Nostrabet: Кои са най-полезните бетинг функции в сайта на InBet?

Обновена: 20 мар 2023 12:56 | 19 мар 2023 10:00, Александър Попов
Nostrabet: Кои са най-полезните бетинг функции в сайта на InBet?

Inbet бързо набра популярност след стартирането на онлайн букмейкър през 2022 г. Хазартният оператор привлече вниманието на любителите на спортни залози с много интересни бетинг функции, които дават куп предимства на играчите. В сайта на inBet за спортни залози може да използвате популярните опции Бет билдър и Кеш аут. Също така налично е пряко предаване на спортни събития в раздела за залози на живо. Българският букмейкър предлага и атрактивни оферти, свързани със спортната секция – бонус Премиум колонка, увеличени коефициенти, ранно изплащане, залози с 0% марж и много други.

Bet Builder и Cash Out са истински хит сред играчите

Функцията Bet Builder, известна също като Създай залог, се предлага за футболни и баскетболни мачове в сайта на Inbet в разделите Спорт и На живо. Тази нашумяла опция в сайтовете за спортни залагания позволява комбиниране на до 10 селекции от едно събитие. Играчите не могат да комбинират създаден залог с други селекции в права колонка, но пък имат възможност да си изградят уникален собствен залог. Пазарите Краен Резултат, Двоен Шанс, Брой Голове, Хендикап, Първо/Краен и много други са налични за футболни срещи в бет билдъра, който може да направите. Функцията е налична за всички регистрирани потребители, като трябва да сте влезли в профила си, за да може да създавате залозите си

Друга страхотна функция в Inbet е Cash Out – контролирайте своите залози преди мач и на живо, избирайки точния момент да затворите фиша си и да имате гарантирана печалба. С Кеш аут вие може да спечелите големи суми, въпреки че всички селекции все още не са уредени. Когато играете права колонка например и сте познали повече от половината си срещи, а другите вървят добре, то ще имате Кеш аут близък до максималната печалба. Натискате бутона за затваряне на залога и вземате печалбата, като вече няма значение как ще завършат останалите мачове във фиша.

Атрактивни промо оферти за спорт в сайта на Inbet

Inbet има опцията Ранно изплащане на мачове, която е активна за футболни мачове. При 2 гола аванс за вашия отбор, за когото сте пуснали на пазара Краен резултат, залогът ви се урежда като печеливш. Може да разберете повече за функцията в секцията с промоции в сайта Inbet.com. Там ще научите и за Премиум колонка и как може да спечелите до 500% повече от вашия залог при познаването на фиш с 21 селекции. Атрактивният бонус е само за футболни срещи преди тяхното начало, като трябва да направите множествен залог с поне 3 селекции (всяка над 1.35 коеф.), за да се възползвате от минималната стойност - 5% повече към печалбата. Максималната печалба от промоцията е в размер до 2500 лева.

Офертите Супер коефициенти и 0% марж са други от топ бетинг функциите на сайта на Inbet. Тези два спортни бонуса ви гарантират, че ще направите залог на по-висок коефициент. Това означава по-голяма печалба за вас, ако селекцията е печеливша. Всеки ден Inbet предлага супер коефициенти за своите клиенти и вие ще ги видите в секцията Спорт.

В заключение, Пряко предаване на спортни срещи също е налично в Inbet и това е важно за играчите, за да гледат в реално време събития, на които имат залози. За момента обаче букмейкърът предлага пряко излъчване само на събития от електронни спортове.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации