Обама или Маккейн? Карлово и Баня ще решат дилемата

В неделя в двете български градчета гражданите ще гласуват за президент на САЩ
31 окт 2008 21:30,
24
Обама или Маккейн? Карлово и Баня ще решат дилемата
И Обама, и Маккейн тръпнат преди изборите в Карлово и Баня. Снимка: БГНЕС

Инициативен комитет организира на 2 ноември 2008 година експериментално гласуване в България за президент на САЩ между кандидатите Барак Обама и Джон Маккейн.

Подобен вот се провежда за първи път у нас и правото да гласуват имат жителите на Карлово и Баня.

Целта е да се разбере какво знаят българските граждани за двамата кандидати и до каква степен са запознати с техните предизборни програми.

Експерименталните избори ще се проведат със съдействието на посолството на САЩ у нас, откъдето са осигурени предизборни и рекламни материали, бюлетини и платформите на Барак Обама и Джон Маккейн.

Гласуването ще започне в 10,00 часа, като в Карлово ще се гласува в ресторанта на площад "20 юли", а в Баня - в сладкарница "Маркони", и ще продължи до края на изборния ден - 19,00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
kalcheff преди 15 години
Triabva da se zabranit prostotiata s zakon."Darzavata" se gar4i ot niskointeligentni utaiki koito ziveat za momentnite zabavlenia,potanali v ogromno koli4estvo promili.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А защо не влючихте и Сопот в гласуването!? Страх ви е , че сопотненци ще ви разбият всички селани от Карлово и Баня. Ако не е Сопот да ви даде малко цивилизация живи сте умрели , бе карловски и баненски ***!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе я се стегнете и помислете за кой ще гласувате на нашите избори,боли ва хурката за янките,те ли ви хранят,невиждате ли,че ви провокират,тъй като *** им се ще да не е Обама,тъй като спечели Обама тяхния билет е разписан,затова ако наистина гласувате ,то да е за Обама