В Пловдивската БСП преобладават членове над 70 години

В Града на тепетата се провежда пленум на градската организация на БСП
8 ное 2008 11:29,
23
В Пловдивската БСП преобладават членове над 70 години
Снимка: Булфото

ГЕРБ се самоопределя като модерна дясна партия, но на практика е популистка и националистическа и волунтаристична. Това каза днес градският лидер на БСП в Пловдив Захари Георгиев.

В Града на тепетата се провежда пленум на градската организация на БСП. Присъстват над 260 делегати, излъчени от 6-те района на Пловдив.

Основни претенденти за поста на ръководител на градската организация е досегашният лидер Захари Георгиев и доц. Илия Баташки, директор на Университетска болница „Свети Георги“ в града.

Другите номинирани излъчени кандидати са областният управител Тодор Петков, доц. Георги Йорданов, директор на МБАЛ - Пловдив, народният представител Атанаска Тенева и бизнесменът Костадин Арнаудов.

На започващия пленум червените отчетоха, че от 5035 членове на БСП само 7,12% са младите хора до 35 години, а над 70 години са 46%.

С 10% са намалели членовете на БСП, но е започнал нов прием, което те се надяват да компенсира създалата се ситуация в партията в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
гробарски работник преди 15 години
Гробарското пловдивско дружество поздравява всички БСП члленове и симпатизанти-пенсионери с македонската песен " Те чекам да ми дойдеш "
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пак много са останали! Ама нищо, нищо! Тия баби и дядовци няма да живеят вечно! И тогава ще ги питам аз какво ще правят!
20
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
няма ли кой да ги прати в лудница ония 7,12% до 35 години-поне те да не влачат повече гласове на другарите-некадърници и да вземе да се приеме едни закон, на възраст след пенсионната, да нямаш право да гласуваш-писна ми да ходя на избори и накрая пак разни изкукали старци да определят правителството, което ни управлява/а това е така, защото на един работещ се падаха май по 2-***, 3-*** пенсионери-като има 70% от тях дърти комунисти, какво избираме????/
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
18 до 10
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе комунист гаден, какво се опитваш да демагогсваш, че *** гласуват за десни партии. И турците и *** гласуват за *** и то срещу заплащане -екскурзии ,пари, бира и кебапчета .Нормалните българи просто не се продават ,гласуват по съвест или недоволни от партиите -не гласуват за никого.На следващите избори обаче, много българи ще гласуват не от любов към десните, а от ом-ра за към тройната комунистическа ламя.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе на тея (над 70г) кой им дава право да гласуват въобще?Повечето от тях са болни,кой не помни даже,дори не знаят за кой гласуват.Ако ги питат за няколко имена от БСП едва ли ще кажат нещо по различно от това "Ний си знаем БКПто".*** си живота,защо трябва да осират и на младите?Солидарност?
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едва ли се нуждае от коменрат факта, защо именно БСП е застаряваща партия и къде са членували тези хора на 70 години преди 89-а година! А г-н Илия Баташки все още не е казал как точно е успял да влезе в книгата на рекордите на БГ депутатите изминавайки със кола на НСО 75.000 км. за докато беше депутат!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
братче, в грешка си, *** ще са се омели преди българите, щото българите все пак разсъждават и се колебаят, а онези събратя хич нямат такива скрупули - ха са видели парици за пътуване, ха са отпрашили
14
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Половината партийни членове над 70 години...ОБЗАЛАГАМ СЕ, ЧЕ НА ГЛАДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ СА ОБЕЩАНИ ПО ЕДНА КИФЛА С ЧАЙЧЕ СРЕЩУ ПОДПИС...(ТОВА ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ ЧЕ Е КУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТОРАТ - НЕ, ЗАЩОТО НА ВСЕКИ 100 Е ОБЕЩАНА ПОЧИВКА НА МОРЕ...!!!)То бива гавра със стари хора, но тава минава всякакви граници на приличие!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako se glasuva ot hora do 65 g.i bez ateroskleroza, komunistite nyama da sa na vlast! no kade sa ni mladite i umni?
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ех дааа..комунизма си отива,спете спокоино деца..
11
0
 
0
 
! Отговори
piniza преди 15 години
apravete nesto. kude ste vie?samo vuv forumite.Na
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
така е младите все повече емигрират в чужбина. след 5-10 години в България ще останат *** да гласуват за Костов и Юруков и турците да гласуват за Доган
9
0
 
0
 
! Отговори
boristodorov56 преди 15 години
Преди 20 год бяха най-голямата организация на БКП. Нормално е в един 500 000 град да има 5 035 ***. Лошото е, че оберфюрерите им са същите джелати от онова време. Зах. Геор. да не го представят като ново лице - има поне25 год. стаж при ***. След още две-три години ще останат най-много 500. Ще останат само бандит-милионерите - щото над седемдесетгодишните няма да ги има.
8
0
 
0
 
! Отговори
4ervena 4uma преди 15 години
dokoga,tia star4ozi s pampersi i bastuni 6te opredeliat sadbata na ostanalite
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На нафталин ,старческа деменция и геронтофилия лъха от тази партия
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Partiq kato partiq - golemi obestaniq i posle v sila sa samo za nashite hora. Ima hora kojto naistina rabotqt za ideiata i naroda, ama nisto ne se vijda ot mrusnici i nekudurni.
5
0
 
0
 
! Отговори
Марио преди 15 години
ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ХОРАТА НАД 70 ГОДИНИ ДА ГЛАСУВАТ!!!СЪСИПАХА СИ ТЕХНИЯ ЖИТОВ,ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪСИПВАТ И НАШИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БКП-БСП винаги е била притегателен център за мързеливци, натегачи, завистници, некадърни кариеристи и откровени ***. Изглежда в Пловдив сред младите спада процента на хора от гореспоменатите категории, което е добре за българската нация. Това все пак показва, че деградацията на българина не е толкова тотална колкото се вижда от пръв поглед.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е,кво излиза?Малко ви е било,значи.Трябваше да ви изтрепим всичките...