Меси готов да се върне в Барселона, условието – Пике аут

Отношенията между двамата бивши съотборници били много лоши
27 сеп 2022 20:20, Красимир Ангелов
6
Меси готов да се върне в Барселона, условието – Пике аут
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси е готов да се завърне в Барселона това лято, пише журналистът Марк Марба. 35-годишният аржентинец категорично не желае да остава във френския клуб след изтичането на договора му.

Меси обаче има едно основно условие - защитникът Жерар Пике да напусне каталунския гранд до лятото. Отношенията между двамата се влошиха много през последните години. Според испанските медии те дори не са си говорили през последния сезон на Меси на "Камп Ноу".

Аржентинската звезда отбеляза 6 гола и даде 8 асистенции в 11 мача за ПСЖ този сезон. Макар да е смятан за един от най-добрите футболисти на всички времена, аржентинецът така и не успя да стане световен шампион с родината си досега. През декември той ще има последен шанс на световното в Катар.

Меси напусна Барселона през лятото на 2021 година. Като част от каталунците той изигра 520 мача, в които отбеляза 474 гола и 216 асистенции, като спечели 35 титли, а също така стана седемкратен носител на Златната топка.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
2
 
! Отговори
Нулея Меся преди 1 година
Стара пенционерка съм баби, а Роналдо е най-великият!
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На времето, като обяснявахх на замаяните фенове на мескоо.. че не струва нищо, извън барса ... а той спря да струва дори в барса, без иниеста и шави. Е дойдоха годините да видим меско извън Барса.. ами ... 0. Мерси. Аз излязох прав. Вие НЕ. Краля на футбол си остава Роналдо CR7.
2
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Роналдо е по-добър от аржентинското 💩
1
8
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Кандидат-пенсионер не може да поставя подобни условия.Още повече,че напоследък стана ясно,че е напуснал Барселона заради прекалени финансови претенции.