къде са другите ни политици, далавераджии и продажници.
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисоф например доста разбира от европеиски ценности..например пачки с евра и златни кюлчета в чекмеджета
55
1
 
12
 
! Отговори
Тъжно преди 1 година
Аз си мислех, че Турция ни е враг.Батко, тия карикатури ако имаха малко военна мощ до сега да са пред София.Определено врагът в днешно време идва от към Западна България.
54
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поздравления за коментаторите, които с прав текст им казаха, че са измислена държава! Това трябва да е българската политика: да се повтаря, че са една измислица. Македонски народ, език и история не съществува!!!
53
2
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
Нищо общо Македония и Украйна,абсолютно нищо.Това различни казуси.Украйна е превзета през 18 век и поробена" Новорусия,помещици и крепостни селяни.Чети Тарас Шевченко.А това са земите на прабългари,траки,скити,близки родственици племена от Стара Велика България.Къде е гроба на Кубрат,къде е Фанагория?Излагаш се!
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Северна Ментакодония опуши кюнеца. А как само е канеха цяла седмица да ни вземат скалпа.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Формата е временна - класата е вечна.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави излезе прав за Македонияяяа. А всички умнокрасиви да излязат сега да ни обяснят, как прецениха, че тези сбърканяци са готови за ЕС???
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жабарите да си записват как се бият мазно мекетата. :) Прощавам на нашите чалгари всички издънки само заради боят над БЮРМ>
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
57 То не остана никоя партия, "Възраждане" са руска партия. Не че БСП не са, но ***" искат вън от ЕС и НАТО, затова никой няма да ги подкрепи.
47
0
 
10
 
! Отговори
Филип от Филипополис преди 1 година
Просто е задължително нашата федерация да подаде оплакваше за масови прояви на расизъм и обиди на етническа основа до ФИФА. Нека да им друснат няколко милиона глоба и да ги лишат от домакинство за няколко поредни мача. Така ще си платят за бабаитлъка и ще им държи топло за напред. Иначе мача поне за мен беше доста безинтересен. Съвсем закономерно надиграхме един слаб футболен отбор, без сърце, без дух и без идея.
46
0
 
9
 
! Отговори
До 46 преди 1 година
Знаем за омразата и как е втълпявана 70 г., с присвояване на българската история и превръщането й е македонска и насъскване от детска възраст.Съответно продължават с много пари да лобират срещу нас за да не се допусне разкриването на този позор.Вървят една крачка пред нас и симулират жертви,а след тях трябва да чистим,но това не е решение.Македонизма трябва да се обяви за престъпление срещу човечеството както подобни диктаторски режими.И това зависи от нас!А за мача,голямо Браво,да реват!
45
3
 
18
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Просто Киро каза, че трябва да ги приемем в Европа, дори да ни пикаят върху знамето. Гласувайте пак за "подмяната" в неделя, и следващия път макетата може и това да направят, като видят колко сме меки.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
55 А ти как би се отнесъл със сепаратисти, които са дошли да отцепят част от теритопията на страната ти? Гледаш много фейк видеата на руската пропаганда.

Спонсорирани публикации