Кметът на Перник спира парите на Миньор

Ядосан е след ексцесиите днес
26 ное 2022 20:50, Александър Попов
9
Кметът на Перник спира парите на Миньор
Снимка: БГНЕС, архив

Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че спира финансирането на Миньор Перник, след като на днешния мач за Купата на България срещу Берое фенове на перничани нахлуха в сектора на гостите и заформиха меле, след което имаше пострадали.

Полицията трябваше да се намеси, за да спре ексцесиите на "Стадиона на мира" в Перник, като все още не е ясно колко са ранените и дали има задържани. "Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка). Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и комплексите ви! Със спестените пари за изпотрошеното от Вас, ще създам и оборудвам доброволно звено в услуга на перничани, което да е в полза на хората, в случаи като този със Сашко", написа Владимира във Фейсбук няколко часа след двубоя.

"От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник, с които се гордеем....от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ ХУЛИГАНИ от които ни е срам. Контрастът е огромен. Първите са бъдещето. Вторите остават в миналото. Това е не само административен избор. А цивилизационен. Точка", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации