2 км плажна ивица край Варна залята с мазут

Очакват експерти от РИОКОЗ и от Морска администрация, за да установят щетите
8 авг 2008 15:42,
64
2 км плажна ивица край Варна залята с мазут
Снимка: БГНЕС

2 км от плажната ивица на Кабакум край Варна е залята с мазут.

Засега няма яснота какво е предизвикало и откъде е дошъл разливът.

Очакват се експерти от РИОКОЗ и от Морска администрация, за да установят щетите.

Плажът Кабакум се намира между курортите "Свети Константин и Елена" и "Златни пясъци".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
nikolai преди 15 години
TOVA NE E NA KABAKUM ANA SLAN4EV DEN AZ BQH TAM I BE6E 4UDO ZA 1 4AS
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tq vodata sq prez avgyst pochva da stava *** v smisul ne bokluci emiii vodorasli medyzi i vulni a vulnite razmutvat i stava i pesuchliva ama priroda ama tez mazyti i pomii nqkoi pak go e furlil ama nz dali e narochno ili ne karai shte go ischistqt :)))
61
0
 
0
 
! Отговори
Боян преди 15 години
Браво, едно мъдро и трезво изказване. Вместо да се нападаме за това кой от къде е, нека да мислим за нашата родина като цяло. Стига сме се делили! Онези горе само на това разчитат, да се лаем помежду си а те да ни ограбват безнаказано. За съжаление не очаквам да има разкриване на извършителите на това престъпление.
60
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
с вашите носталги и депресии,ще тънем още много в невежество!кой го интересува кой от ,каде е това ли е разковничето и въпрос на въпросите?смешно е назовете проблема,задавйте точните въпроси,изискавайте конкретните и правилните отговори..не ми говорете кой от,каде е и за какво се е борил..2008 сме август в тази страна!кой каде е живял,откаде е,какви ги е вършил кой го интересува бе,пълни брътвежи и безмислици!да във Варна има чар,красиви неща,карасиви хора..пейзажи нормално е,навсякаде си има нещо красиво приятно..,но айде уникалностите много моля на утопии света се е нагледал!
59
0
 
0
 
! Отговори
alexy преди 15 години
Абе хора,какво сте се хванали за гушите и водите ненужни и глупави спорове,на кого му е по голям.Аз съм от Велико Търново и се гордея със града и историята му.Тук атмосферата е все още спокойна и е приятно да се живее и да се отглеждат деца,въпреки все по нарастващата индустриализация на града.Във Варна съм живял и работил 14 години и също много я харесвам.За мен тя е на челно място за наи красив град в БГ.Там имам едни от най хубавите спомени и интересни моменти.Дайте да не се делим найстина.Колко държавица сме,та да се делим.едните били граждани, другите селяни.Та нали градовете са сформирани от хора които са дошли от селата.*** колко е очевидно.Така май се обезсмислят всички спорове кой,каква гражданска принадлежност има.Какво значение има като манталитета ни е един и същ.Истинските виновници за проблемите ни преминават покрай нас със супер скъпите си коли,а ние само затаяваме дъх и им се възхищаваме,докато отминат и пак почваме да водим глупавите си дребни спорове,които никому не са нужни.
58
0
 
0
 
! Отговори
калин преди 15 години
защо отричате фактите,защо се правите на интересни!Въпроса е риторичен повечето от вас са недорозумения!Бацили вирещи само тук!България е най мръсната и окаяна инфраструкторно страна в Европа!поредният мит,че варна е най добрият град за живеене по кой показатели бе?на кого ги разправяте тези ..да от десетилетия плаживете в Варна и около се обливат с Мазут,ОТПАДНИ ВОДИ и подобни,а за хотелските и ресторантните отпадни води да споменавам ли?тръбата и в морето..последиците да ги споменавам ли?Никой до сега не е взел и или предприел някакви мерки!Заблуда е,че източника на замърсяванията е анонимен вечно!Варненци газят и плуват в отпадни води,ходят по замърсени плажове,вдишат прах,къпят се с мътна вода още по лошо с неясен произход ..и ми се бият в гърдите!Варненец съм и аз,но за разлика от някой от писачите поглед върху нещата,да не ми приказвате какви граждани сте,да не ми приказвате,какви варненци сте ..щото имам непоносимост,към неприятните миризми!Неприятна миризма сте ей това ви е Варненското!
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
w4era bqx tam to4no do bqloto bar4e i kym 5 naistina zasmyrdq silno na mazut makar 4e ne se wijda6ewodata si be6e razbira se mega mrysna i pylna s kwo li ne, no prez denq pone ne smyrde6e na mazut
56
0
 
0
 
! Отговори
Di преди 15 години
ахахахахахх ай стига глупусти и лъжливи новини
55
0
 
