Морето е солено, да. ?50 за гипсиране на ръка, за 20 мерят кръвно

Колко струва болестта по време на морската почивка?
23 юли 2008 13:25, Петя Славова
48
Морето е солено, да. ?50 за гипсиране на ръка, за 20 мерят кръвно
Снимка: БГНЕС

Доста солено ще ви излезе морето, ако пострадате и ви се наложи да потърсите лекарска помощ в летните курорти.

Например за гипсиране на крак или ръка в Слънчев бряг ще трябва да платите между 50 и 70 евро.

Причината е, че обслужващите доктори по хотелите са изцяло на частна лекарска практика.

Доста скъпи са и зъболекарските услуги, предлагани на Черноморието ни.

Ако поседите повечко на плажа и се наложи да ви измерят кръвното, ще се наложи да се разделите с 20 евро.

Ако пък сте в състояние на колапс, прегряване или сте получили слънчев удар, трябва непременно да имате заделени 50 евро.

В Слънчев бряг се разхожда и частна “Бърза помощ”, която предлага услугите си само на богати чужденци.

По-успокояващи са обещанията на Общинския съвет на Несебър, според които идва помощ от столични лекари.

Те ще помагат на колегите си от Спешния център в Несебър. Ще работят на 12 дежурства, като разходите им ще се поемат от общината в морския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ивче г.л да го бараш и топъл да го д..аш. Ще има да чакаш. Не плачи на чужд гроб.Май..на ти. И без теб и други зависници ще минем.Много ме интерва няква си шамандура ще ни дава тон в живота.Още с мляко на устата.
46
0
 
0
 
! Отговори
ива преди 15 години
ако аз имам нещастието да дойда във вашите велики хотели и говоря на немски......отношението към мен сигурно ще е 150 пъти подобре но ако говоря на БЪЛГАРСКИ е трагедия....и защо....защото чужденците един път ше ги изпързаляш.....*** втори път нема да стане....и кво праим тогаз.....духате супатаааа......и после ние сме ви виновни че хотелите ви празни, че нема кинти.......ми нема да има докато третитаре БЪЛГАРИТЕ като втора ръка.....ние затова ходим в Гърция, Турция, Египет, Хърватска и т.н.....щото там хотел 3 звезди, са вашите 5 звезди, и никой не те гледа лошо сутрин...когато закусваш.......така че ....стягайте се за фалити......те и чужденците ше го разберат скоро...........ако аз имам нещастието да дойда във вашите велики хотели и говоря на немски......отношението към мен сигурно ще е 150 пъти подобре но ако говоря на БЪЛГАРСКИ е трагедия....и защо....защото чужденците един път ше ги изпързаляш.....*** втори път нема да стане....и кво праим тогаз.....духате супатаааа......и после ние сме ви виновни че хотелите ви празни, че нема кинти.......ми нема да има докато третитаре БЪЛГАРИТЕ като втора ръка.....ние затова ходим в Гърция, Турция, Египет, Хърватска и т.н.....щото там хотел 3 звезди, са вашите 5 звезди, и никой не те гледа лошо сутрин...когато закусваш.......така че ....стягайте се за фалити......те и чужденците ше го разберат скоро...........
45
0
 
0
 
! Отговори
Parcuc преди 15 години
Какво можеш да правиш? - Мога да копам.Какво друго можеш да правиш? - Мога и да не копам.ахахахахаххахаха
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще ме *** с твоито голо д..*** по мъдете.Дай си адреса нямаш проблеми до 12ч ще те удволетворя.. А тук си курназ-долен драскач. Ха де стискали ти *** с ***.Ще видиш как ще си затвориш устата.
43
0
 
0
 
! Отговори
Dimitar преди 15 години
kaji kaga idvash kam sofiq da te opana kato doidesh ...
42
0
 
0
 
! Отговори
Уж управител. преди 15 години
Не ме интересува гларосите в Слънчев Бряг.При нас са само организирани туристи.А пък на мен ми дреме къде ще почиваш.Всеки може да е луд колкото си иска .И за фалитите на хотелите ще има да чакате то и лисицата вървяла подир коча да му паднат мъдете.До сега не са добре тези хотели от 4-5 линия зад пътя Б-с Варна. Аз съм 3-то поколение шоп,но това нема значение.Като не ви харесава ,ай сиктир *** шамандуро.
41
0
 
