Млатиха се в избирателна секция в село Стряма

Сбиването е започнало от турскоговорящ български гражданин
28 фев 2009 11:13, Петя Славова
30
Млатиха се в избирателна секция в село Стряма
Снимка: Булфото

Изключително напрегната е обстановката при изборите в община Раковски. По информация на Общинската избирателна комисия /ОИК/ в 18-та секция на село Стряма тази сутрин е имало сбиване.

Самият председател на ОИК Минка Гочева замина за селото. Тя съобщи, че повече от два часа комисията в секцията е затруднена да работи.

Сбиването е започнало от турскоговорящ български гражданин.

В село Стряма населението е предимно от роми и български турци. Заради боя са пристигнали служители на реда.

От щаба на кандидата Иван Антонов от ГЕРБ твърдят, че в село Стряма се купуват гласове и че са били дадени на ромите много кубици с дърва.

От ГЕРБ са подали жалба в прокуратурата.

Днес в община Раковски се провежда втори тур на частичните местни избори за кмет. На балотаж се явят кандидатът на ГЕРБ Иван Антонов и независимият Петър Антонов.

Частичните местни избори в община Раковски се наложиха заради смъртта на бившия градоначалник Франц Коков.

Миналата седмица от 7 кандидати двама спечелиха преднина с малка разлика. Иван Антонов спечели 3 900 гласа, а опонентът му Петър Антонов – 2384 гласа. Избирателната активност бе 40,5 % при 23 000 гласоподаватели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
xz преди 15 години
прав си много номер 5 !!! през 1996 год. един 4овек ми каза 4е ,БЪЛГАРИЯ е разделена на 3 : на изток от Пловдив ...към турция, на запад от Пловдив ...към гъеция, а северна България...които я иска ??? ВЪВ ВСЕКИ СЛУХ ИМА 10% ИСТИНА ???
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Власт се взема с кръв. Благодарение на нашия мирен преход все още сме в началото на прехода.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Два пъти се опитвам да чета новини във Вашият сайт: и двата пъти съм изумена от просташкия език, който използвате за заглавия. Ето и линка към първото: http:// . /article.php?cat=6&id=66623. Достатъчо ми е да прочета заглавието, за да се откажа от пикантните подробности, изложени в статиите.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aide sega ... paranoiata pak vi hvana
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Прав си.Но това е целта.Преди 10тина години мой приятел е посрещал един френски бизнесмен у нас.На тръгване французина му е казал, че всичко на запад от Пловдив е обещано на Турция, и да не влага пари в купуване на имоти там....
4
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
"Млатиха..."?!И този е "УЧИЛ ЗА ВИШО..",но не знае за какво точно!Малки сме....
3
0
 
0
 
! Отговори
анонимен избирател преди 15 години
***, долна ***, докога ще крадете бе *** смачкани? Заради вас целия народ се чалдиса. Няма ли за вас затвор, разстрел, вие вече 20 години не спряхте да ни мачкате майка ви да ...Проклети да сте вие и вашите семейства!
2
0
 
0
 
! Отговори
pan преди 15 години
Aло,Днес.бг откъде изровихте информация ,че Стряма е предимно населена с роми и турци?Не пишете глупости!
1
0
 
0
 
! Отговори
Айнщайн преди 15 години
Въпрос на време е гражданска война.Помнете ми думите.И за всичко това са виновни политиците, които ни управляват 20 год.И които за съжаление ние избираме.без да се пролее кръв няма да се оправим.Страх ме е само да не загубим теритоии като Сърбия.А мохеже всичко да е по различно.