Багери сринаха ромско гето в бургаския "Славейков"

Наскоро влак погуби 2-годишно момиченце, което живеело с майка си в същия бивак
12 фев 2009 17:23,
83
Багери сринаха ромско гето в бургаския "Славейков"
Снимка: Булфото

Община Бургас премахна над 30 бараки, палатки и имровизирани заслони на роми, самонастанили се в околностите на комплекс „Славейков”.

Те бяха разположени успоредно на жп линията, в района на бившата зеленчукова борса.

Днешната акция дойде в отговор на оплаквания за зачестили кражби и нарушения на обществения ред.

Преди три дни ромите били предупредени да изнесат имуществото си от бараките, но голяма част от тях се захванаха да вършат това едва когато видяха служителите на реда.

Повечето ромите имат адресна регистрация в община Сливен.

Общинска администрация – Бургас, съобщи, че сега ще разчита на добрата им воля да се завърнат по родните си домове.

Dnes.bg припомня, че на 22 януари двегодишно момиченце беше прегазено и убито от влак при изходния семафор на гара Бургас.

Тогава бе констатирано, че детето е живеело заедно с 21-годишната си майка в саморъчно направено жилище на територията на същия този бивак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ми те от едното най-вероятно ходят да краднат от съседното :D
21
0
 
1
 
! Отговори
nacional преди 15 години
Да ви на криворазбраната толерантност!!!Така се действа!Обаче *** върнат ли се,с багера отгоре им!!Само това е начина за справяне с тях.И в европа не им цепят басма,защото са напаст и оправия с добро няма при тях.В село Мечка хората вдигнали ръце от 300 ***,докато в съседното село Буковлък има в пъти повече,но нищо не крадат,не правят пакости защото са сплашени от кмета!Който крадне лошо му се пише.И хората не си заключват къщите даже...това е начина
20
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 15 години
В Меден Рудник няма нито един мюсюлманин , ква джамия , кви пет лева , джамия на територията на Бургас няма да се построи , па ако ще и война да става
19
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Добре , че бяха Атака , от ГЕРБ Бургас пак се *******! Сигурен съм , че в Бургас Атака ще са номер едно на изборите
18
0
 
1
 
! Отговори
makedonska bulgarka преди 15 години
ej fes smotan KOLKO SA REZANITE V BURGAS i v "Meden rudnik",a???? A nie bulgarite da se stegnem i NA IZBORI NE ZA GABI,AKO ISKATE I ZA MARSIANCITE GLASUVAJTE,NO GLASUVAJTE
17
0
 
1
 
! Отговори
ФЕСА преди 15 години
ха ха ха много си *** бе хе хе хе,през к у.р а ми е за такива като теб.Волен ще ми яха рязяния боздуган.Джамия ще има в М.Рудник ,набий си го в кухата кратуна
16
0
 
1
 
! Отговори
niki преди 15 години
bravo pich, i az sym na tva mnenieboiko e mazna sliva, maneken bez gram mozykot sofia sym
15
0
 
1
 
! Отговори
gospodinova преди 15 години
браво...най-накрая....сега ако може да се избият всички ***...така ще процъфти държавата ни....вън турците....смърт за ***.......
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Браво браво,евала.С багера през *** директно.Това е,това се искаше.Сега трябва и турчетата в ГЕРБ да се наредят в линия и с багера да ги изринат.
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
АМИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА ЗАЩОТО СЛЕД ВРЕМЕ НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ БЪДАТ МАЛЦИНСТВО....ЩЕ ЖИВЕЯТ В СТРАХ И ТЕРОР ОТ ***, КОИТО СЕГА СЕ МНОЖАТ КАТО ***....гадове мръсни!!!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
Тодор преди 15 години
НЕ НА ДЖАМИЯТА В МЕДЕН РУДНИК!!!!СЕГА ТРЯБВА ДА СЪБОРИМ И ОБЩИНАТА, ЗАЩОТО ОСВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПП "АТАКА", ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПРОДАЖНИЦИ!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мдааа,Сидеров не си поплюва.Ако спечели на изборите всичкото *** и турците ги чака това.Как да не гласуваш за него?Турчета,страхувайте се от АТАКА,има защо!Това е само началото.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА МНОГО ДРЪПНАХА НАПРЕД ГРАДА,ПРОСТО КОЛКО ДАЛАВЕРИ РАЗКРИХА НА ХОРАТА НЕ Е ИСТИНА.ТЕ ЗАТОВА НЕ СА УДОБНИ И ЗАТОВА ЩЕ СПИРАТ ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ.
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
то по принцип в Бъргаския герб има турците АТАКА го направиха това,иначе ГЕРБ дадоха парцел за джамия в Меден РудникГЕРБ са си турци по принцип тука,вижте им само имената-турски.
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
*** СОФИЯНЧЕТА,ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ.В БУРГАС ТАКА ПРАВИМ.РИНЕМ Л***ЙНАТА.И ПОДПИСКА ЗА ДЖАМИЯТА НАПРАВИХМЕ.СТРОЙТЕ СИ ТАМ ДЖАМИЙКАТА НА БАТЕ БОЙКО И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО.
7
0
 
1
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Ако не бяха Атака, герберите нямаше да си мръднат пръста. Те излязоха големи тунеядци в Бургас,за другаде незнам.. В герб влязоха всички"***" от други партий.
6
0
 
1
 
! Отговори
Ivan Angelov преди 15 години
В България има конституция според копято всички са равни. Еми щом всички българи всеки месец си плащат ток, вода, телефон, кабелна, така трябва и всички *** първо да си купят земя, да си построят законни жилища и чай тогава да претендират за нещо повече
5
0
 
1
 
! Отговори
Онбашията преди 15 години
чат пат се срещат и решителни действия все още.
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ako balgarite sme malcinstvo tuka,*** i turcite 6te ni izbiat za 1 godina,garancia.
3
0
 
1
 
! Отговори
няква никва преди 15 години
Браво!!! Сега остава да забранят строежа на джамията и са номер 1