Рамбо отново на лов. Втора серия

От ранни зори Рали Милев обикаля из ромския квартал "Победа" в Бургас и плаши с пушка
27 авг 2008 11:50,
475
Рамбо отново на лов. Втора серия
Рали Милев - Рамбо. Снимка: btv.bg

31-годишният Рали Милев, който рани 4 деца, след като стреля по тях с ловна пушка, днес отново е във вихъра си.

От ранни зори мъжът отново обикаля из ромския квартал "Победа" и заплашва с пушка.

Няколко пътия стрелял напосоки.

Минути след това роми потъсрили съдействието на полицията и две патрулни коли го прибрали в участъка с белезници. Милев отново ще бъде задържан за 24 часа.

Във вторник, часове, след като бе пуснат от ареста, Милев сновеше из улиците и крещеше, че няма да остави "жив циганин".

"Аз съм Рамбо! Ще ме запомните за цял живот!", кълнеше се той.

"Той ще ни избие. Страхуваме се от него. Всеки ден се разхожда гол до кръста из квартала с препасан нож, с ловна пушка и брадва. Ако някой го погледне накриво - скача отгоре му и гърми на месо", твърдят съкварталците му.

"Синът ми е непоправим", оплаква се и бащата на “Рамбо” Тодор Милев.

"Прекалява с алкохола, хората ми казват, че взима и наркотици. Два пъти са го прибирали в психото, но след това го пускат. Не иска да се лекува".

Днес група от двайсетина уплашени роми се е събрала около полицейското управление в квартала с надеждата униформените да ги защитят от набезите на Милев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


475
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
454
0
 
0
 
! Отговори
Едно дете преди 15 години
На мен *** също са ми неприятни и тези случаи които си изредил са често срещани и за съжаление могат и да се допълнят, и също съм на мнение че ако *** се махнат ще е много по - добре! Обаче това ли е начина? Ако всеки започне да стреля по когото си иска докаде ще се стигне и дали няма да има и други пострадали? Ето "Рамбо" гони жена си с нож, ми ако и по нея започна да стреля за да го запомни цял живот? Баща му го е страх от него, ми ако и по него започне да стреля? Дали ако всеки започне да стреля по тези които са му неприятни докаде ще се стигне и накрая кой ще е по - пострадал? Съжалявам че сте ми тълкували грешно предищният коментар, може би аз не съм се изказал както трябва! И накрая пак ще попитам: Дали това е правилният начин?
453
0
 
0
 
! Отговори
Делчева преди 15 години
Един познат разказа за кмета на селото му - мисля, че беше село Габровница, Монтанско, но не съм сигурна. Та, този кмет решил да направи цех за боза - да намери работа на безработните ***. Да, ама те отказали да работят. защото заплатата е минимална, а помощите - съшо толкова. Той им казал, че ще им спре помощите, ако не работят и след 2 дни му подпалили къщата, докато спял. Отказал се. Не коментирам
452
0
 
0
 
! Отговори
Car Kaloian преди 15 години
Iskam da se predizvika NACIONALEN DEBAT po slu4aite na *** prestapnost.Preduprejdavam vsi4ki zachtitnici na *** ,4e skoro chte stane strachno za tex i tezi koito zakriliat.DA JIVEE 4ISTA BULGARIA !!!
451
0
 
0
 
! Отговори
Н. Савов преди 15 години
Аз досега не съм виждал *** да бере джанки показали се от нечии двор , тъй като той се чувства длъжен за по-лесно да влезе в същия този чужд двор и да не пипа джанките , а да пооткрадне това-онова , пък това което не става за крадене що да не го счупи ... и аз ще седя и ще гледам как този *** ,мързелив бълхарник ми щъка из къщата ... аз не просто ще го убия , ще го забуча на кол за да плаша гаргите и *** му събратя. *** са много порядъчни хора , те обичат да ругаят българите които ги хранят и същевременно да пледират за някакви права (които също им биват лекосмилено давани от корумпираните ни депутати - тип евтини ) и да се жалват как скъпоцения им черен съпруг не ползва презервативи щот били много скъпи пък децата излизат по на сметка заради помощите . Изключително много се радвам когато някой ,черен *** изблъска някой възрастен човек грубо на врата на автобуса с цел да му пребърка джобовете и да му вземе парите за лекарствата , а след като разбере ,че в джоба му няма нищо да му тегли на всеослушание една майна. Да не забравя как се радвам на *** като се наредят на опашка в магазина ... как сладко сладки си говорят ,че не плащат ни ток , ни вода и колко обидно и нетолеранто се отнасят българте като им искали сметка за това .... забравям и за 400-500 -те лева минимун които взимат за дечурлигата си и как вместо да си намерят ново жилиже и работа ... тичат във колибата да поръчват Булсатком ,че да са цифрови и модерни. Ще ме извините , но ако се появят повече РАМБОВЦИ като този който така лесно бива очернян от дадения автор България щеше да е с 1 камък на шията по-малко.
450
0
 
0
 
! Отговори
Едно дете преди 15 години
Да бе много интересно. На 14 съм и не съм *** обаче като гледам какви ги пишеш и ти и другите просто... Ти на това защита ли му викаш? Дай сега като започна да си бера от джанките на съседите да се събудя в пирогов с дупка накъде по мене само защото никой не ми дава право да си набера от тия плодове дето стърчът извън оградата и дето окапват редовно всяка година, та аз нахалника с безмерното си нахалство да взема да си набера да не се похабяват и защото са вкусни. Но така както ти пишеш излиза че сигурно "***" съм можел да направя с тях и това им дава правото да ме гръмнат да не взема да ги убия с тия джанки! Голяма защита няма що. Много европейско! Това за *** и това което е написал "Иван Вазов" малко по - надолу е отделен въпрос все паки... въпреки това "Рамбо" не може да си стреля на поразия!
449
0
 
