Зоват да ползваме обходни пътища

КАТ: Основните пътища в страната ще са натоварени
1 май 2008 10:40,
20
Зоват да ползваме обходни пътища
Снимка: Булфото

Основните пътища в страната ще са натоварени днес до обяд заради многото пътуващи през почивните дни, предупредиха от КАТ.

От МВР припомнят, че шофьорите могат да ползват и обходни маршрути за избягване на най-натоварените трасета /автомагистрала "Хeмус" и първокласния път   Е-79 в участъка Дупница - Драгичево - Владая - Княжево/. 

Пътуващите от Врачанско и Видинско към София или в обратната посока могат да ползват пътя през прохода Петрохан, както и пътя през Искърското дефиле.

Пътуващите от  Централна България  могат да използват и първокласния път Бургас - София /подбалканския път/ освен автомагистрала "Тракия". 

Движещите се от Югозападна България към столицата от Дупница могат да се отклонят по пътя през Самоков или  по маршрута през Белчински бани, Железница и Бистрица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Castor преди 15 години
Koi si pyk ti, 4e 6te mi kazva6 kak da pi6a.Alankoolu...interesna duma tipi4no bylgarska!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само си напускат градовете за да ходят на майната си. Аз живея в един квартал и дори рядко ходя в центъра. Тук ми е по-удобно от колкото в центъра. Центъра е гадно.
17
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Какъв учител си ти бе аланкооолу както казва проф. доктора! Я се виж на какъв език пишеш бре!?! Аман!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Castor преди 15 години
Az sym u4itel. Pove4e nqma da sta4kuvam ili da protestiram. Na6ata gildiq se opita da napravi ne6to i kakvo stana...al4ni...gadni i tn...cqloto ob6testvo se ostavi pravitelstvoto da gi manipulira...ako ni bqhte podprqli i sko4ili s nas sega 6te6e da e po-dobre za vsi4ki ni...taka e , kogato edin narod ne uvajava i podkrepq u4itelite si...6te pati!
15
0
 
0
 
! Отговори
От дет дошло, там от преди 15 години
Брат ми оня ден пътувал по подбалканския път и каза че е "перфектен" -ставал идеално за хора търсещи висок адреналин и такива с беден речник. Първите се задоволявали като душевни онанисти (било си истинско приключение тип руска рулетка да караш с повече от 40 км на някои места, а за вторите обогатявали си речника от подразделение "майка ви".....до "...на вашата мама държавна и пътища" .Колата му е чисто нова - и сподели че втори път из България няма да шофира, а от София само със самолет ще излиза. Да им го таковам на управниците и отговорните за поддръжката на пътищата , не се наядоха и не разбраха че чрез качество на услугите ще забогатеят а не чрез количествтото- *** народ сме. Наско по ТВ Нова представител на подобна държавна организация сподели че за да добавят знак с надпис "Бургас" от София до Бургас или "Варна от София до Варна, на правилните за това места (разбирай където има и други подобни знаци) са нужни около ДВЕ ГОДИНИ ???!!!!! Представяте ли си какъв абсурд е това, две години за знаци само, ние като едни "обикновенни данъкоплатци" искаме пътища ...ама какви сме ние че да искаме такива работи, кой съм аз и кои сте Вие????!Докато се държим като овце ще ни стрижат, доят и плодят без да си плащат, като се научим да хапем ще спрат да ни таковат с повод и без повод.Това е народе схващай го както искаш написано по-горе. Който обича да го "натискат" поне да каже че да му го слагаме всички, не да страдаме всички заради 40-60% от народа който са глупавички, срамежливички, скромнички, страхливички, необразованички, неориентиранички и пр.....срам за нас че сме държава с такова минало, Държава ще оцелее но народа не- гаранция!
14
0
 
0
 
! Отговори
DJ преди 15 години
"Човекът е човек когато е на път"...не си спомням кой е казал тази мисъл , но бил прав.Лек път на всички...хайде че и аз ще тръгвам.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Още веднъж се убеждавам, че не е хубаво да се гледат или четат новините - пълна скука.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
къде ги видяхте тези първокласни пътища??
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само си напускат градовете за да ходят на майната си.
10
0
 
0
 
! Отговори
Selianin преди 15 години
grada na 4algata narkomaniata i prostituciata izglejda 6te ostane s mesnoto si naselenia za praznicite po gore izbroenite a zabravix i geiovete ne na posledno miastoVESELI PRAZNICI KUROIADCI
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е за чий ви е да пътувате?
8
0
 
0
 
! Отговори
varg vikernes преди 15 години
нито имам пари
7
0
 
0
 
! Отговори
~доешь преди 15 години
Арее, копайте по двама, копайте по трима, за вашети щастие работа има. Селандурите зе завръщат по родните места. Ще ринат на прасето ще копат на къра, ще се напият с шльокавиза, ще се сбият с лопати и НАЙ- ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЩЕ ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДА ПЪТУВАТ.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
България или ***?
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo qko aide d vidim kakva e razlikata mejdu parvoklasen i osnoven vzemete mislete predi da pishete komentari
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То главния не става за нищо, какво ли остава за обходния, но за сметка на това са с винетки.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Osnoven e magistala trakia,obxoden-podbalkanskiq
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Обходния е подбалканския. Главния е магистрала тракия
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой е ОБХОДНИЯ път от София за Бургас и кой ОСНОВНИЯ??????????????