2 км плажна ивица край Варна залята с мазут

Очакват експерти от РИОКОЗ и от Морска администрация, за да установят щетите
8 авг 2008 15:42,
64
2 км плажна ивица край Варна залята с мазут
Снимка: БГНЕС

2 км от плажната ивица на Кабакум край Варна е залята с мазут.

Засега няма яснота какво е предизвикало и откъде е дошъл разливът.

Очакват се експерти от РИОКОЗ и от Морска администрация, за да установят щетите.

Плажът Кабакум се намира между курортите "Свети Константин и Елена" и "Златни пясъци".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
forsale преди 15 години
Радвам се ,че си понаучил езика и освен това много обичаш да се повтаряш нали трябва и да си обогатявате речника "освен това"
22
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Моят балсам за ръце се съдържа в течния ***:) После си слагам крем за ръце:) Всеки глагол не завършва на "ме", защотото аз не "ме-кам" като някои други северняци, но ти явно не различаваш отделните окръзи в северна България:) Познавам доста варненци и варненки и мога да кажа доста неща за тях:) Никога не ходя на море във Варна, защото плажът е мръсен, обслужването отвратително, а из града шляпат мутрофили и всякакви съмнителни субекти:) Ходя на море в Гърция, на остров Кипър:) И си изкарвам страхотно:)
21
0
 
0
 
! Отговори
Proximus преди 15 години
DevilishSoul, твоя балсам за ръце да не излезе че е течен ***. И да не се окаже че когато говориш в първо лице, ед. число , всеки глагол завършва на "ме".Диалект, акцент или както искате си го казвайте си е богатство на езика. Не си мислете че из цяла Великобритания говорят този Английски който ние учим. Различен е (от първа ръка информация), но не тръгват да се делят или да се псуват на това кой говори "книжовен" , "мек" , "-ме" български. Просто е нормално. Варна не е по лош град от София за живеене, който е идвал тук и е поостанал седмица се уверява в това. Който пък познава и повече варненци, никога не би написал че са *** и надути и т.н.Имаме мазутно петно на плаж, който е извън града, не е и част от големите курорти, и обяснете ми защо трябва да злорадствате и да се радвате ??? Нали утре и вие ще се къпете в това същото море... глупави сте , всички
20
0
 
0
 
! Отговори
SPK преди 15 години
Не съм асоциален, имам адски много приятели от цял свят, но такива от "морската столица" много малко. По мръсен и шабански град рядко съм виждал.:)
19
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
18,Много ви е хубав града- радвайте му са, аз не го харесвам:)Освен това си мия лапичките с течен ***, с балсам:)Освен това, не вие, а НИЕ (Търновци) говорим най-чистия Български език, максимално близък до книжовния:)Освен това, така като гледам, умеем да пишем и на кирилица, както и да слагаме правилно препинателните знаци :Р
18
0
 
0
 
! Отговори
pedro papagala преди 15 години
samo zawijdate,4e ni e hubaw grada,a towa ,4e imame kinijowen akcent,ne sme winowni,wie selqnite deto ste ume6ani s turci i i ***,deto ne si miete rycete sys sapun,a s vero,po-dobre ne deite se obajdate po temi,koito ne wi zasqgat
17
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
15,Татяно,ми то за да има елитни курорти, тряа има елитни хора дето да ги направят! В България елит няма от времето на Алеко... В България има парвенюта в костюми и с много пари!
16
0
 
0
 
! Отговори
Ан преди 15 години
Варна е скъп град с ниски заплати - ДАНо да твърдиш че Варненци са надути и прости хора, говори единствено колко асоциален си ти ;)
15
0
 
0
 
! Отговори
Татьяна ,Москва преди 15 години
Във България вече няма да елитни курорти!!! Всичко е замърсено и сервис е никакъв...:(((
14
0
 
0
 
! Отговори
SPK преди 15 години
Варна е забутана гагузка провинция с ниски заплати и високи цени. Варненци са надути и прости хора с отвратителен акцент и никакво възпитание. Иначе морето и природата наоколо са красиви, но за съжаление всичко се замърсява и презастроява, както и навсякъде в БГ.
13
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
12,ти да не обърка темата?тук за *** дума никъде не става:)
12
0
 
0
 
! Отговори
pedro papagala преди 15 години
kazwate,4e *** e mafiata na varna,ne e werno,*** e na6ta partiq
11
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Абе 10, абе Иво,аз що незнам досега варненец да ходи на плаж във Варна?:)Ти варненец ли си изобщо?:) Да не си само студентче там?:)Или гурбетчийче?:) Или гаджето от там?:) Щото ако си истински варненец, ще знаеш какво казват старите варненци по въпроса:)
10
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
Abe mom4eta,vie idvali li ste nqkoga vav Varna?Za da govorite taka ili ste ot selo ili ot Sofiq,koeto e su6toto.Ne moga da priema hora,koito ne znaqt kakvo e 4uvstvoto da hodi6 na plaj,da komentirat vreli-nekipeli.Sprete se,za6toto e sme6no.Varna ne samo 4e e nai-hubaviqt grad v Bulgariq,no do 10-15 godini 6te stane i nai-dobriqt na 4erno more.Osuznaite se.I drugo ne moga da razbera-govorite za mafiq pri polojenie,4e kmet na Sofiq e Boiko Borisov.MAFIOT NOMER 1 NA REPUBLIKATA!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Даже и екстри има - безплатен петрол! Янките да заповядат да си го съберат, че не им стига напоследък:)Абе Кирчо-козирката, кат е копал за поредния строеж да не е боднал некой петролен кладенец?:)))) То във Варна дет боднеш се нещо бликва - верно, че досега обикновено на водопроводни тръби им върви, ама знае ли човек, тоя път може да е петрол, при това рафиниран :Р
8
0
 
0
 
! Отговори
bishmanborduk преди 15 години
eeee i sega kade shte xodq na plaj we mamka viiiiiiiiiiiiiiiiiii ostaxte i nai-xubaviq plaj zaspaliiiiii
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
zapovqdaite v nai-hubaviq grad za jiveene, aide na moreto, evtino tuka...smex..
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
варна ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА ***
5
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Варна е ... най безотговорния град, завладян от бели якички и псевдо-елит!:) Докато обикновените варненци търпят всичко това, така ще е :)
4
0
 
0
 
! Отговори
efor преди 15 години
Варна е наи-хубавият град всички други градове са безлични и живеещите в тях са селяни