Почина едно от близначетата на 62-годишната Красимира

Бебето беше оперирано след перфорация на червата
13 юни 2010 17:16,
288
Почина едно от близначетата на 62-годишната Красимира
Снимка: Dnes.bg

Жаклин - по-малкото бебе, родено от 62-годишната д-р Красимира Димитрова, е починало тази сутрин, съобщиха от русенската болница, цитирани от Дарик радио.

Димитрова роди близначета на 5 май т.г. Бебетата бяха с тегло от 0,900 кг и 0.500 кг. Жената даде имена на двете момиченца - Мери и Жаклин.

На 13 май лекари оперираха Жаклин след перфорация на червата. Състоянието на бебето след интервенцията беше критично, обясниха лекарите от Русенската болница, където момиченцата се родиха.

Сестричка Мери пък вече беше захранена с естествена кърма, което дава надежда за нейното развитие.

Само преди дни лекарите съобщиха, че са успели да спасят зрението на момиченцето.

Още по темата

Състоянието на майката е добро, още преди седмици тя беше изписана от родилното отделение.

Късното майчинство на русенката стана повод шефът на здравната комисия в Народното събрание Лъчезар Иванов да поиска прагът, в който една жена може да стане майка с помощта на медицината, да стане 44 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
3
 
1
 
! Отговори
:) преди 13 години
Айде моля ти се не ми давай насока какво да правя.
250
2
 
0
 
! Отговори
граф Лайко преди 13 години
Каква перфорация на червата? Всъщност защо жената са я върнали от Плевен в Русе? За да не носят никаква отговорност, ако нещо стане ли?
249
4
 
6
 
! Отговори
граф Лайко преди 13 години
Тук някои хора вместо да пускат по 200 коментара под статия да насочат енергията си те да отгледат някое дете.
248
5
 
19
 
! Отговори
:) преди 13 години
Абе *** анонимко. Това не е злоба, а хората са потресени от действията на една луда бабичка. Нарича се обществено мнение и точно по този начин трябва да се реагира.
247
5
 
14
 
! Отговори
Q преди 13 години
Сега вече успя даже да погребе дете! Господи пази ни от лудостта на хората и от алчността за слава на другите.
246
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано спасят поне другото дете, в което силно се съмнявам.А всички вие, не ревете на чужд гроб, защото не е от състрадание, а от чиста злоба.Вместо да скачате срещу жената и да роните крокодилски сълзи за децата , насочете енергията си към нещата около вас.
245
4
 
18
 
! Отговори
:) преди 13 години
Този *** дето е родила на 62 трябва да я сложат в психиятрията. Съвсем съзнателно да обрече 2 живота на нещастие... Представяте ли си децата да са абитурентки и вместо да се радват на бала си и да получават подкрепата на родителите си да трябва да гледат напикаващата се и побъркана баба /майка/ на 80 години.
244
0
 
11
 
! Отговори
граф Лайко преди 13 години
С некадърни доктори се стига дотук. Защо са се съгласили на близнаци, защо са принудили жената да ражда преждевременно без да е било необходимо. Жалко, че не публикуваха мъдростите от Блога на Милена Фучеджиева да видите как *** си остава *** и във Франция и в Америка.
243
1
 
16
 
! Отговори
Az преди 13 години
Иска ми се кажа нещо, но наистина нямам думи... Това, че детенцето си е отишло, не е изненадващо. За съжаление не е изненадващо и че се допуска такова нещо в България. Не Щатите, а България е страната на неограничените възможности! Всеки може да направи каквото си поиска по един или друг начин... Думата "морал" не се връзва нито със случката, нито с който и да е от участниците в нея, така че няма да подхващам темата...
242
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА СЪД И ТАЯ И ОНЯ ДОКТОР!!!
241
2
 
9
 
! Отговори
haha преди 13 години
Така става, като си играят с живота...
240
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Predstavete si tova ne6to da vi e maika ...
239
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лицемери, а не мислите ли , че българската медицина е прекалено изостанала, за да се справи с такъв експеримент.Колко деца са осакатени заради некадърността и арогантността на глупави и неграмотни доктори.
238
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да й даде Господ здраве на Вашата близка да се оправи! Дано! Но предполагам, че тя има родители, които са на възрастта на коментираната "майка"! Тези хора биха поели грижата за детенцето, като не е без значение факта, че те вече са гледали деца! Дано жената се оправи ...
237
3
 
5
 
! Отговори
az преди 13 години
Извинете не бях видяла, че не са и разрешили да си осинови дете. Ами честно казано, без да си кривя душата, само като я видя тази жена и аз не бих и поверила дете. Жалко, че сега вместо някое младо семейство да имат две красиви и здрави слънчица, две малки ангелчета (вече само едничко) агонизират някъде. Не се знае ако оживее дали няма да има много увреждания....
236
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Анна , минусите са ти не от мнението ми от "ЛЕЛИЧКИТЕ И БАБИЧКИТЕ" . Не знам дали знаеш , че жените много се обиждат на такива наименования.
235
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 13 години
До: консерваторЗатова тя сега унищожи ДВА ЧОВЕШКИ ЖИВОТА..... Дано другото момиченце да оцелее, ама кои *** го е разрешил това, че тя е на 62, може и да не доживее детето й да направи 10г. и какво - ето ти още едно сираче....да беше си осиновила едно детенце има толкова много без родители и любов. Явно заради това ПРИРОДАТА не "ДАВА" да си имаш деца на тази възраст
234
4
 
18
 
! Отговори
Nikolay преди 13 години
Отказано и е да си осинови , защото психолозите са дали оценка ,че го прави за себе си и че не е достатъчно психически стабилна за да се грижи за новородено . според мнението на психолози тя би могла да се грижи за дате между 5 и 10 години ..... не е пожелала .мислч че на хора кото нея н бива да се дават деца .... защото твърде често ставаме свидетели на това как нездравият разум на родителите се предава на децата .
233
1
 
16
 
! Отговори
!!! преди 13 години
Едно е на 35, друго е на 62... *** са хората, позволили това...
232
6
 
0
 
! Отговори
az преди 13 години
do: IantraDo kolkoto razbrax jenata mnogokratno e pravila opiti za osinovivane,no i e otkazvano.I tova za poreden pat dokazva,che neshto v sistemata ni kutca.