2 бона за новородено пловдивчанче

Всяко новородено, жител на Пловдив, ще получава сумата на две части
13 фев 2008 12:50,
29
2 бона за новородено пловдивчанче
Снимка: БГНЕС

Николай Караиванов - председателят на Общинския съвет на СДС – Пловдив и общински съветник от коалиция „Десен Алианс за Пловдив” предлага изплащането на 2000 лева за всяко новородено дете, на което поне единият родител е жител на Пловдив.

Съветникът вече е внесъл предложението си до Общинския съвет на града.

През 2007-ма в „града под тепетата“ са родени 3 648 деца.

Предвижда се помощта от 2000лв. да бъде изплатена на две равни вноски в продължение на две години.

Според Караиванов необходимите средства са 4 млн. лв.и право да получат парите ще имат родителите на деца, родени след 01.01.2008г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 16 години
И двамата сте изключително прави, затова имам предложение тази помощ (или бонус) да е за първо или най-много второ дете...така голяма част от CD-Rom-ite ще бъдат изключени, без да се накърняват техните "права"...
7
0
 
2
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Напълно те подкрепям, трябва да има уточнение че парите ще се дават само на български деца а не на ромски, но тогава ще скокнат с претенции за етническа нетърпимост, за съжаление няма вариант да бъдат прескочени.
6
0
 
2
 
! Отговори
h67tgrf43 преди 16 години
Някой да не е чувал за Столипиново? Това е най-голямото "ромско" гето в България, но не и единствено за град Пловдив! Колебая се да кажа кои са повече - българите или "ромите". Твърдо съм против. Това е национално предателство. Това е заличаване на българското в един прекрасен български град, хилядолетен културен и исторически център. Българите няма да се напънат да раждат за тези 2000лв. Една количка струва 500-1000лв, едно раждане струва 1000лв. Ако имат желание ще си ги осигурят по един или друг начин. Това ще стимулира само и единствено "братята роми". Както по татово време, давай и сега да си ги гледаме като домашни любимци. Малко ли са ни сега, ами ще ги стимулираме да стават още повече. Раждат физически и психически нездрави деца, вземат си парите от държавата, после ги дават в домове и в последствие се появяват някакви си филми за тях по чуждите телевизии, та цяла Европа изтръпва като ги гледа. А като вземат парите купуват наркотици, и после крадат и убиват за да си набавят следващата доза. Не 2000лв трябва да им се дадат, а по 5000лв трябва да им се вземат, защото тока който са употребили не си го бяха платили те, не плащат сега, няма да плащат и занапред. Не ме интересува расистко ли е или не, европейско или не, но трябва да има разграничение в законите за едните и другите, иначе българите ще изчезнат. Трябва да се запише в червената книга нов застрашен вид - българин. На българите по 10000лв, на "ромите" по 200лв - ще им стигнат!
5
0
 
2
 
! Отговори
Манго преди 16 години
Айде братя роми към Филибето-тоя Бойко нищо не бута,а там по два бона ще ни дават...всяка година-*** и готово!Айде Факултето да се изселваме в Столипиново!
4
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
недейте така че всичките турци,*** и всяква останала *** ше се напълнят да раждат там!
3
0
 
2
 
! Отговори
iliana преди 16 години
a be te verno ***-djeri 6te namajat mnogo....:)))))no zaradi tqh moje i ni6to da ne stane:))
2
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Hajde vsi4koto Romi - filibarci ajdeeeeeeee na namalenieto
1
0
 
2
 
! Отговори
iliana преди 16 години
ok,hubavo e izmisleno-no kak 6te razberem dali 6te vleze v sila tazi razporedba!!!dano da se raz4ue za da mojem da kandidastvame za tazi suma-golqma pomo6t 6te e:))