Включиха Стоичков сред 100-те най-добри футболисти на всички времена

Класацията е на британското списание Four Four Two
12 окт 2022 09:45, Петя Славова
31
Включиха Стоичков сред 100-те най-добри футболисти на всички времена
Снимка: БГНЕС

Британското списание Four Four Two направи всичко възможно и състави класация на 100-те най-добри играчи на всички времена, която предизвика спорове. Лионел Меси е избран за най-добрия футболист в историята. Зад него стои не кой да е, а Диего Армандо Марадона.

Four Four Two не направи специално сравнение между Бълхата и Марадона, пише "Труд". Параграфът, който посвети на Марадона, за да обясни второто му място, беше следният:

Пеле вкара повече голове. Кристиано Роналдо спечели повече трофеи. И двамата са живели по-сдържано от бившия кокаинозависим с наднормено тегло футболист, който е на второ място в този списък, чиято връзка с футбола ставаше все по-напрегната с напредването на кариерата му. Обаче ако сте виждали Диего Марадона с футболна топка в краката му, ще разберете защо е на второ място в тази класация.

Подиумът се допълва от Кристиано Роналдо, който е пред Пеле. В класацията единственият българин е легендата Христо Стоичков (89-о място), когото децата на 80-те и 90-те боготворяха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Спорт и Геноцид,вече преди 1 година
Спортен кървав геноцид дето може да задмине и кървавите древноримски зрелища............Започна се с нагласено изхвърляне на Русия от Олимпийските игри........после изхвърлиха Русия от футбола.....после и от другите спортове ......Ицата Стоичков ни чул ни видял нищичко не знае.....даже и телевизор или лаптоп си нямал ни в Пловдив ни никъде.......Гриша Ганчев да му купи че този Ицата по рождение си е.......
16
1
 
4
 
! Отговори
21 преди 1 година
Е така ги сложих Роналдо Назарио е преди Гелосания
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинският Роналдо трябва да е преди гелосания...
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1-Роналдиньо2-Марадона3-Пеле ( 3 пъти световен ) 4-Меси5-Зидан6-Роналдо Назарио7-Ромарио8-К.Роналдо9-Ван Бастен10- Джорж Бест
13
2
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Един е Ицо!
12
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велики били,гении били.Само нашата псевдоцивилизация издигаща откровени бандюги,разсъждава така.Велики гений са Микеланджело,Леонардо...Тези тук са тинята,която ви се представя за величие ,в нашия пропаднал вече свят на ненормалници..
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До истината Гунди го издигнаха едва ли не в някакъв култ, понеже загина млад. Колкото и да завижда и п люе панелният неудачник, Стоичков е най-големият български футборист за всички времена.
10
3
 
5
 
! Отговори
Astarot преди 1 година
Подозрително ми е отсъствието на Тоти, Дел Пиеро, Батистута... В Топ 100 намираме... Бускетс, но пък не виждаме Пуйол :D
9
1
 
2
 
! Отговори
До анонимен 9 преди 1 година
Я напиши в гугъл фифа 100, виж хубаво списъка, като не си на ясно мълчи!
8
9
 
4
 
! Отговори
истината преди 1 година
A Гунди? 70те години Ман сити са искали да го купят за 266 милиона долара.
7
1
 
9
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
А ВИНЕТИ БИСТРИШКИЯ ТИГЪР НЯ КОЕ МЯСТО Е!
6
4
 
10
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
До Е какъв е проблема?Аз проблем нямам. В живота съм си успял достатъчно и много над средното ниво за държавата ни, и не само. Имах въпрос и го зададох - ровенето в миналото, "притоплянето на стари манджи", възхвалата по отминалите времена.. това са токсични практики и докато се прилагат и разпространяват почти всеки месец, лекичко се изпускат моментите от настоящето. Сори, 94-та беше преди почти 30 години ;) няма за какво да се гордея с един ритнитопков... жив и здрав да е.
5
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във ea sports на ФИФА въобще го нямаше сред стоте.
4
1
 
16
 
! Отговори
ГРЕШКА ИМА преди 1 година
ТАЗИ КЛАСАЦИЯ Е ПРАВЕНА ОТ МЛАДОЦИ И ПИЛЕШКАРИ. ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКЪВ ФУТБОЛ ИГРАЕХА И КАК БЯХА БОГОТВОРЕНИ ГАРИНЧА, ПЕЛЕ И НЯКОИ УНГАРЦИ НА КОИТО СЪМ ЗАБРАВИЛ ИМЕНАТА. РАДВАМ СЕ ЗА СТОИЧКОВ - НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак да кажа,ритнитопковците ако не са спортисти ще са бандити.
2
5
 
26
 
! Отговори
Велик е Ицо! преди 1 година
Най-добрия български футболист за всички времена, признат по целия свят, посланика на България по света.Всичи който го плюят са комплексари и хора които не са постигнали нищо в живота. Като те са зле другите трябва да са два пъти по-зле.Народ който не почита традициите си, не помни историята си, не почита великите си личности е обречен да изчезне.
1
11
 
9
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
Как не ви умръзна 30 години една и съща стара манджа да притопляте...