Ботев Пд разгроми Берое с 4:1

Бароан се отчете с хеттрик
Обновена: 30 сеп 2023 22:27 | 30 сеп 2023 22:23, Стела Стоянова
1
Ботев Пд разгроми Берое с 4:1
Снимка БГНЕС, архив

Ботев Пд триумфира в "Битката за Тракия", след като надигра Берое с 4:1 у дома. На "Колежа" "канарчетата" изиграха силен мач, а Антоан Бароан се отчете с хеттрик.

Нападателят отбеляза първия от трите си гола от дузпа в 35-та минута. В началото на второто полувреме отново той бе в прегръдките на съотборниците си след асистенция на Точукву Ннади. В 64-та минута гостите от Стара Загора загубиха вратаря си Хуан Пабло Лунгарсо. В 70-та минута Бароан оформи хеттрика си след нова дузпа. В заключителните минути двата отбора си размениха по едно попадение. Първо, резервата на заралии Джани Тума отбеляза почетен гол за тима на Хосе Луис Ачиари, а почти веднага след това капитанът на "жълто-черните" Ивелин Попов вкара четвърто попадение за водения от Душан Керкез тим.

До края не паднаха нови голове и така Ботев записа изразителна победа в дербито, с която събра актив от 12 точки на 11-та позиция. Серията не Берое без успех в елита вече е шест мача - отборът поне прекъсна поредицата от срещи без отбелязан гол. Старозагорци са осми с 14 пункта.

В следващия кръг Берое посреща Локомотив София, докато "канарчетата" гостуват на ЦСКА 1948, съобщава БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Ботев ПловдивБерое
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Пею преди 6 месеца
Берое отива на разпад. Незабавна проверка на собстваника на отбора. Който по всичко личи води отбора към разпад. Срамни загуби и треторазрядни играчи събирани по кварталите на Аржентина - това показват на терена. За треньорите - те дори най вероятно са тренирали някой отбор по водна топка но не и футболен. Някога Олимпик Тетевен спаси Берое - Кой ще го спаси днес!?