0
 
! Отговори
5q - Sofia преди 15 години
Да да, айде нема нужда. Аз за това,така, като "по-глупава", отивам на море на Касандра (Халкидики) и хич и няма да се обръщам. На Нова година бях там със семейството си, и признавам си, много ми хареса! Смятам да "видя" сега и как се плува там. В нашето знам- след това ми се получават пъпки по кожата,като крастава жаба, защото се обривам от мръсната вода.Иначе си обичам страната и нашето море, но за съжаление то вече е окупирано от нашенски мутри и псевдо-бизнесмени дето си перат парите там и е станало един "Бетонен бряг" и "Златни панели"...жалко за иначе хубавата ни природа. Разрушеното, не вярвам, някога да се възстанови и поправи...край. За това сме принудени да ходим на море (и въобще на почивка) по съседните нам държави, където поне умеят и си ценят природните ресурси.Жалко, но факт. А после нашенската туристическа камара реве, ме това едва ли не, било "наказателна акция" от страна на българите дето не искаме да ходиме на нашето Черноморие...било нарочно, че предпочитаме Гърция и Турция, вместо да си оставяме парите в България. С други думи- вместо да им пълниме на тях гушите, да им даваме възможност да си препират крадените пари, а там на плажа да ни искат услужливо по 20 евро само за едно кръвно. Е, така е! Няма как просто да не "бягаме" тогава по чуждите страни, тук срещу парите ни нищо особено и на ниво не ни се предлага. За същите пари, които искат тук в "Съни бийч", аз отивам на All Inclusive в Гърция и със сигурност там водата е чиста като в реклама от екзотичен остров в съчетание с обслужване на ниво. С една дума готино изкарване и хубави спомени за цял живот на същата цена като в Бг., но в Бетонения морски град и с просташко отношение към човека, като тоя уж управител на хотел от изказалите се тука...айде нема нужда, по-добре Гърция тогава. А той скоро ще е управител, ама на някой морски бардак с на морската гара, така както се отнася с хората. А данке и бите (между зъбите) и аз мога, мога да дойда във въпросният хотел и да ти бръщолевя на немски (добре го знам, все пак живях там 2 години), но от това няма хотела да стане като немските, на ниво като обслужване и отношение към клиента!!! Да не говорим, че в Бг. хотел с 5 звезди е у Германия такъв с 3. Доста голяма разлика има в самата стандартизация на хотелите- според страната и стандарта й. Уви, видях го с очите си, и в Гърция е така. Там хотел с 3 звезди, е тук хотел с 5. Кво да си говорим повече ?!? Бягайте към Гърция и това е решението. Тук да останат само перачите и мутрите, не хранете с парите си такива изчадия, и тези "доктори" дето искат майка си и баща си.
40
0
 
0
 
! Отговори
Гаврил Хлътев преди 15 години
Не се притеснявай за мене .Решавай си твоите проблеми .Аз с моите се справям. А от зеленчукопроизводство, за разлика от тебе, не разбирам нищо .Признавам си .
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
точно това и правя,от години почивам в гърция,по евтино и без никакви ядове,ама без никакви
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Българското черноморие е със затихващи функций, помиярщината е в разгара си, но и тя ще отшуми. Всичко с времето си.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo kompleksi... Gavrile pri tebe e ot detstvoto! Moje bi si sydql domati nqkyde i sega da si zadelil nqkoi lev zad gyrba i da se pravish na kurnaz, no ot mnogo kurnazliq stavat falove...
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Принципът е ясен .След като нещо не ви допада ,не го правете .Не ви харесват цените и услутите по Черноморието, отивате другаде. Парите са си, ваши изборът също.
35
0
 
0
 
! Отговори
ива преди 15 години
абе....кой нормален ходи вече по нашето море....освен тъпите снобари....всички нормални хора ходят в Гърция, Египет и Турция- хем природа има , не само бетонобъркачки и *** мазачи, хем по -евтино , хем в хотела се държат към теб като човек.....а не като вас, все едно ви пречим .. - отишли да работят на морето, щото ги мързи да си садят картофите на село.....по добре си трайте, че ставате за смях...с вашто "съни"- стойте си там и си гледайте снобарите и проститутките, слушайте си мазната чалга..................и си чакайте фалитите на тъпите хотели щото друго май не се очаква .....
34
0
 
0
 
! Отговори
бате ви с хотелчета преди 15 години
Кервана си върви кучетата го лаят.В хотела са само изискани немци , чува се бите, данке и ситрин като стават директно в морето могат да се изпикат. А това да ли вервате си е ваша работа . Болиме, прашляци и както виждате имам и време да отговарям на някой сополанковци. Гуд бай ***. ПП да не съм луд да ви дам адреса,но ще ви кажа единия е на 4ет досами морето.Точка. Друг път повече.
33
0
 
0
 
! Отговори
До номер 12 преди 15 години
Ало, наивницата .Безплатно в този живот е само сиренцето в капана на мишката .Отдавна мина Татовото време, когато уж всички бяхме равни .А ако си оставила своите родители на хляб и лютеница ,просто нямам повече думи за тебе .
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Обслужванерто и дрането в БГ курортите е точно като в селски нужник, смърди на умрели катерици. Доно по-скоро фалират бетонните комплекси и ги използват за фундамент на няколко АЕЦ-а понед да има някаква реална полза от тях. И много моля не ми хвалете почивка на БГ черноморие. Такова вече няма!!!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 15 години
20-ти никой не ти отказва здравна помощ просто си плащаш както навсякъде . Ако не желаеш да плащаш ти си този който отказва. Отиди съди някой , който ти е отказал нещо от магазина щото не желаеш да плащаш . Ха-Ха-Ха...
30
0
 
0
 
! Отговори
Марто преди 15 години
Смешнико, за какви курортисти ми говориш, не дрънкай глупости,че се излагаш като управител,ако наистина си такъв,в което аз дълбоко се съмнявам.В пресата пише например,че седмично 4 хотела обявяват сектор фалит или по простичко казано-фалират.Ти за какви туристи ми говориш,какви са тези фантазии,а повярвай много близо, на една ръка разстояние е моментът в който хотелите ще бъдат съборени и тогава ли ще чакаш своите търисти.
29
0
 
0
 
! Отговори
Гаврил Хлътев преди 15 години
Не знам кой на кого и какво е сложил ,че се радвош толкова .На тебе нещастника мога да кажа ,че аз не се оплаквам от финансови проблеми .А ти ако ги имаш и не можеш да отидеш дори и до нашено море ,яж си лещата вкъщи и гледай Стани богат .
28
0
 
0
 
! Отговори
не ми пука от вас преди 15 години
На петър и ванката много ви здраве мършаци. Гореш ветър край ушите. А пък що се касае за персонала не бери гайле винаги има Аз може и да съм селянин ,но вие сте завистливи *** ***