Казийски отказа да играе за България

Това съобщи Любо Ганев
13 юли 2023 18:35, Стела Стоянова
28
Казийски отказа да играе за България
Снимка БГНЕС

Матей Казийски е отказал да играе отново за националния отбор на България, разкри за БГНЕС шефът на волейболната федерация Любо Ганев.

"Каза, че на тези години вече му е трудно. Разбирам го напълно. Пожелавам му успех. Дано направим едно добро Европейско първенство и се класираме за Олимпиадата", обяви легендарният волейболист пред нашата медия.

Треньорът Пламен Константинов няколко пъти разговаря с Казийски, убеждавайки го да се върне и да помогне за Европейското първенство и олимпийските квалификации.

Казийски намекна, че обмисля варианта отново да е национал, особено по време на финалните плейофи в италианския шампионат, където стана шампион с Трентино. От своя страна Константинов остави до последния момент отворена вратата за завръщането. Двамата са разговаряли многократно. Във всяко интервю отговаряха уклончиво на въпросите.

През септември Казийски ще навърши 39 години. При финалните разговори той изтъкна именно умората и притеснения за формата си преди предстоящия сезон в Милано след тежко лято/есен в националния отбор.

Казийски игра за България в периода 2005-2012 г. Най-големите му успехи са бронзови медали от Световното първенство и Световната купа съответно през 2006 и 2007 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
5
 
! Отговори
Шефа преди 9 месеца
Малък човек ,дребна еснафска душа ! Нека да си брои препечеленото ,за националния трябват хора с големи сърца !
21
0
 
0
 
! Отговори
До До 15 преди 9 месеца
Селски, мача бе в залата на Славия, "Панайот Пондалов". По късно ЦСКА, набор 2003, станаха шампиони. У лево!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако е играл е трябвало досега а той дезертира. Трябва да бъде забравен, защото младите ще имат лош пример.
19
0
 
5
 
! Отговори
Праведен преди 9 месеца
Невиждате ли, че тоя вече остаря, бря !
18
2
 
0
 
! Отговори
До 15 преди 9 месеца
Пич, ти гледай къде е младежкия национален сглобен и подготвен от М.Стоев сега( в Бахрейн, на световно), а не да припомняш някакви селски истории дето си гледал уж във вашето ТКЗС.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
39 г. е за отбора на ветераните. Другите са момчета на 18-20 г. и няма как.
16
1
 
1
 
! Отговори
От хората преди 9 месеца
Този го забравете и повече не го споменавайте.Така ще е добре за всички.
15
0
 
0
 
! Отговори
До Влади преди 9 месеца
Айде точно пак Стоев не намесвай. Синът му играеше в Люлин и на финала с ЦСКА, при топка в аут за последна точка, поне с 30 см се скара със съдията. Точните думи на съдията бяха "няма как да я свиря вътре, цялата зала го видя"
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За всеки спортист, би следвало да е чест да играе в националния отбор. Какво постигна с някакви си изисквания и цупения? И той не играе "за тия мутри и поми яри", играе за България!
13
2
 
5
 
! Отговори
Андромеда преди 9 месеца
Любо Ганев и Пламен Константиинов са разсипниците на волея ни , тъй както големите звезди във футбола съсипа най обичания спорт. За пари и майките си ще продадат, но проклети да са, не знаят , не , не знаят каква тежка карма си навличат от общата омраза . Има време. Ще видите !
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Естествено че няма да играе за тия мутри и поми яри
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ама и той е една примадона,която поне от 10 г. НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ПО МЪЖКИ - НЕ! НЯМА ДА ИГРАЯ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ! То не бяха кандардисвания, молби,обещания...Откровено можеше да си признае това,което всички разбираме - че го интересуват парите от клубните договори и да не играе тези плитки етюди!
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колкото и да ме лъжат мутрите, като чуя ще представяш България, нещо ще ми светне в мене, но явно деградацията е пълна, то верно че мнавсякъде в спорта губим :))
9
5
 
6
 
! Отговори
Влади преди 9 месеца
За какво да се хаби с тези убитаци от националния отбор. Да заздравява положението на мошеника Ганев и некадърника Константинов ли? Те един М.Стоев натириха, дето им направи добър младежки отбор, че ще простят на Казийски ли?
8
6
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Оставете пенсионера на спокойствие.Дайте път на младите играчи.
7
1
 
7
 
! Отговори
Вещ преди 9 месеца
Позицията му е принципна и правилна. Във федерацията са същите хора, които бяха заедно с Данчо Лазаров. Какво като той не е там. Нищо не се е променило. Пълна връзкарщина. Посочете един волейболист от националния отбор и ще ви разкажа всичките му връзки и ще ви посоча поне трима по-добри на неговия пост. Заради връзкари рано-рано се отказват кадърни момчета. Личи си по класирането. Срам.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
САМО БОЙКО БОРИСОВ ВИНАГИ ЩЕ ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО НИКЪДЕ НЕ ГО ИСКАТ
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПРАВИЛНО
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Значи вече е Отказийски.
3
2
 
13
 
! Отговори
фен преди 9 месеца
Казийски е невероятен играч. Преди години винаги беше номер - 1 , не вече е на 40 и не иска да се излага , а после да обира негативите !!