0
 
! Отговори
Rufus Dufus преди 15 години
От какво да се лекува в психото? Човека е напълно нормален, впредвид на средата, в която е принуден да живее.
448
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДО ЕКОИНСПЕКТОРА!БРАВО, КОМЕНТАРЪТ ТИ Е НАИСТИНА МНОГО ТОЧЕН И ИСТИНСКИ И НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ ДОБАВИ. ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. НИЕ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ СТРАДАМЕ ОТ *** ТОРМОЗ, ОТ ТУРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЪЩО. ПРАВАТА НИ СА НИКАКВИ, ЗАКОНИ ЛИПСВАТ, ТЯХНОТО ПРИЛАГАНЕ ТУК И ДНЕС Е УТОПИЯ! ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ!НЯМА ДА СЕ ВПУСКАМ В ПОДРОБНИ КОМЕНТАРИ, ВИЖДА СЕ, ЧЕ ТЕЗИ ДВЕ СТАТИИ ЗА ТОЗИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, РАЛИ МИЛЕВ, СА НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ И КОМЕНТИРАНИТЕ В ИСТОРИЯТА НА ТОЗИ САЙТ ЗА НОВИНИ. И ОСОБЕНО ПРОЦЕНТЪТ НА ХОРАТА, ИСКАЩИ СПРАВЕДЛИВОСТ! НИЕ ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОНИ, РАВНИ ЗА ВСИЧКИ, НИЕ НЕ ИСКАМЕ КРАДЦИ, ИЗНАСИЛВАЧИ, МОШЕНИЦИ, МАФИОТИ, ***, КОИТО СКАПВАТ ДЪРЖАВАТА, ОБИРАТ Я, ПЕТНЯТ Я ПРЕД СВЕТА!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, САМО СЛЕД 10 ГОДИНИ ЩЕ Е КЪСНО, ПРОЦЕСЪТ Е НЕОБРАТИМ И МНОГО НАПРЕДНАЛ, *** И ТУРЦИТЕ СКОРО ЩЕ СА ПОВЕЧЕ... ИСТИНА Е, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...
447
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ех, ако всички луди бяха като него... една красива мечта...
446
0
 
0
 
! Отговори
Lqlq преди 15 години
"една българка" болест казваш? Казваш днес убие *** утре ще вземе и да пропуши...
445
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хвала на такива родолюбци.Този човек заслужава медал!!!
444
0
 
0
 
! Отговори
екоинспектор преди 15 години
Това,за шизофренията,си е направо страшно.Съгласен съм.Тук,обаче,има нещо друго.Значи,преди *** да оберат(обират)прасковите,кой знае защо,симптоми за шизофрения НЯМА.Той,Рамбо,не е стрелял по тях,нито ги е гонил с гол в ръката нож.Защото,ако го беше правил,те нямаше,както сега,да влизат в градината.Излиза,че щом защитава имота си,той е шизофреник.И *** с накърнените права тичат в РПУ-то да се жалват.Освен това е алкохолик,наркоман ,и т.н. и т.н.А бе,направо си е ненормален.А за ЕВРОПЕЕЦ,да не говорим!Щото кой му е РАЗРЕШИЛ ДА СЕ ЗАЩИТАВА?Кой му е разрешил да не позволява да правят с него каквото си поискат?Ми това си е чисто насилие над едно МАЛЦИНСТВО и абсолютно незачитане на неговите ПРАВА да си прави каквото му скимне!?Така че,това за шизофренията не минава!Съжалявам,но нещо друго трябва да се измисли!!!
443
0
 
0
 
! Отговори
rambo 2 преди 15 години
а те *** не колят и не бият българите щото.. уплашените роми се обадили в полицията... браво рамбо, запомнили са те браво :) Герой национален ще станеш
442
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
BRAVO
441
0
 
0
 
! Отговори
ataka преди 15 години
като се наричаш една българка дръж се като такава, да не би да ти е хубаво тия *** да се разхождат навсякаде покраи нас , да те е страх да идеш в парка вечер и постоянно да следиш портата на къщата
440
0
 
0
 
! Отговори
Katya преди 15 години
Ако всичките социални помощи не се взимаха от *** можеше и да се оправи тази държава. Като чета коментарите...наистина е сериозен проблем това, върху който управниците да поразсъждават.
439
0
 
0
 
! Отговори
az sym преди 15 години
ЩО НЕ МУ НАПРАВИТЕ ПАМЕТНИК....
438
0
 
0
 
! Отговори
една българка преди 15 години
Как не ви е срам да пишете комплексарска глупост след глупост!? И си правите *** за сметка на болен човек??? Само си приказвате, а нищо никога няма да свършите!!! А този човек е болен. Описанието ми прилича на шизофрения. Ако не се лекува става опасен - днес за ***, утре за българите! Повярвайте ми! С това шега не бива!!! Този е опасен и трябва да го приберат някъде далеч...
437
0
 
0
 
! Отговори
da преди 15 години
Така е хора гледайте последната серия от филма 'капитан петко войвода'.Като дойде време бийте гърмете и ***. Няма изход.
436
0
 
0
 
! Отговори
ataka преди 15 години
аде ве новините , кажете кфо стана с човека пуснаха ли го вече или вие до де ни кажете те ше го фкарат пак
435
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 15 години
435. - 13:17 - От: АнонименSMURT ZA *** RALI MILEN PREZIDENT !!! xaxaxa to tva ostava :) 6te e qko