Багери сринаха ромско гето в бургаския "Славейков"

Наскоро влак погуби 2-годишно момиченце, което живеело с майка си в същия бивак
12 фев 2009 17:23,
83
Багери сринаха ромско гето в бургаския "Славейков"
Снимка: Булфото

Община Бургас премахна над 30 бараки, палатки и имровизирани заслони на роми, самонастанили се в околностите на комплекс „Славейков”.

Те бяха разположени успоредно на жп линията, в района на бившата зеленчукова борса.

Днешната акция дойде в отговор на оплаквания за зачестили кражби и нарушения на обществения ред.

Преди три дни ромите били предупредени да изнесат имуществото си от бараките, но голяма част от тях се захванаха да вършат това едва когато видяха служителите на реда.

Повечето ромите имат адресна регистрация в община Сливен.

Общинска администрация – Бургас, съобщи, че сега ще разчита на добрата им воля да се завърнат по родните си домове.

Dnes.bg припомня, че на 22 януари двегодишно момиченце беше прегазено и убито от влак при изходния семафор на гара Бургас.

Тогава бе констатирано, че детето е живеело заедно с 21-годишната си майка в саморъчно направено жилище на територията на същия този бивак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
BF преди 15 години
Родината на ***(не знам защо искат да им казват роми) е индопакистан и би било добре да се върнат там,но няма да стане!По скоро малцината българи да се поциганат,а държавата ни става ***(може и Долна Романия). И без това кражбата,нечистоплътността,предателството и лъжата са ни национални черти.Справка Алеко Константинов,Немската енциклопедия и редица други.
81
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
13 Fevruari 2009Likvidaciq na getoto
80
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 15 години
ЕЕЕЕ, дайте ги тия багери и по селата щото зор видяхме от *** и башибозук. Дедите ни за това ли кръв са проливали.Това никога не е било.
79
0
 
1
 
! Отговори
гражданин преди 15 години
аз живей в Бургас и искам да Ви кажа че всичко тук е един добре скроен пиар от страна на кмета защото заради множеството ремонти който захванаха близките до кмета фирми сега сме с окопи като на война кал и мръсотия но това не ги спира защото изборите наближават а те трябва да събират парички така че на драго сърце ще ви го подарим даже този кмет дори сме склони да ви платим и да си го вземете в софия но без право на връщане
78
0
 
1
 
! Отговори
anti-mangali преди 15 години
Твоя живот е жалук бе *** турси или *** - се си ***... щом говори против България !!! И ти ли си ми някакъв смешен мним патриот...че ми говориш така? А за историята няма да споря с хора от друго потекло различно от Българското! като си ми толкова остроумен да ти кажа ,че може да си прочел вскиките книги на света и пак да си най-големия бунак като тебе!Разбра ли! :D:D:D:D
77
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Бургас - единственият град където законите се спазват и мръснaта мaнгалска *** се третира както подобава !!! Софиянци - нека съберем по 5 кинта, със сумата от 10 000 000 да откупим бергаският кмет и да го турим начело на София, на мястото на тая малоумнa маймунa Бойко !!!
76
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ей патриотче,май си турски патриотвъобще ходил ли си в Турция?каква богата държава те гони?там е ***,*** до шия
75
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 15 години
Хаха,а сега половината българки са ебани от турци и ***,и без война.Кой сега кого чекне и то по мирен начин,а?А за управлението-Трция е една от най-богатите държави,мисля,че под йоправление ще си живеем добре.
74
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 15 години
Турция сама себе си не може да управлява,че кюрдите я всеки ден...към нас тръгнала:)))))))))))))))))а че половината туркини в европейската част на турция са ебани от български войници Балканската война къде го забравяте:))))))))))))разчекнахме ви от бой:))))))))))))
73
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ПРОЧИСТВАНЕТО НА НАЦИЯТА ДА ЗАПОЧНЕ . АТАКА ОТ КЪМ МОРЕТО ,БОЙКО ОТ КЪМ СОФЕТО . СРЕЩА ПРИ ШИПКА ! ЗАПОЧВАМЕ !
72
0
 
1
 
! Отговори
Румцаис преди 15 години
а ти знаеш ли Българската история....сигурен съм че я знап много повече от теб....между другото през целия си жалък живот колко кКНИГИ си прочел?
71
0
 
1
 
! Отговори
fdfsd преди 15 години
Taka e bulgarite sa nai mrusni i mizerni i ne sus mizeriata koqto pokazvat iz kvartalite i gradovete a sus tova koeto pishat postoqnno,za men tova e nacia ot *** koqto e vredna za sveta.Pravilno churchil e kazal za taq durjava che ne trqbva da sushtestvuva
70
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Volen!Ataka!!Pobeda!!! Balgaria na bBalgarite!!!4almite -v diarbekir,*** i ***-na Saturn!!!Amin!Bog da pazi Balgaria!!!
69
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
а *** сринаха българските гробища....
68
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 15 години
Болене,Болене,да си се преглеждал скоро в психото,май плачеш за жълта книжка
67
0
 
1
 
! Отговори
волен преди 15 години
*** дето пишат тука, за да си защитават гетата - ВЪН! *** ***!!!!
66
0
 
1
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Сеете омраза ,това е наказуемо по смисъла на закона!Катуните не са ви проблема...страната е катун!
65
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 15 години
Катуните ко ви пречат бе,вижте се в кви кочини живейте и какъв е *** в кварталите,българите са най-мръсните в тая държава
64
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
сега на мястото дето са ринали рябва да дойдат да дезинфектират и отцепят раьона.щото кой знае какви бацила са се развили,може да има и динозаври
63
0
 
1
 
! Отговори
ALDO преди 15 години
Iskam da wi kaza slednoto VSI4ki Katuni Nezakonni trjabva da se Iz4istat ina4e njama da se razkrasi Darzawata!!TREbwa HIGENIZACIJA