Погребват "Веселие"

Вдигат 5-етажен хотел на метър от морето в къмпинг „Веселие”, нищо, че е в защитената от „Натура 2000“ зона
19 фев 2008 09:49,
47
Погребват "Веселие"
5-етажен хотел погубва къмпинг "Веселие". Снимка: БГНЕС

Тихомълком се застроява най-южната част от плаж „Веселие”, който се намира под къмпингите „Каваците” и „Смокиня” – на 5-6 км от Созопол, съобщиха природозащитници за БГНЕС.

След бар „Смокини Бийч” точно на плажа расте 5-етажна сграда.

Плажът влиза в защитената зона от Натура 2000 по директивата за птиците.

Според адвокати това е грубо нарушение на новия закон за Черноморското крайбрежие.

Те се съмняват дали инвеститорът има въобще разрешително за строеж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Мимс преди 16 години
Не може да продължава това!Хора събудете се!!!Това е срам!Както се вижда и протестите за нищо не стават.Протест не значи танци хора пеене и пр!Протест е чупене на *** глави на тези който погребват българската природа!Размирици бой и тогава вече може да има резултати!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
ti преди 16 години
vsi4ki se buntuvame po forumite, mi dajte da zasipem s pisma i signali DNSK Burgas, obshtina Burgas i koito oshte se setite
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Еми гласувайте не спете-как ще коментирате референдума в Бургас Май сами сме си виновни
3
0
 
0
 
! Отговори
wew преди 16 години
Да умрат тия МОЖЕ ЛИ БЕ МОЖЕ ЛИ БЕ другите държави реват за такива местенца като родните и ги пазят с такава ревност а наще ..... като видят един подобен плаж и арееее хотел хотел.Тази "ДЪРЖАВА" Е ПАРОДИЯ НА ЦИРКА И ТЕАТЪР НА АБСУРДА....... на никои не му правят впечатление подобни неща вика си хм поредното, обаче като види ПОРЕДНИЯ мерцедес за 200 хиляди лева вика уааау какъв автомобил вместо да се презират хората с подобни коли поради причината че много малко от тях са спечелени с честен труд хората им се възхищават може ли така бе.
2
0
 
0
 
! Отговори
varna преди 16 години
не мисля че инвеститора нямя разрешително за строеж със сигорност има просто е дал подкуп на когото трябва и то доста сериозна сума. Като почнат да разледват случая ще си мият ръцете един с друг както винаги / държава без закони/
1
1
 
0
 
! Отговори
Edna преди 16 години
ще подкарам багер и ще изрина цялата бетонена гадост в дънземя да потъне. Ако вместо хотел бяха построили 15 къщички сред тополите, пак щяха да изкарат пари, ама то не е лесно да си глупав.