Десет от ЦСКА 1948 победиха с 3:1 като гост Хебър

"Армейците“ свикнаха да играят в намален състав
2 дек 2023 15:37, Анисия Иванова
1
 Десет от ЦСКА 1948 победиха с 3:1 като гост Хебър
Снимка: БГНЕС

Хебър Пазарджик отстъпи с 1:3 на ЦСКА 1948 в ранния мач от 19 кръв на 2 декември, като гостите дори бяха с човек по-малко в продължение на повече от половин час.

Георги Русев откри резултата в 19', а в 53' Ивайло Чочев удвои аванса за „армейците“. Скоро след това обаче Генадий Ганев бе изгонен с директен червен картон.

Въпреки първоначалния шок, 1948 бързо се адаптира към новата обстановка и Педриньо дори направи разликата от цели три попадения в 68' след отлична асистенция на Чочев.

Генадий Ганев вкара почетното попадение за „гробарите“, за да увеличи личния си актив на 8 попадения, с което се изравни на върха в класацията на голмайсторите с Антоан Бароан от Ботев Пловдив.

ЦСКА 1948 така се утвърди в горната половина на таблицата и вече дори има аванс от 3 точки пред Левски при това с мач по-малко от „сините“.

Хебър пък остава в зоната за оцеляване, като до края на кръга има реален риск да се озове още по-ниско в подреждането.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анисипрес преди 7 месеца
Бе жено,четеш ли какво пишеш? Генади хем го изгонили, пък той вкарал след това? Хем е от ЦСКА, пък се изхитрил да вкара за Хебър? Хем автогол, хем му се увеличили попадения. Той дали изобщо има голове? Николов от Хебър имаше 7, сигурно той е вкарал.