0
 
! Отговори
Рада преди 15 години
Ей, как не ви е срам! Какъвто и проблем да имате, все обръщате въпроса на това, кой бил селянин и кой гражданин. Не проумявате ли, че всики сме хора и че това, кой какъв бил, няма значение.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма какво да коментирам коментарите по надолу,за пореден път се убеждавам че Българите са най - злобните,най - завистливите,най - "компетентните" Ама кой си ти да определяш кой град какъв е бил,както Варна така и Велико Търново ,както София и всички останали градове в България си имат своите минуси,ти как разбра че техните "варненски мутри" са се напивали като стирки! случайно да си нямал вземане и даване с тях,че да знаеш толкова добра информацията колко варненци идват,и по пътя на логиката сигурно си някое барманче в хотел или в долнопробно кръчме,е затова ме е яд че съм болярка,стига сте плюли,стига сте ругали и казвали кой град какъв бил ... Човек може да оплюва града само тогава когато не го е виждал,аз бях ония ден във Варна и останах с огромно впечатление от този град,светещ чист подреден .... хубава плажна алея! така че коментара ти е много излишен,и все се замислям дали наистина си болярин или някой *** с главо "С"
53
0
 
0
 
! Отговори
Параграф 22 преди 15 години
Капитане 49,много си прав!Аз съм кореняк варненец от няколко поколения.Срамувам се от 50 и от спора им.Това е стара комунистическа стратегия,взаимствана от "Разделяй и владей" на англичаните.Гарантирам ти ,че варненката от 50 просто не е варненка ,а само живее във Варна.Велико Търново-винаги ми е било като празник да го посетя и да остана поне една нощ.Обиколил съм целия свят-просто съм капитан далечно плаване в пенсия.Оставете тези глупости-кое село е по-голямо.Твърде малки и незначителни сме!Много малки! Никой по света не ни знае,нито пък се интересува от нашите глупости!Къде отидохте от едно петно по морето!
52
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 15 години
49Bravo, bravo i pak bravo.Ot vsichki komentari po tazi tema, tozi kato che li e nai-smisleniqt :)
51
0
 
0
 
! Отговори
angry ):< преди 15 години
Абе какво плюете Варна бе, много хубав град си , но сега лятото като се изсипе цялата шопска *** и разни други навлеци, дето обраха бустана и събраха някой левец да дойдат да си топнат калните за**ци в морето, как няма да е мизерия.Софиянци до вчера не можеха да се разминат от собствения си ***, иначе тръгнали чуждия да броят.Ай сиктир, аман от злобари дето море няма да видят и на картичка, и сега цъфтят и връзват от кеф , че някой плаж е съсипан.Ей за това тая скапана държава никога, ама никога няма шанс да се оправи, защото народа и преди това ще се изяде по между си, следвайки принципа-може на мен да не ми е добре, ама важно е на Вуте да му е зле.
50
0
 
0
 
! Отговори
ВАРНЕНКАТА преди 15 години
Ало, Търново,Мълчи ве! Остай хората да си коментират темата.Не разбра ли, че никой не го вълнуват твоите безмислени приумици, в които дори няма доза истина!?!?! Това е новинарски сайт и никъде не съм прочела " Място за избиване на селски комплекси". В България няма място, което да не е "изнасилено" от държавата.Варна не прави изключение и тази статия го доказва за пореден път.Но "поние ние варнинци" си се грижим за града. И живото доказателство за това е, че хора от по света и у нас се сипят на рояци, като не видели, и не оставят място за разминаване.Ако не беше хубав, нямаше да full max!Обясних го подробно, шото логиката очевидно не е от нещата, с които си боравиш.Айде чао, довиждане,мерси, лека нощ!
49
0
 
0
 
! Отговори
Kapitan Josarian преди 15 години
Ех, братя форумци..Чета коментарите и ми става тъжно, ама много...тъжно. И се питам ,без да чакам някой да ми отговори...Докога бе, братя българи, ще се делим..на наЩи и ваЩина селяни и граждани...на големи граждани и още по-големи граждани......мойто село е по-убаво от твойто..шот у наше село дори кравешките на ванилия миришат...Затънали сме всички до гуша в Андрешковото блато наречено България и вместо да се помъчим да излезем от него или поне да не си пречим един на друг...А отстрани на блатото лешоядите в оная сграда дето Съединението прави силата дооглозгват това,което е останало...И над всичко туй благо седи и се подхилква плешивата мадридска хиена...Ех братя...
48
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
helic,Я пак...Премигни, погледни и пак и отново... :)
47
0
 
0
 
! Отговори
helic преди 15 години
ами аз съм търпим към всички хора, с изключение на тия дето все тяхното е най-хубаво :)И не съм от Варна, но Варна е определено по-хубав град от Търново. И не толкова разпилян.
46
0
 
0
 
! Отговори
helic преди 15 години
Коментарите също следва да започват с главна буква, но твоите очеизвадно не започват :)
45
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
43,Ами незнам, аз не ги оправдавам, проявявайте нетърпимост към тия пришълци, щом не ви харесва присъствието им:) Ама нали ви бачкат ефтинко там:) Нали ви правят обороти:) То във Варна, ако не са тия пришълци, ще се стопите наполовина:) А между другото, построихте ли си вече пълнофункционален хлебозавод?:) Защото миналата зима като беше непроходим пътя за Добрич ревнахте, че няма хлебец:)
44
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Изреченията започват с главна буква, пред "пък" запетайка не се слага, изразът е : "а пък" и изреченията завършват с точка:) А иначе, целият "разговор" до момента еднозначно показа колко манипулативни са варненци:)