Левски обявява скоро треньора

Боримиров: Плащаме си задълженията към НАП
24 май 2023 15:07, Александър Попов
6
Левски обявява скоро треньора
Снимка: Lap.bg

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров бе представителят на ръководството на Левски, който уважи церемонията по 109-годишнината на "сините". Шефът предвождаше делегацията от треньори, футболисти и деца от академията на Левски, които поднесоха цветя на паметната плоча на мястото, където е основан клубът на 24 май.

Сред присъстващите бе и доскорошният изпълнителен директор Ивайло Ивков. И докато част от привържениците изразиха тревога относно условния лиценз на клуба, Боримиров бе по-оптимистичен. На събитието за първи път, откакто е мажоритарен собственик, липсваше Наско Сираков.

"Господин Сираков има ангажимент и още вчера сподели, че няма да бъде в София. Той има основателна причина да не бъде тук", оправда отсъствието на мажоритарния собственик Боримиров.

"Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, трябва да бъде изнасяно в медиите. Не мога да давам седмичен отчет. Не се притесняваме за условния лиценз на Левски. Разбира се, че плащаме задълженията към НАП. В скоро време ще разеберете повече", добави той.

"Комуникирам с голяма част от феновете. Някои ни подкрепят, други - не, но мисля, че повечето са с нас", каза още директорът.

"В Левски се работи по треньор и селекция. В най-скоро време ще разберете кой е новият треньор", завърши Даниел Боримиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
ред преди 10 месеца
До Анонимен отново смешен "лиценз под наблюдение" -измислица на говеждите агенти в лефесето, миналогодишния и той беше под наблюдение-гледаха го, гледаха го и накрая хоп дълга на лескето се увеличил е една милка и пак не плащат на НАП /бях им задлъжнял и аз та се наложи спешно да си продам джипа за да не ме запорират/, докога ще им се разминава, май станаха вече 5 години !
3
0
 
2
 
! Отговори
Големия Местан преди 10 месеца
Зетя и Покера не участват в черно тото. Да не си помислите....
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Левски, ЦСКА и Лудогорец са се разбрали, че ще са шампиони за по 4 месеца на ротационен принцип. Вече няма смисъл да се харчат пари за треньори и за мачове.
1
1
 
0
 
! Отговори
Бах преди 10 месеца
Ти и заглавието и словореда. Честит празник

Спонсорирани публикации