Наско Сираков ще изстрелва Левски в друга орбита

Не можели да го скарат с Мъри
15 ное 2022 16:06, Александър Попов
28
Наско Сираков ще изстрелва Левски в друга орбита
Снимка: Lap.bg

Собственикът на Левски Наско Сираков обяви след проведеното днес Общо събрание на клуба, че най-вероятно ще продаде "сините".

"Напът съм да завърша разговори и да изстрелям Левски в друга орбита. Когато има нещо готово и завършено ще запозная цялата "синя" общност. Бомби и фойерверки не хвърлям никога. Има интерес от доста места за реклама и спонсорство. Като има нещо ще го обявя официално", заяви той.

“С Мъри не могат да ни скарат, макар че се опитват. Както и с Иво. Кой се опитва? Чувам, че се пишат някакви глупости, и от ваши колеги”, коментира Сираков.

Всичко за Левски четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Наско СираковЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
Чорбаръ преди 1 година
Феновете на Левски са виждали *** на шефа си.Сега им предстои да му видят и члена пълен или непълен все член.Все си мисля,че ще фалира сегашния клуб и с лиценза на Септември ще играят в Б група поне.Левски=Септемврийско знаме или там каквото е.Синята мъка е,като човешката глупост Безкрайна.Закривай краварника.
20
1
 
2
 
! Отговори
Старото говедо преди 1 година
Намислил е да ни изстреля в орбитата на. "Б' група!
19
1
 
1
 
! Отговори
Правилият футбол преди 1 година
Помня Наско С, когато играеше за Славия. На един мач със сините от софииското с. Подуяне, какво им показа, идва ли ви сини вечно втори в паметта?Даже сте втори всред вторите. Само за това ставате.
18
0
 
1
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Ще станат космонавти.
17
0
 
2
 
! Отговори
Радо преди 1 година
Хахахахаха. Не бях се смял така отдавна. Хахахаха
16
0
 
3
 
! Отговори
до 13 преди 1 година
Беше гюме с акъл.Добър футболист беше Марадона.Има един дето беше добър в Левски за кратко-Гибона.Другите бяха тарикати с връзки!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Танасе пак ли проигра парите на комар?
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Ицо треньор не стана.От Наско шеф на Левски също не става!Да се махат тия кияци дъртаците от Левски!Какво искат сега като ЦСКА да се разцепи Левски на две Левскита ли?!Пародия!!!!!
13
2
 
0
 
! Отговори
Ех момчета преди 1 година
Този може да е малко лигльо,но беше добър футболист!Не знаете,защото тогава сте били на татко си в ашиците!Ама и вие ще остареете!Живи и здрави!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
колко години ги слушаме прословутите рекламодатели но те все не идват у лефскито няма и да дойдат,хахаха
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пенсионерите аут от Левски!Кияци само глупости дрънкат,да си траят там!
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дядо кой е?
9
0
 
0
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 1 година
"Напът съм да завърша разговори и да изстрелям Левски в друга орбита.". Tова не го е казал стига преписвахте един от друг като папагали. Навсякъде е този цитат, който липсва в интервюто.
8
0
 
3
 
! Отговори
Президент преди 1 година
Ще продаде Левски на Илияна. Не знам дали ще е на Раева или на Йотова, но той така си направи кариерата като футболист. С продажби на мачове. Сега вече му е пораснала работата. Ще продава или ще изтрелва цял отбор. Негова си работа какво ще прави. Изобщо не знам пък кой е Мъри, с когото нямало да се скара. Както и кой е Тити. Стакива левскари като тях, изобщо не се учудвам, че Бойко Борисов не е депутат, а Васил Божков избяга чак в ОАЕ или в Дубай.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да върне акциите на Борисов, за нищо не става!
6
1
 
4
 
! Отговори
Джо Диксън преди 1 година
Същият този Раев обещаваше палми и ферарита на Герена чрез английски голобрад юноша уж милионер. Ама чакайте, отборът официално не е ли на бате Бойко, нали Черепа му прехвърли акциите, като каза, че бившата власт е помагала всячески на сините и е бил изнудван да налива милиони в синята яма под заплахи.
5
1
 
2
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тоя закопа Левски и само големи приказки и надежди,а кервана си върви и сушата продължава!!Видя се че от футболисти,менаджери не става и това по света се види кой дърпа конците в големите отбори !!!
4
2
 
7
 
! Отговори
Кире преди 1 година
На марс, при зелените човечета :) Ако може и чорбата, натам, може пък да тръгне БГ футбола.
3
0
 
18
 
! Отговори
Пак ли ? преди 1 година
Кандидатът за нов собственик на ФК Левски Джоузеф Диксън даде големи надежди на сините фенове, след като обяви, че е готов да инвестира 250 млн. долара в клуба за три години
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така е,отивате във В група.

Спонсорирани публикации