Температурите се покачват

Максимални температури между 5° и 10° в Югоизточна България до 15°, в София около 8°.
24 ное 2005 14:43,

През нощта на места, главно в източната половина от страната, ще продължи да превалява - предимно дъжд. Минимални температури между 0° и 5°, в източните райони до около 8°, в София 2° - 3°.

Утре преди обяд, на места в низините, отново ще има мъгли. Преваляванията навсякъде ще спрат, най-късно в югоизточните райони. От запад облачността ще се разкъсва и над Западна България ще намалее. Вятърът постепенно ще се ориентира от югозапад и ще бъде по-добре изразен в източната част от страната.

Максимални температури между 5° и 10° в Югоизточна България до 15°, в София около 8°.

Изгледи за времето на 26 и 27 ноември

В събота ще има разкъсана облачност, по-значителна преди пладне, когато на места в низините и котловините ще бъде мъгливо. След пладне облачността ще намалее, главно над Източна България до слънчево време. Минимални температури между 1 и 6°, максимални - между 10 и 15.

В неделя в сутрешните часове отново ще има мъгла. Ще се усили вятърът от юг и югозапад и в източните райони температурите ще достигнат 16-18°; облачността ще бъде променлива, на отделни места е възможно да превали краткотраен дъжд. В Северозападна България и през двата почивни дни ще преобладава облачно и мъгливо време и дневните температури ще бъдат по-ниски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание