Шолак: Сделка за Левски още няма

Бизнесменът с официална позиция
11
Шолак: Сделка за Левски още няма
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Драган Шолак излезе с официална позиция, относно сделката за придобиване на акциите на футболния Левски. С нея той опровергава публикациите в някои медии, че вече е придобил мажоритарния пакет акции на клуба.

"Във връзка с появили се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлени на мен и/или мои компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.

Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.

Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна", се казва в официалното комюнике на председателя на Надзорния съвет на United Group.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: левскиДраган Шолак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Чорбаръ преди 1 година
Все ми е на акъла,че има нормален човек да купи клуб с 35млн текущи задължения.Освен тях има и заплати,осигуровки,ток,вода,,покупка на нови тревопасни футболисти срещу скромните приходи от билети,продажба на тениски,такси от деца трениращи в школата,тв права и сметките винаги не излизат.Според сините капацитети 1млн фенове по 35 лева и готово,само че са не повече от 5 хиляди.
10
0
 
0
 
! Отговори
да бе така е преди 1 година
До 681Влязъл е ама не като собственик и не в лефски.Въпрос за домашно-къде ли е влязъл.И с какво .Сините приятелки най добре знаят отговора.
9
0
 
0
 
! Отговори
681 преди 1 година
Щом започна да се изказва, значи е влязъл в ролята на собственик.
8
1
 
1
 
! Отговори
А,ха преди 1 година
"евентуално"?
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя отбор не беше ли на държавна издръжка!
6
3
 
5
 
! Отговори
Ъф! преди 1 година
На сините шлакъри само някой да спомене че ще ги купува, с замах тези моментално се навеждат и разтварят бузите с замах! Смешници.
5
2
 
14
 
! Отговори
Джо Диксън преди 1 година
Кво да ви кажа скъпи говедорес....моя го папкахте, сега и драгановия ше папкате. баба Дора идва към ПодУяне.
4
1
 
16
 
! Отговори
Лакомо магаре преди 1 година
Яснооо,ще чакаме тиквата да вземе властта и после ще видим.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не им върви на сините прашинки със сделките!
2
4
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хохохохооооо, кой е луд да придобива клуб с 35 милиона борчове? Пътя е само надолу. Фалит и пращане в Щ - група :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма и да има

Спонсорирани публикации